Galaxy S3 i9300 AZİZ(04) V9.1 S5 LİTE ROM STABİL ANDROİD 4.4.4 (25.10.2014)

Sponsorlu Bağlantılar

edim1979

edim1979

Üye
Bu konunun geride kalmaması lazım

• Beğen
Tepkiler: Aziz04

Aziz04

Aziz04

Üye
S5 alpha v6.0 rom çıkmış onda yeni özellikler eklenmiş
Tmm kardeşim bu yapımcı güzel rom yapıyor ama bi kaç gün sonra patlıyor bize lazım olan o özellikler yeni roma eklerim döndüğümde

• Beğen
Tepkiler: burak1553
edim1979

edim1979

Üye
:oke:

b.kaan.28

Üye
Beyler bu s5 romunu samsungtan başka modellere uyarlamak mümkün mü?

uncanny_young

Üye
GOOGLE PLAY STORE DÜZELTİLMİŞTİR
Hata genel olduğu için yeni versiyon yaptım
Arkadaşlar bütün hataları düzelttiğim v9.1 online :)
Tabi extra bir kaç özellik daha ekledim
Kardeş öncelikle emeklerin için teşekkürler. Ben ilk defa Custom Rom kuracağım biraz araştırdım room nedir root nedir filan diye sonra burada çok güzel anlatmışsın kurulum aşamalarını. Orjinallikten sıkıldım artık :) Şimdi bu eklediğin Link ile konuda ki link aynı mı. Buna extra özellik eklediğini söylemişssin Hangisi indirmeliyim bu konuya yazdığın cvp taki linkmi yoksa konudaki asıl link mi ? Birde Blekota 8.1 mi yoksa bunumu tavsiye edersin

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş öncelikle emeklerin için teşekkürler. Ben ilk defa Custom Rom kuracağım biraz araştırdım room nedir root nedir filan diye sonra burada çok güzel anlatmışsın kurulum aşamalarını. Orjinallikten sıkıldım artık :) Şimdi bu eklediğin Link ile konuda ki link aynı mı. Buna extra özellik eklediğini söylemişssin Hangisi indirmeliyim bu konuya yazdığın cvp taki linkmi yoksa konudaki asıl link mi ? Birde Blekota 8.1 mi yoksa bunumu tavsiye edersin
Linkler aynı
Konu sahibi @aziz04 şimdilik yok
Romu beğendiyseniz başka rom yüklemeye gerek yok

• Beğen
Tepkiler: uncanny_young

uncanny_young

Üye
Linkler aynı
Konu sahibi @aziz04 şimdilik yok
Romu beğendiyseniz başka rom yüklemeye gerek yok
Teşekkürler. Şuan hiç fena değil ilk denemem olsada sorun yaşamadım. Yalnız ram 450 lerde filan nasıl oluyor. Face filan kurunca 680 lerde ram 700 e vuruyor bazen bunun bir çözümü varmı

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler. Şuan hiç fena değil ilk denemem olsada sorun yaşamadım. Yalnız ram 450 lerde filan nasıl oluyor. Face filan kurunca 680 lerde ram 700 e vuruyor bazen bunun bir çözümü varmı
Telefon donmuyorsa ram kullanımı önemli değil

ugurleyla

Üye
üstad ben araba yarışı oynuyorum ve bu romlar hep oyundan atıyor sanırım fazla ram kullanmasından kaynaklanıyor bu durum bu romda da aynısı olur mu? eğer ayar felan yapılıp olmaması sağlanırsa bu durumun ben bu sistei kuracağım size zahmet bi cevap verirseniz sevinirim.

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
üstad ben araba yarışı oynuyorum ve bu romlar hep oyundan atıyor sanırım fazla ram kullanmasından kaynaklanıyor bu durum bu romda da aynısı olur mu? eğer ayar felan yapılıp olmaması sağlanırsa bu durumun ben bu sistei kuracağım size zahmet bi cevap verirseniz sevinirim.
Temiz kurulum yaparsanız atmaz
Bu rom2-3 romun birleşmesiyle yapılmıştır
Ben bu romu kullanmadım :)

mtrhsts

mtrhsts

Üye
Bu rom nasıl 4.4.4 olmuş ben şuan bunu kullanıyorum da

mtrhsts

mtrhsts

Üye
Arkadaslar bu bildirim cubugunun altında s Finder var nasıl kaldırabilirim bilen var mı aziz usta

mtrhsts

mtrhsts

Üye
Bu arada rom süper hiç düşünmeyin şimdilik bir sıkıntı yok inşallah da olmaz baya iyi bir rom olmuş sorunsuz

Üst Alt