Bank Asya 1.Lig Haberleri

Sponsorlu Bağlantılar

SHS

SHS

Üye
    Konu Sahibi
Bank Asya 1.Lig Haberleri
arkadaşlar siz ne düşünüyorsunuz bilmiyorum ama benim iki senedir en sevdiğim, en heyecanlanarak izlediğim lig Bank Asya 1.Lig..

her takımın her takımı yenebileceği mücadelenin üst düzey olduğu, çok çekişmeli bir lig!

bu konu altında en güncel haberleri elimden geldiğince paylaşmaya çalışacağım :evet:

 
  • Beğen
Tepkiler: haltie


Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
SON 2 senedir çok keyifli bir lig oldu :)
 
  • Beğen
Tepkiler: SHS
SHS

SHS

Üye
    Konu Sahibi
'İlk maçlar sıkıntılı ve zor olur' [Çaykur Rizespor]

Bank Asya 1. Lig'de ikinci yarının ilk maçında yarın deplasmanda Akhisar Beledyiespor ile karşılaşacak Çaykur Rizespor'un basın sözcüsü Aykut Ferah, ilk maçların her zaman sıkıntılı ve zor olduğunu söyledi.

Ferah, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin ikinci yarısı için iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirterek, ''Şu an için takımda sakat futbolcumuz bulunmuyor. Yeni transferlerimiz Ramazan ve Fahri takıma uyum sağladı. Türkiye Kupası'nda 4'üncü tura yükselerek moral bulduk. İkinci yarı için tam olarak hazırız'' dedi.
İkinci yarıda kaybedilen puanların telafisinin olmayacağını ifade eden Aykut Ferah, ''Artık kaybettiğiniz hiçbir şeyin geri gelme imkanı olmayacak. Bunu bilerek hazırlıklarımızı yaptık. Ligin ikinci yarısına Akhisar Belediyespor deplasmanında başlayacağız. İlk maçlar sıkıntılı ve zor olur, ancak hedeflerimiz için bu zorlukların üstesinden gelmeliyiz. Rakibimiz de biz de üst sıralar için oynuyoruz. Az hata yapanın kazanacağı bir mücadele olacak'' diye konuştu.
Öte yandan, dün Akhisar'a giden yeşil-mavili kafile, bugün son antrenmanını yaparak maç saatini beklemeye başlayacak.

Kaynak: AA
Alıntı: Sporx


----------Eklendi @ 15:03:37 ---------- Yazıldı @ 15:01:03 ----------

SON 2 senedir çok keyifli bir lig oldu :)
evet kalitede arttı bence:)
 
SHS

SHS

Üye
    Konu Sahibi
'İmza Şov' [Elazığspor]

Elazığspor 4'ü altyapıdan 7 futbolcuyla sözleşme imzaladı.

"MÜCADELEMİZİ SONUNA KADAR SÜRDÜRECEĞİZ"

Elazığspor tesislerinde düzenlenen imza töreninde konuşan Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk, bugüne kadar belli bir noktada transferlerini kesinleştirdikleri futbolcularla kamuoyunun önünde imza atacaklarını söyledi. 3 tane dışarıdan, 4 tane de altyapı A2 takımından transfer yaptıklarını ifade eden Öztürk, ''Geldiğimiz günden beri tüm mücadelemiz şudur ki aldığımız noktada başarılı olan, lider olan bir Elazığspor var. Sağ olsun Akın beyden devraldık. Zaten aynı ailenin bireyleriyiz. Akın beyden aldığımız yarışı da en iyi şekilde sezonun sonuna kadar sürdürmektir bizim mücadelemiz. Transferlerin amacı da budur. Dikkat etmişsinizdir sadece nokta transfer yaptık. Aşırı bir transfer yoğunluğuyla kulübümüzdeki yapıyı bozmak istemiyoruz. Kulübümüzün omurgası sağlam. Birkaç takviyeyle inşallah, Allah nasip ederse hedefimize uluşmanın mücadelesi içerisinde olacağız. Halis niyetlerle yola çıktık'' dedi.

SELMANOĞLU: ARTIK BİR NOKTAYA KİLİTLENDİK

Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu ise mutlu bir günü yaşadıklarını belirterek, takımın iyi ve güzel yolda olduğunu, bunun da ispatı olarak bu futbolcuları renklerine kattığını ifade etti. Futbolcuların mutlaka Elazıspor'un formasını hak edeceğini, terlerini dökeceklerini belirten Selmanoğlu, ''Çünkü başta değerli Valimiz olmak üzere şahsen ben Elazığ'ın hizmetkarı, değerli yöneticiler, basın ve futbol camiası artık bir noktaya kilitlendi. Artık başarı bekliyor'' diye konuştu.
Elazığspor'un hak ettiği noktaya geleceğini aktaran Selmanoğlu, ''Biz de buna inanıyoruz bunun için yönetimin yanındayız, yanında olmaya devam edeceğiz'' ifadelerini kullandı.

Teknik Direktör Hüsnü Özkara da ilk yarıyı lider bitirerek Türkiye'de herkesin takdirini kazanmış bir takıma, kendini ispat etmiş çok kaliteli, altyapıdan da çok yetenekli, gelecekte da takımda oynayabilecek futbolcular aldıklarını söyledi.
Altyapıdan futbolcuların alınmasıyla hem Elazığ'ın amatörü hem de kendi altyapılarında bir hareket olacağını ifade eden Özkara, futbolcuların ikinci yarı hedefe ulaşmada takıma çok fayda sağlayacağına inandığını kaydetti.

ÖZKARA: ÇOK ZORLU BİR MAÇ OLACAK


Özkara, sahalarında karşılaşacakları Konyaspor maçıyla ikinci yarıya iyi başlamayı hedeflediklerini belirterek, '' İlk yarı benim olduğum dönemde içeride olağanüstü bir performans var. 6'da 6 yaptık. Konyaspor karşısında bunu 7'ye çıkartmak istiyoruz. Ama Konyaspor takımı genç, koşan, mücadele eden bir takım. Ben Konya'da şampiyonluk yaşadım, çok güzel günlerimin geçtiği bir takım. Özellikle deplasmanda bu sene mağlubiyetleri yok. Çok zorlu bir maç olacak. Sahamızda oynamanın avantajını iyi kullanıp iyi başlamak istiyoruz. İnşallah taraftarımızın desteğiyle başarırız'' dedi.

Konuşmaların ardından Kartalspor'dan forvet Önder Çengel ile Samsunspor'dan kaleci Ahmet Şahin 1,5 yıl, altyapıdan orta saha oyuncusu Müslüm Demir, stoper Furkan Camcı, kaleci Mirsat Budak ve forvet Harun Koç ise 5 yıllığına kendilerini Elazığsporlu yapacak sözleşmeye imza attı.
Törende ayrıca Beşiktaş'tan sezon sonuna kadar kiralanan sağ bek oyuncusu Rıdvan Şimşek de sözleşmeyi imzaladı.

Kaynak: Ntvspor
 
arslansem

arslansem

Üye
Elazığ maçına gidiyorum :aha:
 
  • Beğen
Tepkiler: SHS
SHS

SHS

Üye
    Konu Sahibi
Bank Asya 1.Lig'te Bugün (15/01/2012)

Bolu'da Ses Yok

Boluspor'dan İstanbul Güngörensor karşısında beklenmeyen sonuç: 0-0


Bolu Atatürk Stadı'nda oynanan ve Hakan Özkan'ın yönettiği mücadelede ekipler gol atma başarısı gösteremezken mücadelenin 77. dakikasında İstanbul Güngörenspor'dan Paul Aidoo ikinci sarı kartı görerek oyun dışında kaldı.


Alınan bu sonucun ardından Boluspor puanını 27'e İstanbul Güngörenspor ise 6'ya çıkarttı.


