cepnet tekrar geri döndü dostum bu konuda rahat olabilirsin
Geri geldi oluyor
*3636# e bak
Bende sana kaynak vereyim buyur :

Kaynağa bakBende sana kaynak vereyim buyur :
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
'[h=3]Aylık Cepnet Paketi 01.11.2011 tarihi itibariyle yeni abone alımına kapanmıştır. Aylık CepNet tarifemiz yerini 10 MB'dan 8 GB'a kadar her türlü İHTİYACA GÖRE YENİ MOBİL İNTERNET PAKETLERİMİZE bıraktı. Yeni paketlerimiz ile, mobil internet keyfini hız sınırı olmadan çıkarabilirsiniz.'[/h]
Adamlar yeni paketleri dahi çıkarttı siz züğürt tesellisi içerisindesiniz![]()
Bazı arkadaşlar Vodafone aylık cepnet 7,99 tl sınırsız bugün abone oldum arkadaşlar hala inanmıyorsunuz demek arkadaşlar Vodafone live ve Vodafone'nun web internet sayfasında yok aylık cepnet ama telefonunuzun ana ekranına *3636# yazıp arama tuşuna basın çıkan menüde 3) tarifeler bölümüne girin 3'basın arama tuşuna basın çıkan menünün yukarısında 1) aylık cepnet diyor 1'basın çıkan menüde tekrar 1'basın ve eğer bakiyenin 7,99 tl'den şu mesaj gelir. Bana şu mesaj geldi ( CEPNET AYLIK LIMITSIZ TANIMLANMIS OLUP, 25.01.2012 TARIHINE KADAR KULLANABILIRSINIZ. IPTAL ISLEMI YAPILMADIKCA HER DONEM YINELENECEKTIR ) İşte kanıtı saygılar.
bende denedim ama işleminiz gerçekleştirilememektedir müşteri hizmetlerini arayın diyor
Bu arkadaşın dediğine ne diyeceksiniz : )