Galaxy S3 i9300 AZİZ(04) V9.1 S5 LİTE ROM STABİL ANDROİD 4.4.4 (25.10.2014)

Sponsorlu Bağlantılar

mtrhsts

mtrhsts

Üye
Adı neydi

yassiino

yassiino

Üye
Arkadaşlar Blekota 8.1 kullanıyorum, Aziz kardeşimin roma geçmeli miyim sizce? Her iki romu da kullanan varsa yazsın lütfen.

mtrhsts

mtrhsts

Üye
Ben kullandım geçebilirsiniz

gfbli_erdi

gfbli_erdi

Üye
blekota v8.1 de buglar falan başladı arama ekranı zaten allah emanet sinir oldum

uncanny_young

Üye
Bugün haritalardan navigasyonu kullanmaya çalıştım beni çileden çıkarttı kasıyor donuyor telefonu kapatmak zorunda kaldım. Birde şarj sıkıntısı var sanırım başka sorun görmedim şuan diğerleri gayet iyi

uncanny_young

Üye
Bende 8.1 denemeyi düşünüyorum kıyas yapmak için. Ama bu 8.1 in üst versiyonu değil mi

zzebani

Üye
Bu rom nasıl yüklenir!!!
-Rom dosyasını indirdikten sonra hafıza kartına kopyalayın!
-Megawipe dosyasını indirip hafıza kartına kopyalayın!
-İki tane kernel dosyasını indirip hafıza kartına kopyalayın!
-Cihazı kapatıp Recovery moda girin!!!
-Philz Touch Recovery Yüklü olmayanlar (Philz yüklesin)

1-İnstal zip/Choose zip from/storage/sdcard1. Megawipe yapın!!!

2-İnstal zip/Choose zip from/storage/sdcard1. Romu yükleyin
3-Kurulum Bitti. Bataryayı Çıkar yazısını gördüğünüzde bataryayı çıkartıp tekrar takın cihazı açın. Eğer Tekrar Recovery'e atarsa yeniden başlatın cihaz açılacaktır!!!
4-Cihazın açılmasını bekleyin, Cihaz açılınca tekrar Recovery moda girin!
5-İnstal zip/Choose zip from/storage/sdcard1. Bu kernel'i Yükleyin... _
6-Cihazı yeniden başlatın ve açılmasını bekleyin. Cihaz açıldığında kameraya girip bir resim çekin.
7-Cihazı kapatın ve recovery moda girin!
8-İnstal zip/Choose zip from/storage/sdcard1. Bu kernel'i Yükleyin En iyisi bu!!..
9- Cihazı yeniden başlatın ve En iyi En STABİL Costum Romun Keyfini çıkarın
10- İndirmeniz Gerekenler
-
-
-

ROM LİNKİ:

NOT1: ROMU @aziz04 YAPMIŞTIR İZİNSİZ ALMAK KESİNLİKLE YASAKTIR
DİĞER ROM KONULARIMIZ:
BLEKOTA S5 LİTE ROM V8.1 ANDROİD 4.4.2 (26.10.2014) YENİ

GALAXY S5 MİNİ ALPHA V5.2 ANDROİD 4.4.4 (26.10.2014) YENİ
ellerine sağlık çok iyi bi çalışma olmuş... ben telefonuma yükledim ama sorun yaşıyorum ... bir yeri aradığım zaman çaldığını duymuyorum karşı tarafta çalıyor ben neredeyse duymuyorum sesi, konuşurkende aynı sorunu yaşadım... bunun bi çözümü yok mu ? kulaklık taktığımda normal olarak ses alabiliyorum ... kulaklığı çıkarttığımda sesi duyamıyorum .... Yardımlarınızı bekliyorum

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
ellerine sağlık çok iyi bi çalışma olmuş... ben telefonuma yükledim ama sorun yaşıyorum ... bir yeri aradığım zaman çaldığını duymuyorum karşı tarafta çalıyor ben neredeyse duymuyorum sesi, konuşurkende aynı sorunu yaşadım... bunun bi çözümü yok mu ? kulaklık taktığımda normal olarak ses alabiliyorum ... kulaklığı çıkarttığımda sesi duyamıyorum .... Yardımlarınızı bekliyorum
Romu ben kurmadım romu @aziz04 yaptı
O burda yok gelince ona sorarsınız :)

alperen262014

alperen262014

Üye
Blekota mi daha iyi bu rommu ?

Aziz04

Aziz04

Üye
Blekota romdan daha iyi daha stabildir bu rom. Ayarlar kısmı blekota yazar ama secsetting apk aldığım içindir. Üs başka roma aittir

mr_luci

Üye
Aziz digiturkplay çalışıyor mu

uncanny_young

Üye
Blekota romdan daha iyi daha stabildir bu rom. Ayarlar kısmı blekota yazar ama secsetting apk aldığım içindir. Üs başka roma aittir
Optik okuyucu çalışması için ne yapmamız gerek

Aziz04

Aziz04

Üye
Aziz digiturkplay çalışıyor mu
Kardeşim valla denemedim o uygulamayı. Dijiturk ile aram limoni biraz.
Ama bir kaç gün sonra yeni versiyon yayınlayacağm onda denerim senin için. Çalışmasa bile bi şekilde çalıştırır hale getiririm
:)
Optik okuyucu çalışması için ne yapmamız gerek
Hocam optik okuyucu çalışıyordu sıkıntı yoktu.
Ama eğer sizde çalışmıyorsa uygulamayı kaldırıp yeniden başka bir optik okuyucu kurun

uncanny_young

Üye
Kardeşim valla denemedim o uygulamayı. Dijiturk ile aram limoni biraz.
Ama bir kaç gün sonra yeni versiyon yayınlayacağm onda denerim senin için. Çalışmasa bile bi şekilde çalıştırır hale getiririm
:)

Hocam optik okuyucu çalışıyordu sıkıntı yoktu.
Ama eğer sizde çalışmıyorsa uygulamayı kaldırıp yeniden başka bir optik okuyucu kurun
Uygulama kalkmıyor ki kök uygulama devre dışı bırak var sadece. ama yeni versiyon çıkacakmış nede olsa onu beklerim :)

Aziz04

Aziz04

Üye
Uygulama kalkmıyor ki kök uygulama devre dışı bırak var sadece. ama yeni versiyon çıkacakmış nede olsa onu beklerim :)
Onu sistem app içine attığım için direkt silemezsin Root Explorer ile sistem app içinden kaldırabilirsn

Aziz04

Aziz04

Üye
Abi nerdesin geldin mi
Çok oldu geleli arayamadm kardeşim kusura bakma inan sıkıntılr yakamı bırakmıyor. Şimdi Kadıköy'deym yarın irtibata geçeceğim seninle

Üst Alt