Babam telefonuma çöktü

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yunkaai

Yunkaai

Üye
    Konu Sahibi
Babam telefonuma çöktü
Arkadaşlar babamın lg GD900 Crystal telefonu var.Telefon şarjı gözükse bile 1 aramadan sonra kapanıyor.Hep şarjda olursa sorun yok.Yeni batarya aldım bu sefer telefon açılmadı.Lütfen yardım edin babam telefonuma çöktü :(

futbol123

futbol123

Üye
Yapıcak birşey eski bir telefon tamir ettirsen kısa süre sonra yine bozulur :) yeni telefon şart :)

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
hmmm kötü bir durum :hmmm

MaxipmaN

Üye
eski telefon ölmüş n73 te durduk yere ekran giderdi

tempestshine

tempestshine

Üye
Bu duyguyu iyi anlarım dostum.Benim c6-01'ime c3'üme kaç kere annem göz dikti.En iyisi senin telefonun bir üst kademesini ya da bir alt kademesini babana al.çünkü onun telefonun özellikleri düşük oldu mu gözü direk seninkine diker.

15097

15097

Üye
Babana senin telefonundan iyi bir telefon al.Yani ona aldır.Sonra kendi telefonunla değiştir.

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Bu nasıl iş ya benim babamda c3 var benim telefonun suratına baktığı yok :hmmm iphone 4 ü varken de bana vermezdi pek :hmmm Bence sen telefonunu babana ver daha iyisini aldır bekleyeceğini söyle :D

Yunkaai

Yunkaai

Üye
    Konu Sahibi
Beyler siz konuyu yanlış anlamışsınız :D telefon durduk yerde kapanıyor :D açık ama boşta iken sıkıntı yok :D Yanı telefon arızalı o yüzden aldı benimkini.

Yönetimde içeriğe bakmadan konuyu taşımış helal olsun.

lolaman

lolaman

Üye
Filmi yanmıştır belki babamın nokia 7230 u da öyle açıyor 10 dk sonra falan bakmışız kendiliğinden sessiz sedasız kapanıyo titremeden falan.

.yaRasa.

.yaRasa.

Üye
7 tane abim var.. benden telefon otlamayan kalmadı.. son olarak aldığım 3310a da oturduklarinda kaderime razı oldum artık çevirmeli telefon kullanmaya başladım, tek tesellim akşam 7den sabah 7ye bedava :ehe

son.kral

son.kral

Üye
benim ne annem ne de babam telefon kullanmayı biliyor. Kullanmadıkları için böyle bir sorunum yok :ehe

MrTech

MrTech

Üye
Dostum Babana Güzel Bi Telefon Aldır.Sonra 'Baba Bak Benim Telefon Daha Saglam'de.Sonra Hayırlı Olsun New CellPhone :ehe

tolunay378

Üye
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt