Dostum eline saglık rom guzel olmus romda batarya sıkıntısı cekenler 200-800 mhz de kullansın cihaz deep sleep e gecıyor batarya sorunu yasamazsınız ekran kapalı ıken cıhazın cektıgı amperaj acıkcası cektıgı guc 0.003 mAh kadar dusuyor bu romu kullananlar ıcın ıyı bır durum ama 0.019 ya da 0.008 ustu olursa kullananlar ıcın batarya sıkıntısı yasatabılır dostum bu konuda bıraz daha dıkkatlı olursa guzel olur elıne saglık boyle devam
Usta yapma ya ben v3 te sol dokunmatik tuşunu note 4 teki gibi istiyorum bunu iki türlü sağlayamaz misiniz bi cmw ile flashlasak kim istiyosa onu kullansa olmaz mı? Bence en kullanışlı olan tuş o..
yaaa yeni blekota v11 kurmuştum süperdi hiçbir sıkıntı yoktu aziz kardeşim ben onu düzenledim deyince megawipe yaparak yükledim formda daha öncede yazmışlar youtube sorununu aziz kardeşi bekliyecez müsait olunca bi el atar
Hocam sizi bu konuda çok sıkıyoruz farkındayım ama şuan kullandığım romdan pek memnun değilim o yuzden N4 V2 kurucam. Ama ayarlamalar falan uğraştığım için baya Rom değişimi zor oluyor. V3 için kesin bir tarih var mı yoksa değiştireyim mi? Affınıza sığınarak cevap bekliyorum
Aziz hocam hasbelkader 3G Görüntülü görüşme konusunda benden bir fikir, DN4 tabanlı note4 romların mobil Ağlar seçenekler kısmında lte,wcdma seçeneğini değiştirsem bile değişmiyor, ülkemiz 4g lte olmadığı için ve de operatörlerde yönlendirme yapmadığı için wcdma 3G devreye girmiyor ve video arama olmuyor sanıyorum, o modda bir çalışmayla sorun çözülürmü acaba, saygılarımla üstadım, kolay gelsin... Bu arada Hazırladığım apk dosyasını limitim sonda olduğu için paylaşmadım, en kısa zamanda paylaşıcığım inşallah
Nasıl yaptınız anlatırsanız biz de uygulayalım, note4 tabanlı romların hangisini denediysek video arama yapmak istediğimizde , arama başlıyor ve hemen normal görüşme moduna dönüyor, siz nasıl yaptınız, bu konu olay yüzünden note4 tabanlı romları kullanamıyoruz,teşekkürler
Nasıl yaptınız anlatırsanız biz de uygulayalım, note4 tabanlı romların hangisini denediysek video arama yapmak istediğimizde , arama başlıyor ve hemen normal görüşme moduna dönüyor, siz nasıl yaptınız, bu konu olay yüzünden note4 tabanlı romları kullanamıyoruz,teşekkürler
AZİZ HOCAM ve değerli arkadaşlar öncelikle merhaba, kolay gelsin bir sorum olucaktı şuan için sizce en güzel yani en stabil , şarj konusunda başarılı , ram konusunda başarılı yani ramı şişmeyen ve hatası en az yada hiç olmayan hangisi ?
CEVAP BEKLİYORUM ARKADAŞLAR LÜTFEN HERKES FİKRİNİ SÖYLESİN !
YANİ ŞİMDİLİK BENCE BU ..... ROMU YÜKLE SONRA ŞU ...... ROM ÇIKACAK ONU YÜKLE FELAN DERSENİZ ÇOK SEVİNİRİM !!
AZİZ HOCAM ve değerli arkadaşlar öncelikle merhaba, kolay gelsin bir sorum olucaktı şuan için sizce en güzel yani en stabil , şarj konusunda başarılı , ram konusunda başarılı yani ramı şişmeyen ve hatası en az yada hiç olmayan hangisi ?
CEVAP BEKLİYORUM ARKADAŞLAR LÜTFEN HERKES FİKRİNİ SÖYLESİN !
YANİ ŞİMDİLİK BENCE BU ..... ROMU YÜKLE SONRA ŞU ...... ROM ÇIKACAK ONU YÜKLE FELAN DERSENİZ ÇOK SEVİNİRİM !!
Bizler galaxy s3 kullanıcısıyız ve konu da galaxy s3 için note4 görünümlü romla ilgili, s3 note4 tabanlı rom kurulu iken video arama yapılmıyor, sizin belirttiğiniz galaxy s4 telefonla video araması yapmak, ama konumuz s3 note4 tabanlı rom, bilgilendirdiğiniz için teşekkürler
Bizler galaxy s3 kullanıcısıyız ve konu da galaxy s3 için note4 görünümlü romla ilgili, s3 note4 tabanlı rom kurulu iken video arama yapılmıyor, sizin belirttiğiniz galaxy s4 telefonla video araması yapmak, ama konumuz s3 note4 tabanlı rom, bilgilendirdiğiniz için teşekkürler