:::burak:::
Üye
kardeş ne demek bu ben bişi anlamadım... ve nasıl yapılıyo yapılıyosa![]()
wifili hdd diski dlna ike yani allshare ile kontrol ediyosun
kardeş ne demek bu ben bişi anlamadım... ve nasıl yapılıyo yapılıyosa![]()
şimdi denedim çok süper bişey telefondan müzik açıyorum bilgisayarda çalıyor bilgisayardaki hardiski telefondan kontrol ediyorum ve bilgisayardan müzik açınca telefonda çalıyor süper ötesi bişey.wifili hdd diski dlna ike yani allshare ile kontrol ediyosun
şimdi denedim çok süper bişey telefondan müzik açıyorum bilgisayarda çalıyor bilgisayardaki hardiski telefondan kontrol ediyorum ve bilgisayardan müzik açınca telefonda çalıyor süper ötesi bişey.
çoğu hdmı cıkısını kullanmıyor bile yok hdmı soyle yok böyle onu kullabilmek için hd televizyon lazım herkeste var sankı hd televizyon.n8 ciler bagarsin ordan bizim hdmi cikisimiz var diye halen
çoğu hdmı cıkısını kullanmıyor bile yok hdmı soyle yok böyle onu kullabilmek için hd televizyon lazım herkeste var sankı hd televizyon.
--------------- Ekleme ---------------
bide vodafone super internet var 1 ay boyunca ücretsiz samsung wave deki interneti bilgisayara aktardım mobil ap ile süper oldu
telefondaki interneti wifi aracılığıyla maksimum üç pc ye paylastırıyorsun bu n8 var mı?
+1biz samsung wave kullanıcılarının sabırsızlığı da dahil diğer platform kullanıcılarının boş boş sallamalarını da anlayamıyorum ya daha bir yıllık bir platformda sayı olarak aynı olmasada ıphone telefonla hava atılan hd ps tarzı oyunlar ve uygulamalar var bada 1.2 çıktı galaxy s deki swype özelliği kullanıldı internet tarayıcısı hızlandırıldı vs.. vs.. kies 2.0 bambaşka bir arayüzle ve geliştirilen fonksiyonlarıyla karşımıza çıktı (itunes bağlantısı gibi )
yakında bada 2.0 geliyor içinde flash player 10.1 in yanında yeni çok güzel özellikleriyle
bu kadar kısa bir süre de daha ne olsun
teknoloji forum sitelerindeki yorumları çok iyi biliyorum bada platformu yeni ve gereksiz platform diyen oldu bu cihaz yerinde sayar yazılım desteği gelmez diyen oldu vs.. vs.. inanın kimse beklemiyordu bu atılımları

(ne kadar doğru bilmiyorum ama soralım).asıl olaya gelelim.wave II bunu çalıştıracakmış.tamam hoş, peki wave in ne farkı var wave II den.3.7" ekran ve sclcd.tek farkı bu diğer özelliklerinin hepsi aynı hiçbir farkı yok.neden bize tam uyumlu bada 2.0 gelmiyor(soru işareti).\android' tede böyle bazı froyo kullanıcıları gingerbeard'e geçiş yapamayacakmış./boşunamı verdik 1000 tl. wave II çıktı wave 2. plana atıldı.daha çıkalı 1 yıl olmadı bile.bu şirketler at eskisini çöpe, al yenisini politikasıyla ilerlemesi yok mu beni deli ediyor. Nedense bu telefonu çok sevdim.aynenTam olarak çalıştıracak.Sadece donanım gerektiren bikaç özellik dışında.Wave nin desteklemediği herşeyi wave2 de desteklemeyecek.Donanımları aynı çünkü.