Praetor ve benim gayet hoşumuza gidiyor

Praetor ve benim gayet hoşumuza gidiyor

Benim ban yetkim var bilmiyor musunuz![]()

pınar aplada acımasız direk erol yada mustafa abiye yönlendiriyor onlarda ban kafadan

Benim ban yetkim var bilmiyor musunuz![]()

Ban atmaktan hiç bir mod ve admin zevk almaz dediğin gibi kahkahalarla alay çekerek sevinmez ban atmanın bir sebebi vardır En önemlisi küfür ve hakaret direk ban sebebidir diğer kural dışı hareketler ise konu kapatılır veya uye uyarılır ban atmak son seçeneğimizdir ama mecbur eden üyelerde yok değil Maxicep sitesi kurallar doğrultusunda herkesin yararlanabileceği ve yardım etmek isteyenlerin bir araya geldiği topluluktur. Bunu bozmanın kimsenin hakkı yok. Olduğunu iddia edenin aramızda yeri yok. Tek tık BAN Hayde çalsın duvullar zurnalarN'apıyosunuz mesela hunharca kahkaha mı atıyosunuz ban atarken birisine o an yaşadığınız hislerinizi yaşadığınız mutluluğu bize anlatır mısınız a dostlar?

Açıkcası o tarz üyeleri forumda bulundurmamak için ban attığımız zaman gayette hoşuma gidiyorduBan atmaktan hiç bir mod ve admin zevk almaz dediğin gibi kahkahalarla alay çekerek sevinmez ban atmanın bir sebebi vardır En önemlisi küfür ve hakaret direk ban sebebidir diğer kural dışı hareketler ise konu kapatılır veya uye uyarılır ban atmak son seçeneğimizdir ama mecbur eden üyelerde yok değil Maxicep sitesi kurallar doğrultusunda herkesin yararlanabileceği ve yardım etmek isteyenlerin bir araya geldiği topluluktur. Bunu bozmanın kimsenin hakkı yok. Olduğunu iddia edenin aramızda yeri yok. Tek tık BAN Hayde çalsın duvullar zurnalar![]()
Ban atmaktan hiç bir mod ve admin zevk almaz dediğin gibi kahkahalarla alay çekerek sevinmez ban atmanın bir sebebi vardır En önemlisi küfür ve hakaret direk ban sebebidir diğer kural dışı hareketler ise konu kapatılır veya uye uyarılır ban atmak son seçeneğimizdir ama mecbur eden üyelerde yok değil Maxicep sitesi kurallar doğrultusunda herkesin yararlanabileceği ve yardım etmek isteyenlerin bir araya geldiği topluluktur. Bunu bozmanın kimsenin hakkı yok. Olduğunu iddia edenin aramızda yeri yok. Tek tık BAN Hayde çalsın duvullar zurnalar![]()

o üyeler asla düzelmez çünkü