Stat: Atatürk
Hakemler: Hakan Özkan, Ferhan Malkoç, Emin Yıldırım
Boluspor: Atacan, Orhan, Onur, Ferhat, Fatih, Cemil, Emre (Dk. 46 Landry) Onur (Dk. 76 Hakan), Veli, Veysel, Alp (Dk. 46 Aydın)
İstanbul Güngörenspor: Egemen, Erhan (Dk. 76 İbrahim Necipoğlu), Mustafa, İbrahim Arıkan, Kürşat, Hakan (Dk. 45 Emrah), Mehmet, Tunç (Dk. 46 Sinan), Obet, Tekin, Paul
Sarı Kartlar: Dk. 3 Ferhat, Dk. 52 Cemil, Dk. 61 Onur (Boluspor), Dk. 30 Erhan, Dk. 63 Sinan (İstanbul Güngörenspor)
Kırmızı Kart: Dk. 78 Paul (İstanbul Güngörenspor)

Akhisar Dolu Dizgin

Bank Asya 1. Lig'in 17. haftasında Akhisar Bld. ile Çaykur Rizespor karşılaştı. Akhisar Belediye Stadı'nda oynanan mücadeleyi ev sahibi ekip 3-0 kazandı ve zirve tırmanışını sürdürdü.


Ligin üst sıralarını ilgilendiren karşılaşmada, Akhisar'a üç puanı getiren goller 24'te Sertan Vardar, 41'de Anıl Taşdemir ve 71'de Mert Kaytankaş'tan geldi.


Bu sonuçla Akhisar puanını 32 yaptı ve ikinci sıraya kuruldu. Çaykur Rizespr ise 30 puanda kalarak üçüncü sıraya geriledi.

Gakkoş Son Anda

Bank Asya 1. Lig'in 17. haftasında lider durumda bulunan Elazığspor, evinde Konyaspor'u 1-0'lık skorla geçti.


Maç boyunca iki ekip de pozisyon bulmakta sıkıntı yaşarken, son dakikaya kadar yakaladıkları şansları değerlendirmekte başarılı olamadı. Tam maç berabere sonlanacak derken, 90+3. dakikada sahneye çıkan Erdal Sezek attığı gol ile Elazığspor'un liderliğini sürdürmesini sağladı.


Bu sonucun ardından Gakkoşlar 33 puana yükseldi ve liderliğini sürdürdü. Konyaspor ise 27 puanda kaldı ve rakiplerinin puan kaybıyla 6. sıradaki yeri değişmedi.


1. Lig'in 18. haftasında Elazığspor evinde Kartalspor'u konuk edecekken, Konyaspor ise deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaşacak.

Tavşanlıda Son Anda

Bank Asya 1. Lig'in 17. hafta mücadelesinde 4 haftadır galibiyete hasret olan Kayseri Erciyesspor, kendi sahasında son 4 maçından mağlup ayrılan Tavşanlı Linyitspor'u konuk etti.


Kemalettin Şentürk yönetiminde ilk lig mücadelesine çıkan Kayseri Erciyesspor, karla kaplı zeminde son dakikada yediği golle Tavşanlı Linyitspor'a 2-1 mağlup oldu. Tavşanlı Linyitspor 4 maç sonra galibiyetle tanışırken, Erciyesspor'un 3 puan hasreti 5 maça çıktı.


Tavşanlı Linyitspor karşılaşmanın 30. dakikasında Abdi Aktaş'ın attığı gol ile zorlu deplasmanda öne geçti. Mücadelenin ilk yarısı bu skorla tamamlanırken, 55. dakikada Gökhan Kaba ev sahibi takım adına beraberliği sağladı. Maçın 90. dakikasında ise Ümit Tütinci sahneye çıktı ve Tavşanlı Linyitspor'a üç puanı getirdi: 2-1


Zorlu deplasmandan üç puanla dönen Tavşanlı Linyitspor, 21 puana ulaşırken; Kayseri Erciyesspor 27 puanda kaldı. Kayseri Erciyesspor 18. haftada Bucaspor'u konuk ederken; Tavşanlı Linyitspor, Sakaryaspor'u ağırlayacak.


Stat: Atatürk Spor Kompleksi Yan Açık Saha
Hakemler: Zafer Demir, Mehmet Şahan Yılmaz, Nurettin Çiçek
Kayseri Erciyesspor: Ferhat, Fatih, Mehmet (Dk. 78 Posinkoviç), Hakan, Orhan, Kemal (Dk. 46 Berk), Zafer, Metin, Hassan Wasswa, Hanni, Gökhan
TKİ Tavşanlı Linyitspor: Yavuz, Hasan, İsmail, Ferhat Çulcuoğlu, Murat, Abdi, Semavi, Şener (Dk. 84 Fatih Yılmaz), İbrahim (Dk. 78 Emre Horoslu), Ahmet, Emre (Dk. 46 Ümit)
Goller: Dk. 30 Abdi, Dk. 90 Ümit (TKİ Tavşanlı Linyitspor), Dk. 55 Gökhan (Kayseri Erciyesspor)
Sarı kartlar: Dk. 5 Ahmet, Dk. 32 Ferhat Çulcuoğlu, Dk. Abdi 45, Dk. 90 artı 2 Semavi (TKİ Tavşanlı Linyitspor)

Antep'te Sessiz Maç

Bank Asya 1. Lig'in 17. haftasında Gaziantep'te oynanan mücadelede Gaziantep BB ile Karşıyaka 0-0 berabere kaldılar.
Yoğun yağmur altında oynanan mücadele çetin bir orta saha mücadelesine sahne olurken; iki tarafta yakaladıkları gol pozisyonlarından yararlanamadılar.
Bu sonuçla birlikte ev sahibi ekip puanını 22'ye, Karşıyaka ise 20'ye yükseltti.
Bank Asya 1. Lig'in 18. haftasında Gaziantep BB kendi sahasında Çaykur Rizespor'u ağırlarken; Karşıyaka deplasmanda Adanaspor'a konuk olacak.

Paşa Takipte

Bank Asya 1. Lig'in 17. haftasında Kasımpaşa evinde Bucaspor'u 3-1'lik skorla geçmeyi başardı.


Paşa'ya üç puanı getiren goller 9. dakikada Şahin, 16. dakikada Erdi ve 79. dakikada Adem'den gelirken; Bucaspor'un tek golü 24. dakikada Efe Halil'den geldi.


Ev sahibi ekip adına ikinci golü atan Erdi Öner 40. ve 42. dakikalarda gördüğü sarı kartlar sonucu kırmızı kart görerek Kasımpaşa'yı 10 kişi bıraktı.


Bu skorun ardından Kasımpaşa puanını 31 yaptı ve 3. sıraya yükseldi. Bucaspor ise 23 puanla 8. sıradaki yerini değiştiremedi.


1. Lig'in 18. haftasında Kasımpaşa evinde Konyaspor'u ağırlayacakken; İzmir ekibi Bucaspor ise Kayseri'ye, Erciyesspor deplasmanına gidecek.


Kaynak: Sporx ve AA
 
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Sakarya 3 1 yendi gerisi boş :D hem de deplasmanda :)
 
  • Beğen
Tepkiler: SHS
SHS

SHS

Üye
    Konu Sahibi
Bank Asya 1.Lig'te Dün (14/01/2012)

Kartal İkinci Yarıda Açıldı

Bank Asya 1 Lig'de orta sıralarda yer alan iki takımın mücadelesinde Göztepe konuk ettiği Kartalspor'a 2-0 mağlup oldu.
Orta saha mücadelesi şeklinde başlayan maçta konuk ekip Kartalspor etkili ataklar geliştirse de bu fırsatları değerlendiremedi ve ilk yarı golsüz eşitlikle sona erdi.
İkinci yarıya daha etkili başlayan Kartalspor, mücadelenin 66. dakikasında Mehmet Uslu'nun attığı gol ile konuk ekip maçta 1-0 öne geçti.
Yediği golün ardından, taraftar desteğini de alıp oyunu yarı sahaya yıkmaya çalışan Göztepe 72. dakikada Okan Yıldız'ın golüne engel olamadı.
Kalan dakikalarda topa sahip olan Kartalspor, skor avantajını da kullanarak maçta tempoyu düşürdü ve maçta 2-0'lık skorla galip gelmeyi başardı.
Bu galibiyetle Kartalspor puanını 22'ye yükseltirken, Göztepe ise aldığı bu mağlubiyet sonucunda 18 puanda kaldı.


GÖZTEPE: 0 - KARTALSPOR: 2
Stat: Atatürk
Hakemler: Fethi Serkan Koçak, Özgür Fatih Kalaycı, Engin Erdem
Göztepe: Akın, Ulaç, Bülent, Evren, Ramazan, Emre (Dk. 59 Türker), Theo Weeks, Şamil, Korhan (Dk. 76 Idan), Halil (Dk. 52 Aydın), Grobler
Kartalspor: Kaya, Uğur, Hamza, Bessas, Mehmet, Haldun, Tolga (Dk. 64 Ferdi), Gökhan, Okan, Timuçin (Dk. 76 Savaş), Burak (Dk. 90 2 Alper)
Goller: Dk. 66 Mehmet, Dk. 72 Okan (Kartalspor)
Sarı kartlar: Dk. 45 1 Evren, Dk. 61 Ulaç, Dk. 80 Idan (Göztepe)

Sakarya'nın Çıkışı Sürüyor

18 takımlı Bank Asya 1. Lig'de haftaya 11 puanla 17. sırada giren Giresunspor ile 14 puanı bulunan ve 16. sırada yer alan Sakaryaspor karşı karşıya geldi.
Son haftalarda aldığı sonuçlarla dikkat çeken Sakaryaspor, Giresun'da da çıkışını sürdürdü. Üst üste 3., toplamda da 4. galibiyetini elde eden konuk takım puanını 17'ye yükseltti.

Bu sezon evinde galibiyetle tanışamayan Giresunspor ise yine gülemedi. 8. mağlubiyetini elde eden ev sahibi takım 11 puanda kaldı.
Karşılaşmanın 23. dakikasında Gazanfer Aydın'ın golüyle deplasmanda 1-0 öne geçen Sakaryaspor, ilk yarıyı da bu skorla önde tamamladı.
İkinci yarıya oyuncu değişikliğiyle başlayan ve skoru çevirmek için hamleler yapmak isteyen Giresunspor, 51. dakikada kalesinde ikinci golü gördü. Konuk takım Salih Dursun'un kaydettiği golle farkı 2'ye yükseltti.
Oyunun kontrolünü elinde tutan ve skoru koruyan Sakaryaspor, 75. dakikada Levent Demiray ile ağları bir kez daha havalandırdı ve skoru 3-0 getirdi.
Karşılaşmanın bu skorla bitmesi beklenirken, 90 dakikada Giresunspor sonuca Cem Karahan'la ulaştı. Cem'in golüyle skor 3-1'e geldi.
Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve konuk takım sahadan 3-1 galip ayrıldı.

GİRESUNSPOR: 1 - SAKARYASPOR: 3
Stat: Giresun Atatürk
Hakemler: Hüseyin Sabancı, Süleyman Özay, Engin Gökçe
Giresunspor: Soner, Ömer, Volkan (Dk. 72 Emre), Onur Nasuhoğulları, Mesut Çaytemel, Cem, Ali (Dk.79 Şükrü Can), Murat (Dk.46 Tuncer), Cihan, Eren, Adem Çalık
Sakaryaspor: Cüneyt, Şaban, Berat, Onur Demir, Yasin, Muharrem (Dk.67 Selim), Salih, Mesut Morgül, Gazanfer, Levent (Dk.77 Selçuk), İlkay
Goller: Dk. 23 Gazanfer, Dk.50 Salih, Dk.75 Levent (Sakaryaspor), Dk.90 Cem (Giresunspor)
Sarı kartlar: Dk.39 Cem (Giresunspor), Dk.31 Mesut, Dk.32 Muharrem, Dk.64 Salih, Dk.78 Selçuk (Sakaryaspor)

Kaynak: Ntvspor.net
 
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
sakarya maddi yetersizliğe rağmen düzelmeye başladı. Inşallah böyle devam ederler :)

----------Eklendi @ 00:25:51 ---------- Yazıldı @ 00:25:28 ----------

haberler için :tşk:
 
  • Beğen
Tepkiler: SHS
SHS

SHS

Üye
    Konu Sahibi
sakarya maddi yetersizliğe rağmen düzelmeye başladı. Inşallah böyle devam ederler :)

----------Eklendi @ 00:25:51 ---------- Yazıldı @ 00:25:28 ----------

haberler için :tşk:

rica ederim sayende dün koymadığım maç haberlerini hatırladım :)

Sakarya'ya bol şanslar :evet:
 
arslansem

arslansem

Üye
Son dakika golü ile tribünler yıkıldı ya süperdi :ehe şampiyon elazıııııığğğğğğğğ :aha:
 
  • Beğen
Tepkiler: SHS
India

India

Üye
g.antep maçı neydi öyle adamlar su içinde oynadı . kasımpaşa-buca maçında da top hep bucadaydı ama k.paşa 10 kişi oynamasına rağmen 3-1 yendi . Beşiktaşla aynı anda 3.golü attılar o da ayrı mesele :)
 
  • Beğen
Tepkiler: SHS
SHS

SHS

Üye
    Konu Sahibi
g.antep maçı neydi öyle adamlar su içinde oynadı . kasımpaşa-buca maçında da top hep bucadaydı ama k.paşa 10 kişi oynamasına rağmen 3-1 yendi . Beşiktaşla aynı anda 3.golü attılar o da ayrı mesele :)
valla izlemedim o maçları ama dediğin gibiyse bucaya yazık olmuş :(
 
SHS

SHS

Üye
    Konu Sahibi
Bank Asya 1.Lig'te Bugün (16/01/2012)

Adana'da Düello

Bank Asya 1. Lig'in 17. haftasında Adanaspor ile Denizlispor karşı karşıya geldiler. Adana 5 Ocak Stadyumu'nda oynanan mücadeleden taraflar 2-2'lik eşitlikle ayrıldılar.
Maçın henüz 5. dakikasında Yaser Yıldız'ın ayağından bulduğu golle öne geçmeyi başaran turuncu-beyazlı ekip, üstünlüğünü 25. dakikaya kadar koruyabildi. 25. dakikada Barbaros Barut'un kendi kalesine attığı golle maça 1-1'lik eşitlik geldi ve ilk yarı bu skorla tamamlandı. Ev sahibi ekip 78. dakikada Adnan Güngör'ün kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kalsa da karşılaşmanın 85. dakikasında Merthan Açıl'ın attığı golle sahasında 2-1 öne geçmeyi başardı. Bu dakikadan sonra baskısını artıran konuk ekip karşılaşmanın son dakikasında Ragıp Başdağ'ın ayağından bulduğu golle 2-2'yi yakaladı. Denizlispor'da Güray Vural karşılaşmanın son dakikasında kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı.
Bu sonuçla birlikte Adanaspor puanını 23'e yükseltirken; Denizlispor puanını 18'e çıkarttı.
Bank Asya 1. Lig'in 18. haftasında Denizlispor deplasmanda Göztepe'ye konuk olurken; Adanaspor evinde Karşıyaka'yı ağırlayacak.


Maçtan dakikalar (İlk Yarı)


5'inci dakikada Mbilla'nın sağ kanattan ortasını iyi takip eden Yaser'in vuruşu kaleciden döndü. Dönen topu tekrar tamamlayan Yaser'in şutu filelerle buluştu: 1-0
17'nci dakikada Eser'in pasında topla buluşan Huzeyfe'nin aşırtma vuruşu üstten auta çıktı.
27'nci dakikada Denizlispor'un kazandığı korner atışını kullanan Yasin'in ortasında, kaleci Tolgahan boşa çıkınca Furkan önünde kalan topu ağlara yolladı: 1-1
32'nci dakikada gelişen Adanaspor atağında Fevzi'nin pasıyla ceza sahası içinde topla buluşan Rahman'ın sert vuruşunu kaleci İsmail, iki hamlede kontrol etti.


Maçtan dakikalar (İkinci Yarı)
58'nci dakikada Mbilla'nın ortasında topla buluşan Talha'nın sert şutu yandan auta çıktı.
62'nci dakikada ceza sahası dışında topla buluşan İzzet'in ortasını iyi takip eden Yaser'in kafa vuruşunu kaleci İsmail kornere gönderdi. Atışı kullanan Talha'nın ortasını defans uzaklaştırdı.
79'ncu dakikada İzzet rakibini düşürünce maçın hakemi Mesut Çarık'ın faul kararı verdi. Hakemin kararına itiraz eden Adnan, sarı kart gördü. Adnan'ın itirazları devam edince hakem kırmızı kart göstererek, oyun dışına gönderdi.
84'ncü dakikada ceza sahası dışında topla buluşan Cem'in ortasını iyi takip eden Merthan'ın topun gelişine vuruşu ağlara gitti: 2-1


90+2'nci dakikada ceza sahası dışında topla buluşan Ragıp'ın sert şutu filelere gitti: 2-2
90+3'ncü dakikada Ragıp'ın golünün ardından Güray, sevincini Adanaspor yedek kulübesine el hareketi yaparak gösterince saha karıştı. İki takımın yedek kulübesindeki oyuncular arasında arbede yaşandı. Takımların teknik direktörleri ve hakemler oyuncuları ayırdı. Bu olaylardan sonra Güray ise kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı.
STAT: 5 Ocak
HAKEMLER: Mesut Çarık (6), Nihat Samuk (6), Özgür Ertem (6)
ADANASPOR: Tolgahan (6)- Berk (5)(Dk.78 Cem 6), Merthan (7), Tuna (6), İzzet (6), Fevzi (5)(Dk.56 Talha 5), Barbaros (6)(Dk.56 Okan Salmaz 5), Rahman (5), Adnan (4), Mbilla (6), Yaser (6)
DENİZLİSPOR: İsmail (5)- Güray (5), Fatih (4)(Dk.33 Caner 5), Yasin (5), Furkan (6), Emin (4), Ragıp (5), Huzeyfe (5), Eric (4)(Dk.39 Dilaver 5), Kenan (5), Eser (5)(Dk.65 Gohou 5)
SARI KARTLAR: Dk.43 Yasin, Dk.44 Caner (Denizlispor) Dk.50 Barbaros, Dk.78 (Adanaspor)
GOLLER: Dk.5 Yaser, Dk.85 Merthan (Adanaspor), Dk.27 Furkan, Dk.90+2 Güray (Denizlispor)
KIRMIZI KART: Dk.79 Adnan (Adanaspor), Dk.90+3 Güray (Denizlispor)

Buca, Süper Lig'e İadesini İstiyor!

Bank Asya 1. Lig takımlarından Bucaspor Kulübü'nün yöneticileri, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Ali Aydınlar ile İstanbul'da görüştü.


Bucaspor Kulübü Başkanı Şükrü Kayagüney ve yönetim kurulu üyeleri, TFF'nin İstinye'deki merkez binasında, Mehmet Ali Aydınlar ile bir araya geldi.


Bucaspor Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü Hüsnü Kaya, TFF binasından ayrılırken gazetecilere yaptığı açıklamada, Bucaspor yönetimi olarak TFF Başkanı Aydınlar'dan daha önce randevu aldıklarını belirterek, ''Sayın Başkan, yönetim kurulu toplantısından çıkıp, bizimle bir araya geldi. Sorunlarımızı ve sıkıntılarımızı anlattık. 1 sezon öncesinde Süper Lig'de en üst puanda düşen bir takımız. Bu sorunlar içerisinde mağduriyetimizin giderilmesi, iadeyi itibarımızın yapılmasını istiyoruz'' dedi. Kaya, sözlerini şöyle sürdürdü: ''Sayın Başkan, incelemelerinin olduğunu, çıkan Etik Kurulu raporlarının ve iddianamenin üstüne 70 klasör daha ek geldiğini söyledi.


Bunların hepsinin incelenip, sezon sonunda bu mağduriyetin giderilmesi konusunda, uzmanlarla birlikte çaba harcadıklarını, Federasyonun, UEFA ile birlikte bu kararı vereceğini söyledi. Fakat bunun ne kadar bizi ve ülkemizi tatmin edeceği noktasında... İnşallah iyi olur. Türk futbolu kirlenmişliğinden, temizlenerek kurtulur.''


Hüsnü Kaya, bir gazetecinin, ''Mağduriyet olarak ifade ettiğiniz şey tam olarak neydi-'' şeklindeki sorusu üzerine ise ''Süper Lig'den düşürülmemiz. Bizim tek iadeyi itibarımız, Süper Lig'e alınmamızdır. Çünkü Süper Lig'de kalabilmek adına o dönemdeki arkadaşlarımız çok yoğun transferler yapmıştır, ligde kalamamıştır. Bu durumun en mağduru biziz. Federasyon başkanımızın da bu konularda sıkıntı yaşadığını, mustarip olduğunu, fakat bunun için elinden gelen imkanı ve gücü koyacağını kaydetti ama net olarak söylüyorum, tam bir söz alamadık bu noktada'' şeklinde konuştu.


----------Eklendi @ 00:17:20 ---------- Yazıldı @ 00:15:38 ----------

17.Hafta Sonunda Puan Durumu ve Toplu Sonuçlar

1.ELAZIĞSPOR 17 10 3 4 23 11 12 33
2.AKHİSAR BELEDİYE GENÇLİK VE SPOR 17 9 5 3 25 16 9 32
3.KASIMPAŞA 17 8 7 2 27 19 8 31
4.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 17 8 6 3 27 22 5 30
5.KAYSERİ ERCİYESSPOR 17 7 6 4 25 18 7 27
6.KONYASPOR 17 6 9 2 14 9 5 27
7.BOLUSPOR 17 6 9 2 17 14 3 27
8.BUCASPOR 17 6 5 6 25 23 2 23
9.ADANASPOR A.Ş. 17 6 5 6 21 19 2 23
10.GAZİANTEP B.Ş. BLD.SPOR 17 5 7 5 20 18 2 22
11.KARTALSPOR 17 6 4 7 17 16 1 22
12.TKİ TAVŞANLI LİNYİTSPOR 17 6 3 8 18 21 -3 21
13.KARŞIYAKA 17 5 5 7 18 17 1 20
14.GÖZTEPE A.Ş. 17 5 3 9 19 23 -4 18
15.DENİZLİSPOR 17 4 6 7 22 29 -7 18
16.SAKARYASPOR A.Ş. 17 4 5 8 18 29 -11 17
17.GİRESUNSPOR 17 1 8 8 13 26 -13 11
18.İSTANBUL GÜNGÖRENSPOR 17 0 6 11 10 29 -19 6



Tarih Maç Sonuç
14.01.2012 12:30 Giresunspor - Sakaryaspor 1-3


14.01.2012 18:00 Göztepe - Kartalspor 0-2


15.01.2012 12:30 Akhisar Bld. - Çaykur Rizespor 3-0


15.01.2012 12:30 Boluspor - Güngören Bld. 0-0


15.01.2012 12:30 Elazığspor - Konyaspor 1-0


15.01.2012 12:30 Kayseri Erciyesspor - Tavsanli Linyitspor 1-2


15.01.2012 15:00 Gaziantep BB - Karşıyaka 0-0


15.01.2012 18:00 Kasımpaşa - Bucaspor 3-1


16.01.2012 19:00 Adanaspor - Denizlispor 2-2
 
haltie

haltie

Üye
Aslen Akhisarlıyım inşallah Akhisar süper lige çıkacak
 
  • Beğen
Tepkiler: SHS
haltie

haltie

Üye
zor mu:hmmm neden ki ikinci sıradayız şuan:ehe liderle fark yok gibi:)

kaybeder ve çıkamazsa tek nedeni tecrübesizlik olur.çünkü tarihinde bank asyada iki sezon oynamış bir takım:)önceleri sürekli eski adıyla 3.lig şimdiki adıyla 4.ligde oynayan bir takımdı.manisasporda öyleydi ama şuan büyüklere kafa tutuyor.inşallah Akhisarda yapacak aynı şeyi.
 
  • Beğen
Tepkiler: SHS
greenmile

greenmile

Üye
seneye bandırmam da geliyor bankasyaya inşallah :ehe
 
  • Beğen
Tepkiler: SHS
SHS

SHS

Üye
    Konu Sahibi
zor mu:hmmm neden ki ikinci sıradayız şuan:ehe liderle fark yok gibi:)

kaybeder ve çıkamazsa tek nedeni tecrübesizlik olur.çünkü tarihinde bank asyada iki sezon oynamış bir takım:)önceleri sürekli eski adıyla 3.lig şimdiki adıyla 4.ligde oynayan bir takımdı.manisasporda öyleydi ama şuan büyüklere kafa tutuyor.inşallah Akhisarda yapacak aynı şeyi.

ikinci sırada ama ligin gediklileriyle sonuna kadar mücadelede nefesleri yetecek mi görücez, ama her takımın şansı var neden olmasın :)


----------Eklendi @ 00:44:57 ---------- Yazıldı @ 00:44:35 ----------

seneye bandırmam da geliyor bankasyaya inşallah :ehe
inşallah :ehe
 
  • Beğen
Tepkiler: greenmile ve haltie


Üst Alt