Galaxy S3 i9300 AZİZ(04) V9.1 S5 LİTE ROM STABİL ANDROİD 4.4.4 (25.10.2014)

Sponsorlu Bağlantılar

gfbli_erdi

gfbli_erdi

Üye
eyvallah hocam

• Beğen
Tepkiler: Aziz04
cahilmuallim

cahilmuallim

Üye
Emeğine sağlık aziz üstad yolun açık ola her türlü

• Beğen
Tepkiler: burak1553

o1adana01

Üye
aziz hocam bunun ram kullanımı nasıl.Ben s3'ü ilk defa yeni rootlayıp blekota v8 i kurdum çok güzel ama çok ram yiyor bazen arama kaydına basıyorum menüye atıyor bakıyorum ram 750 mb kullanıyor rami temizleyincede anca 680lere düşüyor.Sizin bu romun ram tüketimi nasıl hocam. veya bize önerebileceğiniz az ram kullanan stabil kitkat rom var mı s3 için ? Saygılar

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
@aziz04 sorulara bir kaç gün cevap veremeyebilir

tdd46

tdd46

Üye
kullanıcılar rom nasıl begendiniz mi sayfa sessizliğe bürünmüş

serserii658

serserii658

Üye
@aziz04 hocam kisiler surekli durduruluyor internet atiyor google play uygulama indilirken hata diyo hep bide internette klavye acilmiyor ve biraz kasiyo ilgilenirsen sevinirim :) emegine saglik oladar ugrastin benim karsilastigim sorunlar bunlar

helppo

helppo

Üye
azizizm twr den yükleme yapamayacakmıyız:allalla:

ekremesiroglu

Üye
kurulumda error verıyor

tdd46

tdd46

Üye
hocam email hesabı açılmıyor ve arama ekranı geç uyanıyor

hs_istanbul

Üye
aziz hocam romunu yükledim. %100 inceleme şansım olmadı. ama genel görünüm güzel. Boeffla yüklememe ve denilen ayarları yapmama rağmen 21.300 gibi antutu puanı alıyorum. RAM kullanımı ise 550 - 700 MB arasında gidip geliyor.
Antutu 25.000 - 27.000 puanlarını görenler biz acemilere bir zahmet nasıl yaptıklarını belirtebilirler mi ? inanın o puanları o hızları görmeyi çok isterim.

Aziz hocam ellerinize kollarınıza sağlık..herşeyiyle çok güzel bir emek var ortada. Her türlü takdiri hak ediyor... Karşılıksız kimse birşey yapmadığı bir devir. Allah(cc.) razı olsun. Elimizdeki takoz telefonu bu şekilde yaparak en az 1 sene daha kullanacız. Yeni telefona verecek parayı ailemize çocuğumuza harcıyoruz çok şükür... ))

• Beğen

hakanxxx

Üye
hatali rom cok sayida bugs hatasi veriyor alinti bir rom. yapim yerine kendi adini yazdirmiş BLEKOTA rom , dan

Aziz04

Aziz04

Üye
hatali rom cok sayida bugs hatasi veriyor alinti bir rom. yapim yerine kendi adini yazdirmiş BLEKOTA rom , dan
Hocam konuya yabancı olduğun belli
Birini birşeyi; eleştirirken bile, ilk önce eleştiri yapabilecek bilgiye sahip olmanı tavsiye ederim
Buglar için birşey söyleyemem haklı olabilirsin bu daha ilk çalışmam zamanla hepsini giderecek bilgiye ulaşırım
Ayrıca rom'u ben kendim yaptım demedim! EDİTLEME YAPTIM
Mevzut romları editledim. Ayarlar kısmı Blekota ama sadece secsetting.apk dosyasını aldım
Üs başka rom'a ait!
Özelliklerin çoğu başka rom'lara ait port ettim
Blekota rom'da menukey var mı????

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: tomm, burak1553 ve tdd46

aydin1237

Üye
Eline koluna saglik

• Beğen

medethan

Üye
faydalı

• Beğen

osmandem49

Üye
goz duraklatma ozelligi ve oynatma ozelligi calisiyor mu

ss06

ss06

Üye
Romu kuran arkadaslar romdaki hatalari yazabilirmisniz birde flash player destegi varmidir romun chrome da falan video ozlenebiliyor mu bi cevap verirseniz memnun olurum

• Beğen
Tepkiler: burak1553

Üst Alt