Azimle s.çan bu sefer duvarı delecek mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CABBAR

Üye
    Konu Sahibi
%87 oldu

- - - Eklendi - - -

%88'de durdu ilerlemiyor

- - - Eklendi - - -

Iptal oldu

Metin geçemem taahhütlü bu ben başka bi hat alayım en iyisi

- - - Eklendi - - -

Bu arada %52

- - - Eklendi - - -

Osman karışık bişey ama komik baya ilk bölümden başlarsan anlıyorsun

ben yeni yeni izliyorum orda bi kız var adını bilmiyorum ama recep ivedikte kasiyer kızı oynamıştı.. Ismin ne gbt me mi bakacan diyordu recep hatırladın mi ışte o kız

CABBAR

Üye
    Konu Sahibi
ben yeni yeni izliyorum orda bi kız var adını bilmiyorum ama recep ivedikte kasiyer kızı oynamıştı.. Ismin ne gbt me mi bakacan diyordu recep hatırladın mi ışte o kız

Ezgi Asaroğlu mu Osman ?

- - - Eklendi - - -

İşte hayatın durduğu, bütün hayallerin yerle bir olduğu nokta.

Aynen yaa saat 15.03'te indirmeye başlamıştım 8 saatten fazla bekledim inmesi için ama o inmedi gösteripte vermedi . . .

Ezgi Asaroğlu mu Osman ?

- - - Eklendi - - -

Aynen yaa saat 15.03'te indirmeye başlamıştım 8 saatten fazla bekledim inmesi için ama o inmedi gösteripte vermedi . . .

Ben 40 dklık diziyi 6 saatte izlediğimi hatırlıyorum

ben kolayını buldum. Bir arkadasa ısmarlıyorum cd doldurup veriyor. Bu arada arkadas bu isten para kazanıyor.

kemal21

Üye
Ben daha gecen ay bu sekilde 96 kbps Turkcell internetiyle 12 gb download 2 gb upload yaptım gece yatmadan indirmeyi baslat telefonu şarja tak sabah inmiş oluyor ne indireceksen ama artık sıkıldım hani sabır kalmadı.

doctorrr

Üye
O 'azimle s.çan' değil 'azimli sıçan' olmayacak mı acaba?

Ezgi Asaroğlu mu Osman ?

- - - Eklendi - - -

bilmiyorum ki? Bir saniye bakıp geliyorum

- - - Eklendi - - -

Buldum zeynep çamcı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...