Basit Bir Şekilde Sertifika Almak

Sponsorlu Bağlantılar

dodo2

Üye
bıse sorucam bı ımeı numarasında orn: 05344/213/123 gbı bısede slash (/) koycaz mı ? bı cewap werırsen sewınırım (:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hayır koymuyorsun..

kalless

Üye
ya bişiy sorcam işlemi yaptıktan sonra site açık bi şekildemi beklicem?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hayır..ime no ile tekrar kontrol edeceksin..

muhnak

Üye
teşekkürler yazdım siteye cevap bekliyorum ama cevap yine aynı siteye girdiğimde mi karşıma çıkacak.
yani aynı siteye girdiğimde mi karşıma çıkacak sonuç.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ilk sayfada nasıl alındığını resimli anlattım..

/_Dirty Face_\

Üye
arkadaşlar modaratörün fake yaptığı nerde görülmüş? işte burda...

yasarmegas

yasarmegas

Üye
sertifika ne işe yarıyo herkes alıyo bunu ne işe yarar usta bu sertifika

kelle_avcisi

Üye
kardes bu japoncA YERden yapabildim en son uzun uzun bi yazı cıktı error vermedi oldumu acaba ?

haktas70

Üye
dediğiniz yere imei gönderdim. inşallah sertifika sorunu halledilir
emeğin için teşekkür

kelle_avcisi

Üye
You have successfully submitted the application which will be completed within 12 hours as soon as possible for you, and you can re-enter the ****** number at any time to inquire whether or not the completion of your inquiries.
Please collecte the web site to download the certificate again, and I hope you promote our website so that others can quickly obtain the certificate Saipan.

BU YAZI ÇIKTI OLDUMU ŞİMDİ???

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
evet 12 saat sonra indireceksin..

kelle_avcisi

Üye
saolasın kardes de simdi ben hiçbişe yapmıcam dimi 12 saat sonra telefonuma gelcek sonrada yüklücemmi bukadarmı?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
onu indireceksin..sonra freesigner adlı program var yada cepte sertifika programı..onlardan birini indirip telefona kur sertifikalarsın..bu programlar sitede mevcut..

kelle_avcisi

Üye
Please collecte the web site to download the certificate again, and I hope you promote our website so that others can quickly obtain the certificate Saipan.
We provide you with two kinds of signature tool (a computer terminal signature tools signtools2.2; mobile terminal signature tool s60SignSis_v2.1)

BU SABAH GİRDİM TEKRARDAN İMEİ FALAN BUSEFERDE BU YAZI CIKTI BEN GELDIGINI NASIL ANLIYCAM SERTIFIKANIN TELEFONUMAMI GELCEK NEREYE GELCEK?

--------------- Ekleme ---------------

Tamamdır kardes indirdim simdi direk o klasoru telefonamı atıcam daha bisey yapmıcammı??

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ilk sayfada resimli anlattım..

kelle_avcisi

Üye
sertifikayı pcdee yuleyıp tele atttım yıne olmadı daha ne yapcamki?

geneluye

geneluye

Üye
tşkler aga fakat bu N97 5800 için olabilir mi (Sitede s60 3rd diyorda ondan sordum)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
her telefon için olur..

geneluye

geneluye

Üye
abi son bir şey sormak istiyorum ;

Sen telefonunu hangi siteyle sertifikaladın?
Sen bu sitede en yardımcı konuları açan üyelerden birisin o yüzden en önemlisi senin güvendiğin site.
Ben de senin yaptığın sitede yapmak isterim

Üst Alt