B7722 Türkçe Firmware

Sponsorlu Bağlantılar

B7722

Üye
    Konu Sahibi
B7722 Türkçe Firmware
Selamlar;

Daha önceden bu konu açıldı mı bilmiyorum. Açıldıysa affola. Lafı uzatmıyorum kısaca anlatıyorum.

Bende Arabistandan gelmiş 1 sene uluslar arası garantili Samsung B7722 vardı. İçinden ilk çıkan FW B7722JPJG1 idi ve Türkçe mevcut değildi. Samsung resmi servisini aradım, AB den alsaydınız bedava yapardık dediler. türkçe yaparız ama telefon brick olur açılmaz vs dediler. Araştırdım yabancı forumları okudum. Kurcalamaya başladım ve sonunda telefonu brick ettim. Sonra deneye deneye telefonu açtım ama hala türkçe FW bulamadım. (Blink hatası diyorlar yabancı forumlarda yani telefon açılırken %20 gibi yerde donup ekranın göz kırpar gibi yanıp yanıp sönmesi hatasını aldım ve semi amatör halimde bile düzelttim)

Flash loader 7.2.4 SEC 2.4 Lite And Slave 0.4, programı ile şu fotodaki FW lerin hepsini tek tek yükledim.

Uploaded with

Hiçbirisinden türkçe FW çıkmadı. Bu telefonunn yani B7722 nin Türkçe FW si hakkında yardım edebileceklere yada şu FW nin içinde Türkçe var diyeceklere şimdiden çok teşekkürler.

Not: Samsung resmi servisleri yalancı. Türkçe yükleriz ama telefon kapanabilir ve bir daha açılmaz diyorlar. Ben 'ki' hiçbir halttan anlamayan telefon konusunda amatör bir adamım ama telefonun brickini Flash loader ile kaldırdım. Samsung servislerine inanmayın.! Selamlar saygılar

B7722

Üye
    Konu Sahibi
B7722XXJG2 uzantılı firmware den türkçe çıktı.

DangerOfMan

Üye
merb. bende samsung b7722i 'ye sahibim telefon dışardan ithal edilmiş türkçe sürüm yüklü fakat ben bunu işletim sistemini b7722 yapmak istiyorum bunun içindeki sözlükte türkçe yok acaba ben b7722i'ye B7722 için olan "B7722XXJG2" sürümü yükleyebilirmiyim?

B7722

Üye
    Konu Sahibi
B7722 ile b7722i firmwareleri farklı. Olur mu olmaz mı tam bilmiyorum ama büyük ihtimalle olmaz yoksa neden adamlar ayrı ayrı FW yapsın uğraşsın!

Bahsi geçen FW de de sözlükte türkçe yok. Sanırım SPT ile atılan FW lerde türkçe destek var ama emin değilim. Bence sadece sözlük için FW değiştirmeye değmez. Yine de siz bilirsiniz.

gecekule

Üye
Merhaba,

Bende aynı sorunu yaşıyorum Libyadan alınan B7722 telefona sahibim bir türlüTürkçe yapamadım aynen dediğiniz gibi Samsung firması *erefsiz libyada savaş var bana kadın diyorki git libyaya Türkiyedeki servisler yetkilidir diye resmi belge getir diyor utanmadan Türkiye samsung diyor bu kadar *erefsizler.

@B7722 bende acemiyim hayatımda telefon ile hiç uğraşmadım B7722XXJG2 yazılım yüklediğinizde Türkçe olarak ve hiçbir sorunsuz kullanıyormusunuz? eğer bazı sorunlar ve eksikler oluyorsa yüklemek istemem çünkü 500 TL üzerinde bana mal oldu bu kadar para çöpe atmak istemem

Yükleme nasıl yapılıyor hiç bilmiyorum tarif edebilirmisiniz?

Teşekkürler

alfa80

Üye
Merhaba,

Bende aynı sorunu yaşıyorum Libyadan alınan B7722 telefona sahibim bir türlüTürkçe yapamadım aynen dediğiniz gibi Samsung firması *erefsiz libyada savaş var bana kadın diyorki git libyaya Türkiyedeki servisler yetkilidir diye resmi belge getir diyor utanmadan Türkiye samsung diyor bu kadar *erefsizler.

@B7722 bende acemiyim hayatımda telefon ile hiç uğraşmadım B7722XXJG2 yazılım yüklediğinizde Türkçe olarak ve hiçbir sorunsuz kullanıyormusunuz? eğer bazı sorunlar ve eksikler oluyorsa yüklemek istemem çünkü 500 TL üzerinde bana mal oldu bu kadar para çöpe atmak istemem

Yükleme nasıl yapılıyor hiç bilmiyorum tarif edebilirmisiniz?

Teşekkürler
bu b7722 downloder programı bende indirdim ama nereye hangi dosyayı seçeceğim bilmiyorum yardımcı olurmusunuz? birde ben bu telefonu download moda geçiremedim daha doğrusu dfu moda geçmedi.....bunun püf noktası nedir?

omeronol

Üye
bu telefon hangi işletim sistemini kullanıyor?

medo456

medo456

Üye
arkadaşlar yazılım nasıl yüklediniz biraz anltırmısınız hangi kodları kullandınız .telefonu hangi kod menüsünü açıyor.ayrıntılı anlatırsanız bende size yardımcı olmaya çalışırım.

Üst Alt