Aylık Cepnet'te download yapmak ücretli mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

urban_123

Üye
    Konu Sahibi
Aylık Cepnet'te download yapmak ücretli mi?
Öncelikle merhaba sevgili maxicep forumdaşlarım.Daha yeni faturalı vodafone hattına geçtim 8 tl'ye sınırsız interneti var diye.Size bir sorum olacaktı:Aylık cepnette download yapmak ayrı bir ücrete tabi tutuluyor mu?Bir arkadaş tutuluyo dedi ama aklıma yatmadı sonuçta her ay 8 tl kesilecek.Ben arada sırada teli bilgisayara bağlayıp neye giriyorum ve güncelleme falan yaptım böyleyse çok kötü olur.Bu konuyu aydınlatırsanız çok sevinirim.

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Ayrı bir ücrete tabi tutulmazsın. Ama bağlantın çok yavaş olu. Mesela 1MB dosyayı ortalama 1.5 dakika da indirirsin.

phasan

phasan

Üye
para ödemessin

lgkg300

lgkg300

Üye
Öncelikle merhaba sevgili maxicep forumdaşlarım.Daha yeni faturalı vodafone hattına geçtim 8 tl'ye sınırsız interneti var diye.Size bir sorum olacaktı:Aylık cepnette download yapmak ayrı bir ücrete tabi tutuluyor mu?Bir arkadaş tutuluyo dedi ama aklıma yatmadı sonuçta her ay 8 tl kesilecek.Ben arada sırada teli bilgisayara bağlayıp neye giriyorum ve güncelleme falan yaptım böyleyse çok kötü olur.Bu konuyu aydınlatırsanız çok sevinirim.

Güzel kardeşim kim sana demişse demek ki birşey bilmiyor, download da ayrı bir ücrete tabi tutulmuyorsun. gönül rahatlığı ile sınırsız bağlan.
Hatta vosafone VoiP iletişimi ücrete tabi tutacağını beyan etmişti ama millet nimbuzz vb türdeki programlarla ücretsiz konuşuyor :D

--------------- Ekleme ---------------

Aman vodafone bunu duymasın :ehe

Shadowyblack

Shadowyblack

Üye
Aylık 2 Gb Download Yapıyorum...

Jomolocco

Jomolocco

Üye
sırf bu yüzden vodafoneye geçilir be :D

ERHAN0880

Üye
ayrı ücreti var arkadaslar ben canlı sahıdım sınırsız aylık cepnet uyesı oldugunuzda sadece gezınmek ucretsız ındırmele dataya gırıyo bana fatura baya kabarık geldı musterı hzmetlerını aradım ındırme ucretsız dedı ... ındırme bası ucretlıııııı

Kral 63

Kral 63

Üye
sınırsız dowland yapabilirsin

Quaresma | 7

Quaresma | 7

Üye
İstersen 1 Terabyte indir tabi o hızda imkansız ama bende kullanıyorum extra ücret alınmıyor Download yaparken

angaralıyık

Üye
ben aylık cepnet aldım download yapmıyo e tabikide opera miniden download yapıyorum ama indirme hatası diyo yardım edin . . .

Enes Özyılmaz

Enes Özyılmaz

Üye
Ah Biraz Daha Hızlı Olaydı :)

stainless steel

stainless steel

Üye
Film indirip izlicemde telefona acıyom çok ısınıyor.

yalnızkalp31

yalnızkalp31

Üye
bende kullanıyorum aylık cep neti benim hattım kontörlü dawlandda yapıyorum kontür gitmiyor:d::aha:

Silinen Üye 166392

Silinen Üye 166392

Kapalı Hesap
15 günlük kullanım neticesi:

3G Kullanımı: 11,72 GB
GPRS Kullanımı: 5,11 MB

canavar gibi sömürüyorum :ehe

stainless steel

stainless steel

Üye
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt