bada 2.0 yi merak edenler içeri....!(yeniledim)

Sponsorlu Bağlantılar

ganster86

Üye
bencede gelmeyecek wave ye bada 2.0

aybek1453

Üye
Bada 1.2 kiese henüz düşmedi diye herkeste bi karamsarlıktır gidiyor.

Bada 2 nin wave ye gelmemesi,yeni tel yeni sistem mantığı sizce samsunga daha fazla tel mi sattırır,yoksa kullanıcılarının gözünde tamamen mi bitirir?
Yada samsung önünde iphone örneği varken bu mantığa mı inanır?
Wave ye destek vermezse 5 milyon üyesi azalacak bada ya (2 ye uyumdan dolayı yüklenemezse) kim program yazar,apps nasıl gelişir? Samsung bada 2 kullanacak kişi sayısını sizce az mı tutmak ister?
Wave nin donanımının kaldırmayacağı bir sistemi sizce yeni tel ne kadar kaldırabilir?
Dikkat ederseniz 1ghz işlemci ve 512 mb ram var bu telefonda.Şu anda piyasanın en iyilerinden.Donanım olarak çok güçlü bir cihaz olduğunu unutmayalım.

Bu dediklerim bana bada 2 nin wave ye geleceğini söylüyor.Samsung da bunu söylerken niçin gelmeyeceğini düşünüyorsunuz?

Bunlara cevap verirseniz ben de inanacağım size.

az1986

az1986

Üye
arkadas sen dogru soyluyon 1ghz isleci ve 512 mb ram var bu telde neden gelmesin ki, mantikli bir acilamasi olan varsa yazsin.

nidforspid

nidforspid

Üye
arkadaşlar bu arada c++ dan yada visual basic den iyi anlayan varsa şu siteye bir uğrasın wave 'e android kurma çabaları var:oke:

aybek1453

Üye
arkadaşlar bu arada c++ dan yada visual basic den iyi anlayan varsa şu siteye bir uğrasın wave 'e android kurma çabaları var:oke:

Android olsa çok güzel bi alternatif olur ama tam sağlıklı olması çok zor.
İyi bir bada 2 gelir de bize androidi unutturur inşallah.Nisana kadar bakcaz artık :)

Bu arada eğer bada 2 iyi çıkarsa ve yazılımcılar samsunga güvenirlerse uygulama artış hızı çok yükselecektir.Şu anda 2500 (İngiltere apss ine göre) olan uygulama sayısı yaza 5000 olabilir.

ganster86

Üye
wave de 512 mb ram mi var arkadaslar?

princepsp

Üye
bada 2.0 Wave gelicek.Samsung toplantıda açıkladı

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
vaybe samsung telefonuna flash lite 4 desteği getiriyor nokia ise en çok satan telefonuna bu özelliği koymak istemiyor yuh yani browo samsunga

efegiyim

efegiyim

Üye
FLASH PLAYER OLSUNDA GERİSİ ÖNEMLİ DEĞİL BİZİM GİBİ BASİT KULLANICILAR İÇİN FLASH PLAYER ÖNEMLİ O GELSİN DİĞER ÖZELLİKLERE:bann::bann::bann::bann:YETERKİ FALASH PLAYER OLSUN....:yuru

AL BENDEN DE O KADAR...:ağlarım:

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
gelicek merak etmeyin wave 2 şuan win 98 bile yükleseniz çalışır güçlü donanımla androd ise istemiyorum ben badaya daha çok için ısınıyo bnm

xxvolkan

xxvolkan

Üye
arkadaşım... telefonu güncellediğimizde satın aldıgımız oyunları tekrardan ücretsiz yükleyebilir miyiz...yoksa tekrar mı satın almamız lazım.

ben versiyon güncelledim önceden yüklediğim oyunlar silindi ama kullanıcı adınla açtığında samsung apps' yi paralı olsa dahi yinede ücretsiz yükleyebiliryorsun

Üst Alt