afwerker
Üye
Müjde Samsung I8510 XEHI5 SON FİRMWARE TÜRKÇE Afwerker Farkıyla
Arkadaşlar hepimizin bildiği gibi xturkuazx
nickli arkadaşımız morocco yazılımını editleyip bize sunmuştu ve yazılım çok güzel çalışıyordu ama tek sorun MMS ve WAP ayarları Türkiye'ye göre ayarlanmamıştı ve bunun üzerine araştırma yaparak avrupada kullanılan en son en düzenli çalışan firmwareyi editledim herşeyi çalışır şekilde sizlere sunuyorum.
FİRMWARENİN
Tamamen orjinal yazılımıdır.
Wap ve Nms ayarları Türkiye'ye göre ayarlıdır.
İçinede ek olarak RND tools vardır. Yazılımı 2 gün önce editledim ve diğer yazılımlarda en çok screencapture.exe den dolayı ve kamerayı açıp flaş açıkken 3 tane fotoğraf çektiğimizde 2 çubuk şarj yediğini görüyordum bu yüzden telefona en iyi firmwareyi editleme ihtiyacı duydum.
FİRMWARENİN
Tamamen orjinal yazılımıdır.
Wap ve Nms ayarları Türkiye'ye göre ayarlıdır.
İçinede ek olarak RND tools vardır. Yazılımı 2 gün önce editledim ve diğer yazılımlarda en çok screencapture.exe den dolayı ve kamerayı açıp flaş açıkken 3 tane fotoğraf çektiğimizde 2 çubuk şarj yediğini görüyordum bu yüzden telefona en iyi firmwareyi editleme ihtiyacı duydum.
1-Telefonun hızı.
2-Batarya süresi
3-GPS bağlantısı hızı
4-İnternet tarayıcısına flash desteği halen var .
2-Batarya süresi
3-GPS bağlantısı hızı
4-İnternet tarayıcısına flash desteği halen var .
DİKKATLE
OKUYUNUZ !
1-Telefonunuzla ilgili yukarıda saydığım şikayetleriniz mevcut değilse kurmanız gereksiz.
2-Kurmayı düşünüyorsanız problem çıkması olasılığına karşı Eski Türkçe Firmware yi elinizde hazır tutun.
Eski Türkçe firmware adresi:
[url]http://www.maxicep.com/samsung/innov8-gt-i8510-firmware-rom-edit-196265.html[/URL]
3-Kurarken Apollo da kurulan programın dilini Kazakistan olduğunu göreceksiniz.Kazakistan'a ait dosya Türkçeleştirilmiştir yani Kazakistan Dosyası Türkçeye karşılık gelir.
4-Kurulumu başardıktan sonra yaklaşık bir hafta Garmini kurmayın batarya durumunuzu deneyin.Garmini kurarsanız aşağıdaki Batarya ve Garmin Önlemleri okuyun
5-Kurulumla ilgili tüm bilgiler, araçlar vb.herşey dosyanın içindedir.Kurulum konusunda bilginiz yok ve emin değilseniz kuruluma kalkışmayın.
DİKKAT !
Bu firmware şu anda sadece tarafımdan denenmiş ve tam başarılı bulunmuştur.
Hiçbir garanti veremem ve sorumluluk kabul etmiyorum.
Telefonunuz garanti kapsamındaysa kapsam dışı kalabilirsiniz.
LinkLer
2-Kurmayı düşünüyorsanız problem çıkması olasılığına karşı Eski Türkçe Firmware yi elinizde hazır tutun.
Eski Türkçe firmware adresi:
[url]http://www.maxicep.com/samsung/innov8-gt-i8510-firmware-rom-edit-196265.html[/URL]
3-Kurarken Apollo da kurulan programın dilini Kazakistan olduğunu göreceksiniz.Kazakistan'a ait dosya Türkçeleştirilmiştir yani Kazakistan Dosyası Türkçeye karşılık gelir.
4-Kurulumu başardıktan sonra yaklaşık bir hafta Garmini kurmayın batarya durumunuzu deneyin.Garmini kurarsanız aşağıdaki Batarya ve Garmin Önlemleri okuyun
5-Kurulumla ilgili tüm bilgiler, araçlar vb.herşey dosyanın içindedir.Kurulum konusunda bilginiz yok ve emin değilseniz kuruluma kalkışmayın.
DİKKAT !
Bu firmware şu anda sadece tarafımdan denenmiş ve tam başarılı bulunmuştur.
Hiçbir garanti veremem ve sorumluluk kabul etmiyorum.
Telefonunuz garanti kapsamındaysa kapsam dışı kalabilirsiniz.
LinkLer
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
2 aydır kullanıyorm firmwareyi rahatım yani kardeşim internet bana lazımdı o sorun ortadan kalkmış oldu