Faturasız / Faturalı Aylık Cepnet zamlandı 13 tl oldu

Sponsorlu Bağlantılar

murat.122a

murat.122a

Üye
    Konu Sahibi
Aylık Cepnet zamlandı 13 tl oldu
Aylık cepnet paketine 2 tl zam geldi 13 tl oldu (eski aylık cepnet paketine 100 mb )

skylinegti

skylinegti

Üye
bende cepnet kullanıcısıyım böyle bir bilgi henüz bana gelmedi ama gerçekten böyle birşey varsa vodafone yanlış yolda demektir...

blizzad

Üye
evet iki gün önce paketim yenilendiğinde benden de 13 tl kesildi paket adına.
sanırım paketi iptal etmemiz için bizi zorluyorlar.

ozturk.maras

Üye
Evet bana da 13 tl'lik aylık cepnetiniz şu tarihte yenilenecektir diye mesaj geldi. Ne yapıyor bu vodafone kafasına göre fiyat artırıyor. Resmen iptal etmeye zorluyor. Her mesajında iptal etmek için yol gösteriyor.

murat.122a

murat.122a

Üye
    Konu Sahibi
sakın iptal etmeyin zam normal yine en avantajlı sınırsız internet paketi bu cepnet paketi

phasan

phasan

Üye
Iptal etmeyın yada pttcell gecın 15 tl 200 dk 250 sms sınırsız net alın

anlamamki

Üye
evet ben 3 ay oldu ptt cell gectim
vodofone cok kaybettı coook bu zıhnıyetıyle
saygılar

phasan

phasan

Üye
Artik sinirsiz net cikarmaz vodafone cikarsada tek paket olmaz bence bu zamanda

blastx

blastx

Üye
vodafonu anlamak guc 14 liraya rakibi neler veryiyor koca sirket iyilestirme yapacagi yerde zam yapiyo ilginc ben ptt ye gectim mis gibi vallahi vf da duruyo ama yulleme yapmiyorum ve vf surekli bonus teklif ediyor isime gelirse yukleyip bonus u aliyorum yedek hattiniz varsa sizde yapin derim

skylinegti

skylinegti

Üye
vodafone'nun sitesinde halen daha 11 tl olarak gözüküyor cepnet ; ayrıca cepnetin zamlandığı bilgisi halen daha gelmedi bana acaba paket yenilenirken mi bildirecekler zammı...

Hasand.

Hasand.

Üye
cepnet sınırsız halen war mı ya

DalvikCache

DalvikCache

Üye
Artık en avantajlısı kesinlikle pttcell vodafone da durmak için bir sebep yok bence. Faturalı olmasını dert edenler var yani neden dert ediyorlar anlamıyorum 8 aydır kullanıyorum daha 15.5 liradan fazla gelmedi fatura.

• Beğen
Tepkiler: phasan
blastx

blastx

Üye
insanlar ptt ani bir donus yApabilir diye tutuyor cep neti ellerinde bence mantikli bi sorun olursa mecbur vf a doneriz faturasiz herzaman daha iyi insanlarin faturaliya urkerk yaklasmasi normal zira cok okuduk magdur haberlerini

celilcemre

celilcemre

Üye
Avea yada pttcell aynı vodafonun bir artısı var 3 ayrı bağlantı kurabilirsin. Aveada çoklu olmuyor, onunda bir artısı farklı bağlantı kurup dns ayarlarını değiştiğinizde youtubedan takılmada video izleniyor. Vodafone takılıyor. Uc browser oluyor kalite kötü. Birde IP değiş hız gör

blastx

blastx

Üye
Avea yada pttcell aynı vodafonun bir artısı var 3 ayrı bağlantı kurabilirsin. Aveada çoklu olmuyor, onunda bir artısı farklı bağlantı kurup dns ayarlarını değiştiğinizde youtubedan takılmada video izleniyor. Vodafone takılıyor. Uc browser oluyor kalite kötü. Birde IP değiş hız gör
ben bir 3lu baglanti kuramadim bilen varsa anlata bilir mi acep ? ve su handler nasil oluyor anlamis degilim

celilcemre

celilcemre

Üye
Mesala vodafaone live, vodafone internet, vodafone wap işte 3 ayrı bağlantı. Birini pc veya arkadaşına ver. Biri ile indir. Diğeri ile sen sorf yap. Bağlantı yöneticisine gir gör.Mesala vodafaone live, vodafone internet, vodafone wap işte 3 ayrı bağlantı. Birini pc veya arkadaşına ver. Biri ile indir. Diğeri ile sen sorf yap. Bağlantı yöneticisine gir gör.

blastx

blastx

Üye
android cihazlarda oluyor mu bu bildigim kadari ile cihaz baglantiyi oto seciyor?

celilcemre

celilcemre

Üye
Symbian kullanıyorum bildim bileli. Adroid ile ilgilenmiyorum. Ama ip adresini değişip denemen lazımg mesala havd durumu çalışmıyor. Zaten ıp adresi normalde boştur. Dene olmazsa tekrar sil.

skylinegti

skylinegti

Üye
vodafone bütün cepnet kullanıcılarına zam yapmadı galiba çünkü bugün bana gelen bildirimde cepnet fiyatının halen daha 11 tl olduğu yazıyordu...

phasan

phasan

Üye
Zam yokkuzeni 11 tl kullaniyor

Üst Alt