schnellmajestic
Üye
bada os 1,2 üzelerk söylüyorum gelmeyecek
bada os 1,2 üzelerk söylüyorum gelmeyecek
bakın şöyle kopyala yapıştır
samsung ile temasım sonucunda....... şu gelişmeler oldu
size 2 sorum var
1 bada os 2,0 wave s8500 desteklicek mi ?
2 önemli olan
samsung apps te bada os 1,2 destekli oyunlar/uygulamalar var
eee peki türkiyede kiese bada os 1,2 gelmedi ne zaman gelecek ben bu telefonu boşuna 1049 tl saydım mı anlamına geliyor servisinize gttim bada os 1,2 gelmez yok efendim böyle ya servisinizde ki adam para verdiniz adam benim kadar birşey bilmiyor ve ben lise öğrencisiyim
ne zaman gelicek bu bada os 1,2 korede tanıtılırken ceo nusunuz açıklamasını vaadlerini okudum peki nerde bu vaadlerin gerisi ???
ne zaman gelicek bada os 1,2 ?
saygılarımla...
Yanıtla destek Tarih 15.02.2011
Kaydet Samsung Apps
Sayın Mustafa Adanalı,
Samsung Apps ile iletişime geçtiğiniz için teşekürler.
1. Sorgunuza ilişkin olarak ne yazık ki Samsung Apps bu konularda yetkili değildir. Bu nedenle
size Samsung Mobile merkezi ile iletişime geçmenizi tavsiye ederim.
2. Telefonunuzun firmware'ini Samsung Kies'te yer alan 'Üretici Yazılımını Güncelle' seçeneğini kullanarak güncelleyebilirsiniz.
Ancak yine de telefonunuzun donanımına ilişkin bu yazılım güncellemesinde size
en yakın Samsung yetkili servisine veya samsungmobile.com adresine başvurmanızı tavsiye ederim.
Bununla birlikte ne yazık ki şu anda Bada 1.2 versiyonunun Türkiye'de kullanıma sunulacağını söylemek güç.
Bu durumdan dolayı üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz.
Eğer başka bir sorunuz varsa lütfen Samsung Apps ile iletişim kurmaktan çekinmeyin. Bunun yanında
Samsung Apps [Destek] menüsünde yer alan Sıkça Sorulan Sorulara göz atabilirsiniz.
Hizmetimizi kullandığınız için teşekürler.
Saygılarımızla
Samsung Apps

yani adam bana kibarca küfür ediyor
türkçesi 1000 tl'en boşa gitti diyor iyi bari yüzsüz çıkmadı bunu demedi
bakın şöyle kopyala yapıştır
samsung ile temasım sonucunda....... şu gelişmeler oldu
size 2 sorum var
1 bada os 2,0 wave s8500 desteklicek mi ?
2 önemli olan
samsung apps te bada os 1,2 destekli oyunlar/uygulamalar var
eee peki türkiyede kiese bada os 1,2 gelmedi ne zaman gelecek ben bu telefonu boşuna 1049 tl saydım mı anlamına geliyor servisinize gttim bada os 1,2 gelmez yok efendim böyle ya servisinizde ki adam para verdiniz adam benim kadar birşey bilmiyor ve ben lise öğrencisiyim
ne zaman gelicek bu bada os 1,2 korede tanıtılırken ceo nusunuz açıklamasını vaadlerini okudum peki nerde bu vaadlerin gerisi ???
ne zaman gelicek bada os 1,2 ?
saygılarımla...
Yanıtla destek Tarih 15.02.2011
Kaydet Samsung Apps
Sayın Mustafa Adanalı,
Samsung Apps ile iletişime geçtiğiniz için teşekürler.
1. Sorgunuza ilişkin olarak ne yazık ki Samsung Apps bu konularda yetkili değildir. Bu nedenle
size Samsung Mobile merkezi ile iletişime geçmenizi tavsiye ederim.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
2. Telefonunuzun firmware'ini Samsung Kies'te yer alan 'Üretici Yazılımını Güncelle' seçeneğini kullanarak güncelleyebilirsiniz.
Ancak yine de telefonunuzun donanımına ilişkin bu yazılım güncellemesinde size
en yakın Samsung yetkili servisine veya samsungmobile.com adresine başvurmanızı tavsiye ederim.
Bununla birlikte ne yazık ki şu anda Bada 1.2 versiyonunun Türkiye'de kullanıma sunulacağını söylemek güç.
Bu durumdan dolayı üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz.
Eğer başka bir sorunuz varsa lütfen Samsung Apps ile iletişim kurmaktan çekinmeyin. Bunun yanında
Samsung Apps [Destek] menüsünde yer alan Sıkça Sorulan Sorulara göz atabilirsiniz.
Hizmetimizi kullandığınız için teşekürler.
Saygılarımızla
Samsung Apps

yani adam bana kibarca küfür ediyor
türkçesi 1000 tl'en boşa gitti diyor iyi bari yüzsüz çıkmadı bunu demedi
cok komik geldi bana
ne diyosun bu konuda?