daolin
Üye
Bada 2,0 Ciktimi beta dan haric?
iyi geceler
arkadaşlar bunu yükleyince telefon dili almanca olarak mı kalacak ?
Rc sürüm ne demek?
telefonum çöktü sanırım bi dosya eksikmiş bana yardımcı olun arkadaşlar lütfen telefonsuz kaldım
telefonum çöktü sanırım bi dosya eksikmiş bana yardımcı olun arkadaşlar lütfen telefonsuz kaldım
selam arkadaşlar wawe ıı yeni aldım bada 2.0 versiyonunu yüklemek istiyorum verdiğiniz link ten rar dosyasını indirdim.ama ondan sonra neyapacağımı bilmiyorum bana yardımcı olurmusunuz. şimdiden teşekkürler.
ii günler..telefonum wave 8500 dediğiniz gibi yaptım bada 2 yüklemesini fakat appsde hata verdi şimdi telefonun açmakapama tuşuna basınca sadece samsung wave 8500 yazısı gelio ve orda kalıo açılmıo telefon.. lütfen yardımcı olabilir misiniz?
----------Eklendi @ 10:50:24 ---------- Yazıldı @ 10:42:47 ----------
aynı işlemi tekrar tekrar yaptım fakat yine aynı sonucu veriyor
yaptım ama yine aynı sonucu verdi 3-4 kere yaptım aynı hatayı verdi bende çıkardım..
----------Eklendi @ 11:37:30 ---------- Yazıldı @ 11:36:35 ----------
söylediğiniz cfwyi yükledim
selam skaptan bada 2.0 yükledim çok güzel oldu ama apps da sorun verdi şöyle diyor (hata) (bağlantı yok)(0xff01)diyor.yardımcı olabilirmisin.teşekkür.
bişey daha var verdiğin linklerden.2 adet rar dosyası indirdim biri=(fasomobil)diyeri(GT-S8530_S8530XXKL6_S8530OXDKL2)dosyası ben fasomobil olanını yükledim ikisinidemi yüklemem lazım??.yardımcı olrsan sevinirim şimdiden teşekkür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?