anilimaca
Üye
-
Konu Sahibi
-
arkadaşlar xxjl2 sürümünn türkçe modifiyelisi var aydınk_1903 hocanın düzenlediği bence onu kullanın bende 1.2 ye geçince bahsettiğiniz sorunları yaşadım sonra xxjl2 sürümüne geçtim hem türkçe hem kiesi görüyor sadece yazılım yükseltilemez diyor yeni yazılım gelirse 2.0 vs... gibii bu sürüme geçer yükseltirsnzz
Dostum bu sürüm için link verebilir misin? Multiloader ile yükleyelim. Ya da yükleme anlatımlı bir link varsa onu verirsen daha yardımcı olur.
Bada 1.2 JVKC1 güncellemesinden sonra sorun yaşayan arkadaşlar var mı?
-3g veri bağlantısı tuhaf. Bazı programlarda(twitter vs) ilk açılışta hemen aktif olmuyor, 3g uyarısı yanıp yanıp sönüyor. Hemen devreye girmiyor. Biraz (15 sn kadar) bekledikten sonra sabit yanmaya başlıypr ve transfere başlıyor.
-Tuhaftır ki aynı koşullarda kullandığım telefonumun bataryası daha çabuk bitmeye başladı.
-Telefonu iç cebimde rahat bir yerde taşıyorum (her hangi bir tuşu basılı kalmıyor) bazen bakıyorum reset atmış. Pin kodu ekranında beklemede.
.
Jvkc1 başta gereksiz cpu kasmaya başladigindan canimi sikmaya başlamisti. ancak bi kac önemli ayar vererekten bu sorundan kurtuldum şuanda son derece kusursuz bir sistem. xxjid de malesef gereksiz cpu kasmalari önlemek neredeyse imkansiz birsey. pili hizli tükenenler cpusuna bir bakmali bence. eger hic bir program ve widget acik olmadigi halde cpu kasiorsa bana pm atarak ulasabilirler. hallederiz.he birde video izlerken renk ayarlarini degistiremioruz bu sürümün bir hatasi olsa gerek ancak cok video izlerken ben bunlari pek takmiorum zaten benim icin sorun yok.
bada1.2 jvkc1'i kies'le yükledim. Kasılma vb hatası yok şimdilik. Ancak WiFi'de çekme alanı daraldı, modemin dibinde iken bile çekmiyor. Aynı sorunu yaşayan var mı? Çözüm önerileriniz için çok teşekkür ederim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?