Bada 2.0 ve türkiye güncelleme tarihi

Sponsorlu Bağlantılar

BU DÜŞÜNCEYE KATILIYOR MUSUNUZ?

• EVET

Kullanılan: 21 77.8%
  • HAYAR

Kullanılan: 6 22.2%

• Kullanılan toplam oy
    27
  • Anket kapatılmış .
kinger1905

kinger1905

Üye
hepiniz yanılıyorsunuz nokia nın bu aralar arka planda kalmasının tek bı sebebı var o da arge ye agırlık vermesıdır. benım kuzenın nokia da gorevlı o bıraz bahsettı nokia nın amacı gelecekte pıyasanın buyuk bı kısmına hakım olmak onun dedıgıne gore nokia 2 sene oncesıne kadar piyasada tekdi. bunu bı avantaj bılerek yaptıgı tum fıyasko telefonları sırf ustunde nıkia amblemı var dıe sattı her ne kadar sıkayetcısı olsakta nokia nın ısmının buyuklugunu hepımız bılıyoruz nokia bunu bılerek 2 - 3 sene piyasa ya dandık yada ugrasılmamıs urun surerek arge sıne onem verıyo ve emın olun 2012 nokia yılı olacak cunku ustunde agırlıklı olarak calıstıgı 1-2 arge soyle: , vs... gibi bi çok arge calısması mevcut

mustekaslan

mustekaslan

Üye
olur görürsem söylerim, yok artık " Lebron James " diyorum :D bu videoyu biz görüyorsak eğer nokianın çalışmalarını diğer firmalarda bizden kat ve kat fazlasıyla bilir, düz mantık yürütürsek, yürü be yavrum Nokia hehehe :) nokia o mesafeyi kat edene kadar herhalde samsung sadece sahibine görünen ve onun komutlarını yerine getiren tel icad eder merak etme, ve o zaman yine nokia her zamanki gibi arka planda kalır.

Hijacker_worm

Hijacker_worm

Üye
Gece gece çok güldüm :)))) sağol

Kolay Gelsin

Hocam bırakn allh aşkına neler neler yazdnz anlattnz forumlarda hatta bunn içn twit bile actınz adam hala flash playerı soylemenın derdınde. Gayette okuması anlaması var olan yaratıklarz ınsn bırsey yazmdn once arastrir sorar öğrenr boyle bilmeden bilms yorumlar yaparak kendini küçk düşürmesi bizleri sadece eğlendirir :ah

utml24

utml24

Üye
    Konu Sahibi
Hocam bırakn allh aşkına neler neler yazdnz anlattnz forumlarda hatta bunn içn twit bile actınz adam hala flash playerı soylemenın derdınde. Gayette okuması anlaması var olan yaratıklarz ınsn bırsey yazmdn once arastrir sorar öğrenr boyle bilmeden bilms yorumlar yaparak kendini küçk düşürmesi bizleri sadece eğlendirir :ah
okuman yazman olsa yanlış kişiye bilmiş bilmiş konuşuyor demessin. telefonun en büyük eksiği flash playerdir ve bu eksiği ne kadar dile getirsek azdır. neyin peşindesin bilmiyorum ama mantıklı bir şeyin peşinde olmadığın belli. eğer halinden memnunsan problem yok kendini zahmete sokup yorum yazmasaydın. yok eğer problem varsa yanlış saftasın...

Hijacker_worm

Hijacker_worm

Üye
okuman yazman olsa yanlış kişiye bilmiş bilmiş konuşuyor demessin. telefonun en büyük eksiği flash playerdir ve bu eksiği ne kadar dile getirsek azdır. neyin peşindesin bilmiyorum ama mantıklı bir şeyin peşinde olmadığın belli. eğer halinden memnunsan problem yok kendini zahmete sokup yorum yazmasaydın. yok eğer problem varsa yanlış saftasın...

