Uygulama Aynı programı 2 kez açmak. Yardım :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

leamer

Üye
    Konu Sahibi
Aynı programı 2 kez açmak. Yardım :)
Meraba arkadaşlar nette araştırdım bulamadım, diyelimki facebook programını açıyoruz ve kendi hesabımızla giriyoruz.arka planda çalışıyor.ben ikinci kez aynı programı açmak istiyorum.yani facebook çalışırken 2. bir facebook açmak istiyorum program olarak.şimdi içinizde facebook açabiliceğin alternatif program yükle aynı işlevi görür.ben onu değil.bir programı aynı anda 2 farklı şekilde açmak istiyorum amacım facebook için diil:) bana mantıklı geliyor düşününce.biri sd ye dieri tel hafızasına kayıt olabilir gibisinden.lafı uzatarak arada saçmalamış olabilirim.ama anlamışınızdır umarım beni, teşekkürler şimdiden :)

taylan08

Üye
eğer doğru anlamışsam alternatif bi çözüm sunayım sana telefonuna dolphin yada opera yükle bide facebook uygulaması ve bunlardan ayrı ayrı hesap aç yani facebook programından 1 tane üyelik aç operadan 1 tane dolphinden 1 tane ama programları kapatma arka planda bırak al sana 3 tane ayrı hesap aynı anda online :)

leamer

Üye
    Konu Sahibi
işte benim istediğim bu değil:) ben facebook için istemiyorum.yada web üzrinden giriceğim birşey istemiorm.istediğim şey 1 programın farklı kayıtlar üzreinde 2 kez açılması arka arkaya
home tuşuna uzun bi süre basınca 2 sinide görmek istiorm mesela:) analatabildimmi?

flyx

flyx

Üye
tamam android ama bazen çok şey istiyoruz :D şaka bi yana facebook için örnek alırsan alternatif bir uygulama ile iki yerden giriş yapılır. farklı uygulamalar için bilemem

GalaxyNoteII

GalaxyNoteII

Üye
tamam android ama bazen çok şey istiyoruz :D şaka bi yana facebook için örnek alırsan alternatif bir uygulama ile iki yerden giriş yapılır. farklı uygulamalar için bilemem

Twitter'da var fakat Facebook'da yok henüz hocam.

• Beğen
Tepkiler: flyx
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt