bada os 1,2 üzelerk söylüyorum gelmeyecek

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
schnellmajestic

schnellmajestic

Üye
    Konu Sahibi
konuyu açtığıma pişman oldum açıkcası çoğunuz benden yaş olarak büyüksünüz bana söz söylemek düşmez ama ben telefonu o kadar çok kullanıyorum ki anlatamam hani bir ara dedim maden cortex koyacana adım gibi intel atom koy dediğim oldu evet bazen yetmedi anlar oldu

ama bazı abilerim beni güldürdü :) ama beni en çok siniri eden

şu samsung teknik personeli çok dandik ya bizim bildiklerimi yanlış diyor ya ben bildiklerimi araştırdım gerek burdan gerek başka yerden nasıl bir zihniyet işte bu beni sinir ediyor

bana gelmicek diyor bir tane abimiz var imkanım olsa o ani video çekip ona izleticem sonra anlarsınız
adamlar bana direk gelmicek o diyor yaa
suçlu ben mi onlar mı

olegermuraki

Üye
İphone meraklısı arkadaşlara seslenmek istiyorum.. Bugün piyasada iphone 4 var ve adamlarda hala SMS ileti raporu özelliği yok oysa apple nerdeyse 15 günde bir güncelleme çıkartıyor. Özellikleri yetmeme konusu mevcut mu Bada'da?? Hiç sanmıyorum.. Samsung teknik servisine gelirsek.. Samsung'u değil burada distrübütörü kötülemeniz lazım. Samsung almıyor sonuçta o çalışanları

schnellmajestic

schnellmajestic

Üye
    Konu Sahibi
yılan hikayesi oldu sonuç olarak bu ülkede yaşanmaz , fırsatım olsa , fırsatlar ülkesine gidicem.

herşeyden geriyiz sebebimde bu

aybek1453

Üye
yılan hikayesi oldu sonuç olarak bu ülkede yaşanmaz , fırsatım olsa , fırsatlar ülkesine gidicem.

herşeyden geriyiz sebebimde bu

Keşke bizler kendi ülkemizi fırsatlar ülkesi yapabilsek.Sanırım o da Berkecan'ın dede olduğu zaman gerçekleşecek :)

abdullah911

Üye
Galiba sen haklisin söylediklerin mantikli Avusturyaya bili 1.2 gelmedi kaldiki Türkiye
i

battlefield2

battlefield2

Üye
Aynı olay benim başımada geldi bugün servise gittim adama ilk başta bada 1.2 programları var ama güncellemesi yok dedim ..Adam bana internette çok takılma internettenden bakarak güncelleme yapma , bizim yüklediğimiz güncelleme değil , sistemin baştan yüklenmesi dedi ...Sonra birisini aradı... bir tane daha güncelleme var dedi ... hangisi 1.2 mi? dedim ..."biz 1.2 demiyoruz ,jvjk1 den güncel bir sürüm var belirli bir ücret karşılığında yükseltiriz" dedi...yarın bir daha gidip güncel olan sürüm hangisi öğrencem...

Ama şundan şunu anladım teknik servisin elindeki güncellemeler kiesin ilerisinde ...

ganster86

Üye
Aynı olay benim başımada geldi bugün servise gittim adama ilk başta bada 1.2 programları var ama güncellemesi yok dedim ..Adam bana internette çok takılma internettenden bakarak güncelleme yapma , bizim yüklediğimiz güncelleme değil , sistemin baştan yüklenmesi dedi ...Sonra birisini aradı... bir tane daha güncelleme var dedi ... hangisi 1.2 mi? dedim ..."biz 1.2 demiyoruz ,jvjk1 den güncel bir sürüm var belirli bir ücret karşılığında yükseltiriz" dedi...yarın bir daha gidip güncel olan sürüm hangisi öğrencem...

Ama şundan şunu anladım teknik servisin elindeki güncellemeler kiesin ilerisinde ...
o servistekiler sanki neyle yükseltiyor yazılımı? jvjk1 den ileri sürüm yokki kieste

battlefield2

battlefield2

Üye
o servistekiler sanki neyle yükseltiyor yazılımı? jvjk1 den ileri sürüm yokki kieste

biz kiese göre yapmıyoruz dediler ... Adama sordum hangisi diye lafı ağzında geveleyip durdu ...

TozteL

Üye
bu nasıl iş anlamadım parayla sürüm güncellememi olurmuşş???????????????

VforButterfly

VforButterfly

Üye
saçmalıyorsunuz tek kelimeyle of yeter ama sıktınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt