hugur27
Üye
şimdi internette biraz araştırdıktan sonra o hatayıda düzelttimFosamobil olan yeterli. Apps sorununda ise internete bağlanabiliyor musun? Bu sürümlerde ağ kaydını elle yapman lazım.
S8530XXLA1 Resmi Sürüm [Bada 2]
s8530 için yayınlanan olan en son bada 2.0 firmwaresidir.
Firmware Version: XXLA1
BADA Version: 2.0
Uyumlu Telefon Modeli: WAVE s8530
Bilgiler: Çek Cumhuriyeti Kies'ine normal olarak gelen resmi bada 2.0 sürümüdür.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
USB Cable Driver:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Yayınlanma tarihi : 20.01.2012
usb driverlarını yüklemeden fw atmayınız
ARKADASIM GÜZEL PAYLASIM BEN BUNU İNDİRDİM AMA RAR SİFRESİNİ BULAMADIM GECENİN BU SAATİNDE SORUN BENDEMİ
----------Eklendi @ 05:11:15 ---------- Yazıldı @ 03:36:31 ----------
KISA BİR ARASTIRMADAN SONRA RAR SİFRESİNİ BULDUM .. samfirmware.com
konuya bada2 ile gelen yenilikleri ekleseniz ìyi olur mesela lockscreen olayı cok konusuldu ben goremıyorum oyle bısı
Peki kies'ten uygulamaları indirebiliyormuyuz çalışıyor mu yani
Linktesi dediklerini yaptım ama Apps'de mevcut değil diyor. Apps'de wave 3 ten girdiğimde uygulamalar bada 2 uyumlu oluyor ama bende wave 2 var girdiğimde Facebook ve Twitter hariç başka hiç bir uygulama bada 2 olarak görünmüyor bada 1.2 görünüyor indiriyoırum ama çalışmıyor daha önce yüklemiştim bu şekil oldu senin modifiye yaptığında aynı sıkıntıyı yaşarsak bi anlamı yok yüklemenin. Yaşarmıyım aynı sıkıntıyı. (ilgin için teş.)
----------Eklendi @ 15:35:32 ---------- Yazıldı @ 14:00:27 ----------
Yükledim Türkçe değil bu nasıl yapacağız çok ii ama bi işime yaramaz boşuna uğraştık((
slm kayserili hemşerim bada 2 ile ilgili konular 1 seneyi aşkın bir şekilde konuşuluyor ondan ekleme greği duymadım ama görüşlerin için teşekkürler müsait bi zamanda ilgilenecegim
bu arada bende kayseriliyim incesu
----------Eklendi @ 09:20:22 ---------- Yazıldı @ 09:19:17 ----------
tesekkurler ilginden dolayi ben kayserinin yillisiyim
arkadaşlar wave 2 telefonuma s8530 XXLA1 versiyonunu yukledim ve çok yavaşladı nedendir bilgisi olan varsa lutfen paylaşsın
butun numaralarım gitmiş sanırım ben hepsi sim de sanıyordum vodafone musteri hizmetlerini arayıp numaralarımı geri kurtarma gibi bi imkan varmı diye soracağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?