Vodafone cepnet 8 Tl sınırsız internet paketi ve vodem

Sponsorlu Bağlantılar

TheCower

TheCower

Üye
Dün Gittim Vodafone dan sadece CepNet için Faturasız Hat Çıkarttırdım.
Hat Açılınca 5 Tl yüklettim ki hediye 20Tl gerçeğe Dönüşsün diye.
Sonra Vodafonun sitesinden 8Tl lik paketi satın aldım.
Ne yazıkkı teli USB den bağlayıp nete girdiğimde Edge Hızında oluyorum 3G ye çıkmış deilim Naapmam laım?
Nokia PC suite yi deil Ovi Pc Suiti kullanmaktayım.

3G Çekmiyor olabilir.
3G Abonesi olmayabilirsiniz.
3G Adil kullanım hakkı dolmuş olabilir.

Waveman

Waveman

Üye
Arkadaşlar bu vodeme nasıl takılıyor hatlar direk takılınca çalışıyr mu yapan birisi anlatsın nasıl oluyor bu iş bide hız lımı?

h716043

h716043

Üye
Arkadaşlar bu vodeme nasıl takılıyor hatlar direk takılınca çalışıyr mu yapan birisi anlatsın nasıl oluyor bu iş bide hız lımı?

Hattı vodeme takıyorsun vodemide pc ye programını açıyorsun ve bağlanıyorsun hızı ise modeline göre değişiyor 3.6 veya 7.2 oluyor

'Patron

'Patron

Üye
bende alacam ozaman

kcsoft

kcsoft

Üye
vodemede gerek yok bluetooth ile bağlanıyorum bağlantı hızı normal

kty

kty

Üye
3G abonesi Nasıl olucaz? Adil kullanım 7.2 Mega bit diyo ama 100mb sonrası 128kbit diyo nasıl hızlandırırz ?

'Patron

'Patron

Üye
oha vodem 95 liraymış

Hayalcan12333

Hayalcan12333

Üye
Dün Gittim Vodafone dan sadece CepNet için Faturasız Hat Çıkarttırdım. Hat Açılınca 5 Tl yüklettim ki hediye 20Tl gerçeğe Dönüşsün diye. Sonra Vodafonun sitesinden 8Tl lik paketi satın aldım. Ne yazıkkı teli USB den bağlayıp nete girdiğimde Edge Hızında oluyorum 3G ye çıkmış deilim Naapmam laım? Nokia PC suite yi deil Ovi Pc Suiti kullanmaktayım.
telefonun modeli önemli burda bence benim 5800 var bende umts moduyla baglanıyorum hızlı yani yani 921 kb ile usta sen bence telefonun sebeke ayarlarında şeyi ayarla umts mi gsm mi felan ayarları var oraya bi bak istersen bide bunlar tmmsa ag baglantılarıma gir örnegin bende Nokia 5800 XpressMusic USB Modem (OTA) yazıyor sende ne yazar bilemem buna tıkla ÖZELLİKLER-GENEL-YAPILANDIR ayarları var tıkla yapılandır ayarlarına orda en yüksek hız bit/sn felan yazar yandada hızları görürsün en alttaki 921600 getir biraz daha hızlı baglanır ama telefondan sebeke ayarlarına girip o ayarları yani umts ayarlarını felan aktif et yalnıs cümlem yada bilgim olduysa affola

gölgee_65

gölgee_65

Üye
Artık 8 tl'ye sınırsız Cepnet kalmadı bu yüzden kafa yormaya gerek yok zaten :D :D

Üst Alt