Bank Asya 1.Lig Haberleri

Sponsorlu Bağlantılar

SHS

SHS

Üye
    Konu Sahibi
PFDK'dan 3 maç ceza!




Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Çaykur Rizesporlu futbolcu Mesut Yılmaz'a 3 maç men cezası verdi.


Kuruldan yapılan açıklamada, 23 Mayıs'ta Çaykur Rizespor'un Adanaspor ile yaptığı Bank Asya 1. Lig play-off maçında rakip takım oyuncusuna yönelik ''şiddetli'' hareketi nedeniyle Mesut Yılmaz'a 3 resmi müsabakadan men cezası verildiği bildirildi.


PFDK ayrıca, Kahramanmaraşspor'a 5 bin lira, Bayrampaşaspor'a da 900 lira para cezası verdi.

Kaynak: Sporx
 


SHS

SHS

Üye
    Konu Sahibi
Samsunspor'da Yılmaz'a taraftardan destek (25/06/2012)



Samsunspor'un taraftar grupları, 29 Haziran Cuma günü gerçekleştirilecek genel kurul öncesi kulüp başkanı Kazım Yılmaz'a destek için yürüyüş gerçekleştirdi.

Yaklaşık bin kişilik kırmızı-beyazlı taraftar, 56'lar Caddesi'nden başlayarak, ''Kazım Yılmaz ile sonuna kadar'' sloganıyla Kurtuluş Yolu'na kadar yürüdü.

Burada açıklama yapan Şirinler Taraftar Grubu tribün lideri Burak Güleç, Kazım Yılmaz'ın göreve geldiği günden bu yana kulüp için maddi manevi büyük fedakarlık yaptığını belirtti.

Yılmaz'ın Samsunspor'a kurumsal kimlik kazandırdığını, profesyonelleşme adına bütün adımlar attığını vurgulayan Güleç, şunları kaydetti:

''Gelinen noktada, kurumsal anlamdaki başarısını sportif alana taşıyamamıştır. Kazım Yılmaz göreve geldikten sonra bugüne kadar Samsunspor tarihinde eşine pek az rastlanır fedakarlık yapmıştır. Şehirde doğmuş, vergi rekortmeni olmuş bu insana yapılan yalnızlaştırmanın anlamı nedir?''

Taraftarlar, açıklamanın ardından dağıldı.

Samsunspor Kulübü Başkanı Kazım Yılmaz, geçen hafta düzenlediği basın toplantısında, kongrede başkanlık için yeniden aday olmayacağını açıklamıştı.

Kaynak: Sporx
 
ka_za

ka_za

Üye
Adanaspor hakediyor ve cıkacak heralde bu sefer
 


Üst Alt