bada os 1,2 üzelerk söylüyorum gelmeyecek

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
schnellmajestic

schnellmajestic

Üye
    Konu Sahibi

bakın şöyle kopyala yapıştır
samsung ile temasım sonucunda....... şu gelişmeler oldu

size 2 sorum var
1 bada os 2,0 wave s8500 desteklicek mi ?

2 önemli olan
samsung apps te bada os 1,2 destekli oyunlar/uygulamalar var
eee peki türkiyede kiese bada os 1,2 gelmedi ne zaman gelecek ben bu telefonu boşuna 1049 tl saydım mı anlamına geliyor servisinize gttim bada os 1,2 gelmez yok efendim böyle ya servisinizde ki adam para verdiniz adam benim kadar birşey bilmiyor ve ben lise öğrencisiyim

ne zaman gelicek bu bada os 1,2 korede tanıtılırken ceo nusunuz açıklamasını vaadlerini okudum peki nerde bu vaadlerin gerisi ???

ne zaman gelicek bada os 1,2 ?
saygılarımla...
Yanıtla destek Tarih 15.02.2011
Kaydet Samsung Apps
Sayın Mustafa Adanalı,

Samsung Apps ile iletişime geçtiğiniz için teşekürler.

1. Sorgunuza ilişkin olarak ne yazık ki Samsung Apps bu konularda yetkili değildir. Bu nedenle
size Samsung Mobile merkezi ile iletişime geçmenizi tavsiye ederim.

2. Telefonunuzun firmware'ini Samsung Kies'te yer alan 'Üretici Yazılımını Güncelle' seçeneğini kullanarak güncelleyebilirsiniz.
Ancak yine de telefonunuzun donanımına ilişkin bu yazılım güncellemesinde size
en yakın Samsung yetkili servisine veya samsungmobile.com adresine başvurmanızı tavsiye ederim.

Bununla birlikte ne yazık ki şu anda Bada 1.2 versiyonunun Türkiye'de kullanıma sunulacağını söylemek güç.
Bu durumdan dolayı üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz.

Eğer başka bir sorunuz varsa lütfen Samsung Apps ile iletişim kurmaktan çekinmeyin. Bunun yanında
Samsung Apps [Destek] menüsünde yer alan Sıkça Sorulan Sorulara göz atabilirsiniz.

Hizmetimizi kullandığınız için teşekürler.

Saygılarımızla

Samsung Apps

:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur

yani adam bana kibarca küfür ediyor
türkçesi 1000 tl'en boşa gitti diyor iyi bari yüzsüz çıkmadı bunu demedi

ganster86

Üye
bencede bada os 1.2 türkiyeye gelmeyecek gelse şimdiye gelirdi. nerdeyse çoğu ülkelere geldi ama türkiyeye gelmedi bu işte bir iş var. büyüklerin söylediği gibi türkün türkten baska dostu olmaz. nerdeyse tüm yabancıların türk düşmanlığı var demek ki korelilerinde türk düşmanlığı varmış ben bunu anladım.

domelyan

domelyan

Üye
:D cok komik geldi bana

TozteL

Üye
napalım bizde kaçak yükleriz :D

zontrakulla

Üye
Ya okuduğunu anlamıyorsun ya da kendi kendine gelin güvey oluyorsun. Adam bizimle ilgisi yok demiş, sanki bir şey öğrenmişsin gibi "gelmeyecek" diyorsun. Türkiye'den elbette kulannıma açılmaz çünkü göndermediler henüz. Biraz ingilizcen varsa aç oku

bada geliştiricisi tüm cihazlar ve tüm operatörler için yapacağız diyor, ne zaman tamamlayıp kies'e vereceklerini ise söylemiyor.

Bekleyeceksiniz...

schnellmajestic

schnellmajestic

Üye
    Konu Sahibi
Ya okuduğunu anlamıyorsun ya da kendi kendine gelin güvey oluyorsun. Adam bizimle ilgisi yok demiş, sanki bir şey öğrenmişsin gibi "gelmeyecek" diyorsun. Türkiye'den elbette kulannıma açılmaz çünkü göndermediler henüz. Biraz ingilizcen varsa aç oku

bada geliştiricisi tüm cihazlar için yapacağız diyor, ne zaman tamamlayıp kies'e vereceklerini ise söylemiyor.

Bekleyeceksiniz...

pehhh inglizcem az çok değil inglizce biliyorum zaten konumuz bu değil

gelicek olsa gelirdi adam sana şak diye gelmicek demez ki zaten

zontrakulla

Üye
Almanya'ya bile 2-3 gün önce geldi, her ülkeye aynı anda dağıtmıyorlar ki.

Adam sana "Gelmeyecek" dememiş, sen kendi kafana göre yorumlamışsın. İnsanları da yanlış yönlendirme arkadaşım.

az1986

az1986

Üye
arkadaslar biri bana anlatsin kiesden gunceleme neden bu kadar onemli. adamlar cikarmishlar at multiloaderle bada 1.2 ve ya 2.0 cikarasa onu yukle aralirndaki fark ne lutfen biri anlatsin bana

06goldenq

Üye
samsung wave 8500 ü olup, hala bada 1.0 veya 1.02 ile kullananlara şaşmıyor değilim... sonuçta Türkiye'de 1,2 değil 2.0 bile çıkmasa, biliyoruz ki 2.0 eninde sonunda dünyanın bir ülkesinde çıkacak... nie bu kadar paniksiniz anlamadım..

adamlar yeni versiyonu yeni modellerle lanse edecekler ki telefon satıp para kazansınlar... rekabetin bu kadar yoğun olduğu bir ortamda adamlar deseler ki biz mayıs ta 2.0 ı çıkarıcaz diye, diğer bütün rakipleri mayıs ayına kadar tüm ar-ge çalışmalarını tamamlayıp samsung tan önce yeni modeller pazara sürmezler mi? bu pazarlama stratejisidir... bize düşen sabretmektir... ayrıca kaç kişi şuan wave i %100 performansla kullanıyor ki? ne beklediğinizin bile farkında değilsiniz...

ayrıca kimseye telefon satın alırken bada 2.0 çıkacak vaadiyle telefon satıldığını sanmıyorum... isteyen wave ini satar isteyen satmaz... eğer android istiyorsanız satın wave i, gidip android işletim sistemli bir telefon alın... kendinizi böyle harap etmeyin...

ganster86

Üye
geleceği falan yok ben inanmıyorum s8500 için türkiyeye ne 1.2 ne de 2.0 gelir ha baska ülkelere gelir ama türkiyeye gelmez bir daha samsung alırsam ne olayım bedava en iyi telefonu verseler gene almam. bu açıkca samsungun türk düşmanlığıdır. olay basit.

06goldenq

Üye
geleceği falan yok ben inanmıyorum s8500 için türkiyeye ne 1.2 ne de 2.0 gelir ha baska ülkelere gelir ama türkiyeye gelmez bir daha samsung alırsam ne olayım bedava en iyi telefonu verseler gene almam. bu açıkca samsungun türk düşmanlığıdır. olay basit.

1.2 Türkiye'ye gelmedi ama benim telefonum şuan bada 1.2..:oke: ne diyosun bu konuda?

ganster86

Üye
Arkasında da İsrail var değil mi?

Akşam akşam güldürüyorsunuz adamı
ne olursa olsun samsung nokianın hiçbir zaman tırnağı olamaz. nokia güncelleme çıkardığı zaman aynı anda dünyaya veriyor samsung nerdeyse 2 ayda bile dünyadaki tüm ülkelere veremiyor. burdan samsungun çömez olduğu anlaşılıyor

zontrakulla

Üye
ne olursa olsun samsung nokianın hiçbir zaman tırnağı olamaz. nokia güncelleme çıkardığı zaman aynı anda dünyaya veriyor samsung nerdeyse 2 ayda bile dünyadaki tüm ülkelere veremiyor. burdan samsungun çömez olduğu anlaşılıyor

Orası öyle.. Öyle de bırakın bu yok Türkiye'ye getirmiyorlar, çıkmayacak, lanet olsun vs olaylarını. 1 sene önce Bada os çıktı piyasaya daha, symbian ise senelerdir var. Elbette aksaklıklar olur, ki version çıkalı daha bir kaç hafta olmuşken "Hala gelmedi!!1bir!?!" nidalarını anlamıyorum. Neyin acelesindesiniz?

Hadi arkadaş lise öğrencisi kanı kaynıyor anlarım, bari biraz daha ehil kişiler yapmasın şunu.

ganster86

Üye
benim canımı sıkan su 1.2 nin kiese verilmesine ocak ayında başlandı avrupada bir çok ülkede verildi. hatta türkiye kadar pazar payı olmayan ülkelere bile verildi. tam tamına 1.5 ay olmus hala türkiyeye kies üzerinden vermiyor adamlar. bu nasıl bir mantıksızlık anlamıs değilim ya aynı anda ver yada çıkarma ya güncelleme.
samsung apps te s8500 için 1.2 ile uyumlu uygulamalar var onları koymuslar ama hala 1.2 yi kiesten vermemişler resmen dalga geçiyorlar adamlar ya.

06goldenq

Üye

ya aslında adminler bu haberi bada os başta olmak üzere tüm diğer işletim sistemlerinin konu başlıklarına sabitleselerde bitse artık şu nokia fanatikliği....

Nokia CEO'su: Yanan bir platform üzerindeyiz

Mobil telefon üreticisi Nokia'nın ekonomik olarak yaşadığı kriz, şirketin Üst Yöneticisi (CEO) Stephen Elop'un çalışanlara gönderdiği nottaki, "etrafında pazar payını ele geçiren yenilikçi rakiplerle çevrili yanan bir platform üzerinde" sözleriyle ifade edildi.

Elop, gönderdiği notta, Nokia'nın, Google'ın Android işletim sistemi ve Apple'ın iPhone'unun başarısına hazırlıksız yakalandığını belirterek, "İlk iPhone 2007'de piyasaya çıktı ve bizim hala iPhone'a yaklaşabilecek bir tecrübemiz yok. Android piyasaya sadece 2 yıl önce çıktı ve bu hafta akıllı telefon piyasasındaki satışlarda liderliğimizi elimizden aldılar. İnanılmaz" dedi.
Stephen Elop, Apple'ın, iyi bir dizaynla, tüketicilerin yüksek fiyatlı telefonları satın alabildiğini gösterdiğini ifade ederek, Apple'ın oyunun kurallarını değiştirdiğini ve şimdi şirketin yüksek kaliteye sahip olduğunu kaydetti.
Araştırma şirketi IDC'ye göre, Nokia'nın 2009 yılında yüzde 38 olan pazar payı, 2010 yılının sonunda yüzde 28'e geriledi, buna karşılık rakipleri Apple ve HTC'nin payının arttığı ya da korunduğu belirtiliyor.

ganster86

Üye
nokia kac senelik telefon üreticisi sen merak etme 2 yıllık çömezlere kaptırmaz pazar payını. iphone android yokken nokia vardı 2 yıllık geçmise sahip olan iphone ve diğerleri çömezler 10 15 senelik koskoca telefon üreticisini mi devirecekler rüyalarında görür o google.

06goldenq

Üye
nokia kac senelik telefon üreticisi sen merak etme 2 yıllık çömezlere kaptırmaz pazar payını. iphone android yokken nokia vardı 2 yıllık geçmise sahip olan iphone ve diğerleri çömezler 10 15 senelik koskoca telefon üreticisini mi devirecekler rüyalarında görür o google.

ben merak etmiyorum zaten, Nokia CEO'sunun itirafları bunlar, benim değil... bugün %28'e düşer yarın %18'e... ama haber doğru google dan aratırsan epey bir sitede yayınlandığını göreceksin... :bye2:

--------------- Ekleme ---------------

Nokia'nın içine düştüğü durumu anlamak için bir de bu habere bakabilirsin... konu bada, android, symbian değil... yanlış anlama amacım seni yanıltmakta değil... sadece nokia nın yıllardır kulağımızın arkasını nasıl öptüğünü, piyasaya başka işletim sistemlerinin girmesi ile beraber çok değer verdiği symbianın nasıl yere çakıldığını anlatmak... yoksa herkes istediği telefonu kullanmakta özgürdür... tabi başkasına kabul ettirmeye çalışarak yada kavga ederek ve başkasının kullandığı telefonu kötülemeye çalışmak özgürlük kapsamına girmez... Sana iyi geceler diliyorum..

aybek1453

Üye
Bada 1.2 meselesinde Samsung Türkiye'ye yamuk yapmıyor.Sorun Türkiye'nin altyapı,kanunları ve operatör özellikleri olarak Avrupa'ya yakın olamaması.Bu yüzden Jv kodlu afrika bölgesindedir.Avrupa'ya uygun olsaydı XX kodlu Avrupa bölgesinde olurdu ve şimdi sizler güle güle 1.2 kullanıyor olurdunuz.
Samsung ücretli apps olayını açtığı ilk ülkelerden biri Türkiyedir.Portekiz'e bizden sonra gelmiştir.
Samsung XX kodlu Avrupa fw lerine (betaları dahil) Türkçe dil seçeneği koymuştur.

Samsung 1.2 yi kies üzerinden dağıtımını 1.çeyrek yani mart sonuna kadar bitirecektir.Mart sonuna kadar gelecek yani.

Samsung bada 2.0 güncellemesini 2.çeyrek yani nisan-mayıs-haziran aylarında verecektir.Avrupa Nisan ortalarında alır,Türkiye yani jv kodlu Afrika bölgesi Haziran ortasında alır.

O zamanlar da bu konular gibi daha çook açılır :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt