bada 2.0 yi merak edenler içeri....!(yeniledim)

Sponsorlu Bağlantılar

ganster86

Üye
wifili hdd diski dlna ike yani allshare ile kontrol ediyosun
şimdi denedim çok süper bişey telefondan müzik açıyorum bilgisayarda çalıyor bilgisayardaki hardiski telefondan kontrol ediyorum ve bilgisayardan müzik açınca telefonda çalıyor süper ötesi bişey.

cezalper

cezalper

Üye
Saolun güzel olucak yani :D

_-Engin-__

Üye
denedim diyosun hiç bir şey yazmamışsın nasıl olacak

ganster86

Üye
bir tane kablosuz modem olcak telefonu ve bilgisayarı o kablosuz modeme bağlıcaksınız ve telefondan allshare ye gireciksin ordan yapacaksın işte.

kirfanul

Üye
Arkadaslar badalı oldum olalı siteyi ilgi ile takip ediyorum. Ve bir kaç konudada yardım da aldım yardımcı olan tüm arkadaşlar tekrar teşekkür ediyorum. Soruma gelince:

Ben wave yi ilk aldığım zaman kiesten yükleme yaparken bağlantı kesildi ve telefon gitti. Servise götürüp yeniden yüklettim. Ancak bende hala bada 1 varken kiese bağlanıyorum ve telefonu yükseltmek istediğim zaman yükseltilecek versiyon yok diyor. Ben telefonumu nasıl yükseltecem neden kieste görünmüyor. Yardımlarınızı rica ediyorum

:::burak:::

Üye
şimdi denedim çok süper bişey telefondan müzik açıyorum bilgisayarda çalıyor bilgisayardaki hardiski telefondan kontrol ediyorum ve bilgisayardan müzik açınca telefonda çalıyor süper ötesi bişey.

n8 ciler bagarsin ordan bizim hdmi cikisimiz var diye halen

ganster86

Üye
n8 ciler bagarsin ordan bizim hdmi cikisimiz var diye halen
çoğu hdmı cıkısını kullanmıyor bile yok hdmı soyle yok böyle onu kullabilmek için hd televizyon lazım herkeste var sankı hd televizyon.

--------------- Ekleme ---------------

bide vodafone super internet var 1 ay boyunca ücretsiz samsung wave deki interneti bilgisayara aktardım mobil ap ile süper oldu
telefondaki interneti wifi aracılığıyla maksimum üç pc ye paylastırıyorsun bu n8 var mı?

Üye
çoğu hdmı cıkısını kullanmıyor bile yok hdmı soyle yok böyle onu kullabilmek için hd televizyon lazım herkeste var sankı hd televizyon.

--------------- Ekleme ---------------

bide vodafone super internet var 1 ay boyunca ücretsiz samsung wave deki interneti bilgisayara aktardım mobil ap ile süper oldu
telefondaki interneti wifi aracılığıyla maksimum üç pc ye paylastırıyorsun bu n8 var mı?

tabiki yok ama, ilerde olur zaten yazlimsal.mesela n900 de suan var n900u olanlar kullaniyo ama wavedeki gibi stabil degil ,yani isletim sisteminin cekirdegine oturtulan bir program sonradan yuklenenden farkli oluyo burdada waven farki oluyo iste

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
biz samsung wave kullanıcılarının sabırsızlığı da dahil diğer platform kullanıcılarının boş boş sallamalarını da anlayamıyorum ya daha bir yıllık bir platformda sayı olarak aynı olmasada ıphone telefonla hava atılan hd ps tarzı oyunlar ve uygulamalar var bada 1.2 çıktı galaxy s deki swype özelliği kullanıldı internet tarayıcısı hızlandırıldı vs.. vs.. kies 2.0 bambaşka bir arayüzle ve geliştirilen fonksiyonlarıyla karşımıza çıktı (itunes bağlantısı gibi )
yakında bada 2.0 geliyor içinde flash player 10.1 in yanında yeni çok güzel özellikleriyle
bu kadar kısa bir süre de daha ne olsun

teknoloji forum sitelerindeki yorumları çok iyi biliyorum bada platformu yeni ve gereksiz platform diyen oldu bu cihaz yerinde sayar yazılım desteği gelmez diyen oldu vs.. vs.. inanın kimse beklemiyordu bu atılımları

aybek1453

Üye
biz samsung wave kullanıcılarının sabırsızlığı da dahil diğer platform kullanıcılarının boş boş sallamalarını da anlayamıyorum ya daha bir yıllık bir platformda sayı olarak aynı olmasada ıphone telefonla hava atılan hd ps tarzı oyunlar ve uygulamalar var bada 1.2 çıktı galaxy s deki swype özelliği kullanıldı internet tarayıcısı hızlandırıldı vs.. vs.. kies 2.0 bambaşka bir arayüzle ve geliştirilen fonksiyonlarıyla karşımıza çıktı (itunes bağlantısı gibi )
yakında bada 2.0 geliyor içinde flash player 10.1 in yanında yeni çok güzel özellikleriyle
bu kadar kısa bir süre de daha ne olsun

teknoloji forum sitelerindeki yorumları çok iyi biliyorum bada platformu yeni ve gereksiz platform diyen oldu bu cihaz yerinde sayar yazılım desteği gelmez diyen oldu vs.. vs.. inanın kimse beklemiyordu bu atılımları
+1:oke:

mildew583

mildew583

Üye
Okuduğum yorumlara göre Bada 2.0'ı sanırım tam olarak kullanamayacakmışız :hmmm (ne kadar doğru bilmiyorum ama soralım).asıl olaya gelelim.wave II bunu çalıştıracakmış.tamam hoş, peki wave in ne farkı var wave II den.3.7" ekran ve sclcd.tek farkı bu diğer özelliklerinin hepsi aynı hiçbir farkı yok.neden bize tam uyumlu bada 2.0 gelmiyor(soru işareti).\android' tede böyle bazı froyo kullanıcıları gingerbeard'e geçiş yapamayacakmış./boşunamı verdik 1000 tl. wave II çıktı wave 2. plana atıldı.daha çıkalı 1 yıl olmadı bile.bu şirketler at eskisini çöpe, al yenisini politikasıyla ilerlemesi yok mu beni deli ediyor. Nedense bu telefonu çok sevdim.

aybek1453

Üye
Tam olarak çalıştıracak.Sadece donanım gerektiren bikaç özellik dışında.Wave nin desteklemediği herşeyi wave2 de desteklemeyecek.Donanımları aynı çünkü.

schnellmajestic

schnellmajestic

Üye
güzel paylaşım

hasan38374

Üye
şimdi bada 2.0 s7233 desteklicekmi

01firtina

01firtina

Üye
FLASH PLAYER OLSUNDA GERİSİ ÖNEMLİ DEĞİL BİZİM GİBİ BASİT KULLANICILAR İÇİN FLASH PLAYER ÖNEMLİ O GELSİN DİĞER ÖZELLİKLERE:bann::bann::bann::bann:YETERKİ FALASH PLAYER OLSUN....:yuru

metins8500

Üye
Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDetect languageDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian Creole ALPHAHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish⇄AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian Creole ALPHAHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Detect language » Hungarian​

princepsp

Üye
Telefonun tv cıkısında( n8 den daha iyi görüntü veriyor

nidforspid

nidforspid

Üye
arkadaşlar sizi karamsarlığa düşürmek gibi olmasın ama bence bada 2.0 wave gelmicek çünkü samsung 2011 yılında 50 milyon tel satma hedefinde bunu gerçekleştirmek için yeni sistem=yeni tel taktiğini uygulucak ,ben çok ümitlenmiyorum bada 2 nin wave e geliceği konusunda

Üst Alt