Ben dogru taraftaym aydink hocam bilyr ve konusyor bada isLetimini turkiyeye acan sorunlarin cozmlerini soyleyn yegane insnlarda biri bu seyleri yapms ve habersz cahlce sen bu adama tuttp flash playeri dile getrsen iyi olur dersen hepimizi guldurursn. Saygi cercevesini acip forumu kirletmesn iyi olr suan cvp veriosam egr senn bu seviyesiz cvbina sadece aydnk hoca icindr. Ayrica sen soylemesen biz bilemeycktk flashn ekskligini minmettarz.

mustekaslan

mustekaslan

Üye
Os..ruğa Gülenin, Oss... Kadar Aklı yoktur. :D:aha:

utml24

utml24

Üye
    Konu Sahibi
Ben dogru taraftaym aydink hocam bilyr ve konusyor bada isLetimini turkiyeye acan sorunlarin cozmlerini soyleyn yegane insnlarda biri bu seyleri yapms ve habersz cahlce sen bu adama tuttp flash playeri dile getrsen iyi olur dersen hepimizi guldurursn. Saygi cercevesini acip forumu kirletmesn iyi olr suan cvp veriosam egr senn bu seviyesiz cvbina sadece aydnk hoca icindr. Ayrica sen soylemesen biz bilemeycktk flashn ekskligini minmettarz.

öncelikle şunu bilmelisinki neye cevap verdiğini bilmiyorsun. aydink isimli üyeye verdiğim yanıtların hiç birinde kaba bir üslup kullanmadım ve karşı çıkmadım. flash konusunu yetkililere veya herneyse onlara iletmesi için değil telefonun kusursuz olmadığını belirtmek için söyledim.
10 küsür yorumu okudum ama seninkinden daha seviyesiz bir yorum görmedim. ben kimsenin bu eksiklikten habersiz olduğunu iddia etmedim. "sen söylemesen bilmiyorduk" gibi bir cümle tamamen düşünmeden kurduğun bir cümle. belirtmiş olduğum veya belirtmediğim sorunların bilinmesi bunu dile getirimem konusunda engel teşkil etmez.

subzero06

Üye
Teşeekrler

hayatperest

hayatperest

Üye
eveeeeettt. araya nokia reklamı da almışız ama gerekli değerlendirme yapılmış.
neden ara sürümlere kafayı takıp gerçek stabil sürümlerin türkiye'de tüm avrupa ile beraber kiese verildiğini anlamıyoruz. 1.0.2 ve 1.2 e stabil halini verdiler. o arada çıkan sürümlerin bir çoğunu kurdum kullandım. mutlaka bir sorunu var hepsinin de. tıpkı şu an çıkan 2.0.1 gibi. mavi ekran verecek yada kendini kapayacak diye menüye girmeye korkuyor yükleyenler.
aşağılık kompleksi nerden bulaştı üzerimize bu kadar anlamıyorum. halbuki işin en kaymaklı sürümünü biz kullanıyoruz. kobay biz değiliz diğer avrupa sürümleri. orda deneniyor. hah bu olmuş deyince türkiye'de kiese düşüyor. bence samsung bu konuda türkiy'yi kaybetmemek için akıllıca davranıyor.

Flash Player desteğine gelince Android harici tüm akıllı telefonların sorunu o. dışardan flash player güncelleme paketi vs. yüklenmiyor.
bırakın artık mavra okumayı forumda. biz bir tarafımızı da yırtsak o samsung ile çalışan yaklaşık 100 kişilik geliştiriciler yapıyor bu adapte işini. biri çıkar ben nasıl yapacağımızı biliyorum der o zaman amenna. onunda anlatılacağı yer burası değil sanırsam.

battlefield2

battlefield2

Üye
eveeeeettt. araya nokia reklamı da almışız ama gerekli değerlendirme yapılmış.
neden ara sürümlere kafayı takıp gerçek stabil sürümlerin türkiye'de tüm avrupa ile beraber kiese verildiğini anlamıyoruz. 1.0.2 ve 1.2 e stabil halini verdiler. o arada çıkan sürümlerin bir çoğunu kurdum kullandım. mutlaka bir sorunu var hepsinin de. tıpkı şu an çıkan 2.0.1 gibi. mavi ekran verecek yada kendini kapayacak diye menüye girmeye korkuyor yükleyenler.
aşağılık kompleksi nerden bulaştı üzerimize bu kadar anlamıyorum. halbuki işin en kaymaklı sürümünü biz kullanıyoruz. kobay biz değiliz diğer avrupa sürümleri. orda deneniyor. hah bu olmuş deyince türkiye'de kiese düşüyor. bence samsung bu konuda türkiy'yi kaybetmemek için akıllıca davranıyor.

Flash Player desteğine gelince Android harici tüm akıllı telefonların sorunu o. dışardan flash player güncelleme paketi vs. yüklenmiyor.
bırakın artık mavra okumayı forumda. biz bir tarafımızı da yırtsak o samsung ile çalışan yaklak 100 kişilik geliştiriciler yapıyor bu adapte işini. biri çıkar ben nasıl yapacağımızı biliyorum der o zaman amenna. onunda anlatılacağı yer burası değil sanırsam.

Katılıyorum ama katılmadığım bir kısım var ; bada 2 yi iyi incelemiş bir kişi nereye girildiğinde veya neyi yaptığında telefonun hata verdiğini çözmüştür ve telefonu eksik ama en sorunsuz bir biçimde kullanabilir... ben telefonu ilk 2.0 a geçirdiğimde çok reset atıyordu ve çok şarj yiyordu ancak ben bazı özellikleri(sağa sola sallama , kapağa vurma , telefonu ters çevirme )hareketler kapattığımda şarjı sıkıntım olmuyor... 1 haftadır neredeyse hiç hata almıyorum...donma sıkıntısı olmuyor ancak arada bir kasıyor benden kaynaklı çok hızlı basıyorum arada bir :D ...Her program çalışmıyor ancak şimdilik çalışan bazı uygulamalar buldum (isteyen pm atsın konu çalınmasından hoşlanmıyorum)...

fullwar

fullwar

Üye
Madem konu hortlamış bir iki laf edelim. Grup kurmak güzel iş, aynı düşünce yada olay için bir çok kişinin tek bir platformda toplanması düşüncelerin fazla saptırılmaması ve kontrol kolaylığı açından çok pratiktir.Gelgelelim bu iş büyük firmalara "Alüou! Huooop! bizde burdayız, Waadaa ya bile daha çok destek veriyor malum banka, Baadaa ya niye destek vermiyon Samsung?" demeye gelince patlıyoruz. Bir şekilde bir yetkiliye ulaşsak bile bize bant kaydı gibi taslak bir mail, yada muamma bir açıklama yaparlar. Bence biraz sabırlı olalım işin kaymağına az kaldı. Bu arada konuyu açan arkadaş sabır küpüne dönmüştür. Konu 1. aya ait.

erol3034

Üye
Gerçeklerle alakası olmayan bir yazı.

Bada 2.0 ın daha betası yok ortada. Kimse kullanmıyor hatta bence Samsung un derlediği bir Alpha versiyon bile yok şu anda. Bada 1.2 nin Resmi versiyonu yılbaşından itibaren yayınlanacak dendi ve bunun Avrupadan başlanacağını belirtti Samsung bugün Almanyada Kies den yayınlanmış sanırım. Samsung Bada 1.2 ye geçişin tüm dünyada 1 Ay içinde tamamlanacağını da belirtti. Bunu sebebi de Localizasyon dedikleri bölgesel ayarlardır, Samsung FW leri bölgesel olarak farklılıklar arzeder Almanın Hollandalının kullanacağı Widget farklıdır, Avrupa FW lerine Konuşma kaydı konmaz diğer bölgelerde vardır vs vs. Ayrıca Operatörlerin sattıkları telefonlar için ayrı yazılım kullanılır operatör menüleri, operatör widget ları konur.

Yinede bölgeler arası farklar maksimum 1 ay içinde tamamlanır.

Resmi Bada 2.0 a daha 6-7 ay var, şimdiden onu beklemeye başlarsanız işiniz var.

Betası çıktığında ben kullanacağım garanti umrumda değil, bir şekilde garantilik bir şey olursa telefonu eski haline yakın duruma getiririm.

Kolay Gelsin

ben kullanıyorum 2.0 beta yı
beta yı rar dosyası olarak indirdim içindeki programlardan usb driverleri kurdum sonra multiloader programını çalıştırıyorsun daha sonra bada 2.0 dosyasının içindeki dosyaları sırasıyla loadere tanıtıyorsun loaderin üstündeki ikonlardan fulldownload imleçini seçiyorsun sol köşedeki imleçi de LSİ olanı işaretliyorsun daha sonratelefondan sim kart ve hafıza kartını çıkart telefonu download moda almak için seskısmatuşu açma kapama tuşu ve tuşkilidi tuşuna aynıanda basıp bekle telefon download moda geçer daha sonra telefonu usb kablosuyla pc ye baglıyorsun ve bekliyorsun pc telefonun driverlerini tanıyıp sana bilgiverdigizaman multiloader programının alt tarafındaki pencerelerde (ready )yazısı çıkınca ready byazısının çıktıgı pencerenin üst tarafındaki (port search)tuşuna basın telefon bir reset atacaktırsonra yine alt pencerede (ready )yazısı çıkınca portsearch ın yanındaki (download)tuşuna basın ve bekleyin multiloader dosyaları telefona yüklemeye başlar dikkat etmeniz gereken ilk şey telefonu kesinlikle pc den ayırmamanız baglantı kesilirse telefon brick olur ona göre bütün dosyalar yüklendikten sonra telefonda mavi bir ekran çıkacak ozaman yükleme tamamlanma aşamasındadır baglantıyı kesmeyin telefon tamamen bekleme ekranınaı açana kadar telefon bağlı olması lazım telefon bekleme ekranına geldigi zaman işlem tamamlanm ış oluyor BADA 2.0 YÜKLEMESİ VİDEO SU DA VAR ORDAN BAKARAKTA YAPABİLİRSİNİZ video youtubede bada2.0 yüklemesi olarak aratırsanız çıkar

----------Eklendi @ 17:03:43 ---------- Yazıldı @ 16:56:59 ----------

bada2.0 sürümüS8500XPKG5 dir haberiniz olsunn

vedat1966

vedat1966

Üye
Bada 2.0'ı benim bekleyen çoktur herhalde. Beta versiyonunu kullanan arkadaşlara bir lafım yok. Ancak ben tam sürümünü kies'den bekleyenlerdenim. Acaba tam sürüm kies üzerinden ne zaman kullanıma sunulacak. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan cevap bekliyorum.

anselmo

Üye
peki o değilde aklıma takılan bi soru
adobe yakında flash player 11 i tanıtacak yakındır betalarını dağıtıyor bada 2 de hala flash player 10 var yani flash lite 4
peki 11 çıkınca ne halt yicez bu defa bada 3 diye ağzımızı açıp bekleyecekmiyiz ??????

kortazar

Üye
peki o değilde aklıma takılan bi soru
adobe yakında flash player 11 i tanıtacak yakındır betalarını dağıtıyor bada 2 de hala flash player 10 var yani flash lite 4
peki 11 çıkınca ne halt yicez bu defa bada 3 diye ağzımızı açıp bekleyecekmiyiz ??????

Eğer öyle olursa bir daha Samsung marka hiç bir şey almam, yeter be başlarım Badasına da modasına da 9 aydır bi facebook videosu izleyemedik be. Adi herifler madem oturmadı Android yükleme şansı verinde oturunca isteyen geçsin Badaya . Madem donanım uygun Androidde açık neden milleti habire forumdan foruma koşturuyosunuz. Güncelleme gelir, Kiese düşmez, düşer bu sefer günceleme yapılamaz, yok Avrupaya gelir, bize eksik gelir gelsede 3-5 ay sonra gelir.(Hatırlayın bada 1 den 1.2 ye geçişi ) millet mecburmu koşturmaya.Şimdi çıkar biri '' zorla satmadılar ya telefonu der yok badayı karalama en stabil işletim sistemi der, memnun değilsen sat burada milletin canını sıkma der. Bende diyorum ki o arkadaşlara ''İnşallah sizde bir gün hata yaparsınız da umduğunuz gibi çıkmaz aldığınız şey böyle sinir küpü olunda beni hatırlayın. :))

555_555

Üye
bada 2.0 çıktı.ama şu anda TR de samsung orjınal yayınlamadı.Ocak ayından sonra yayınlanacak . . .

bbounce

bbounce

Üye
[h=6]Bırakın yarışma yapmayıda Bada 2.0 ın çıkış tarihini artık netleştirin. Eğer yarışma yapmakta istiyorsanız tv kanallarına başvurun,lanet olsun samsungtan bırdaha bırsey alırsam...[/h]Beğen · · Dün, 13:38 ·

• Celal Anak,

Bada 2.0 yıl sonuna kadar Wave 1 ve Wave 2 telefonlarımıza gelecektir. Kesin tarihle ilgili olarak sayfamızdan bilgilendirmeleri yapacağız.

Saygılarımızla.

Paylasmak ıstedım benım yazdıgım konudur

Üst Alt