''Aylık cepnet'' bitti, bunun gibi başka bir yol var mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yakup_281

yakup_281

Üye
Kullanmak istediğin kadarını alıyorsun aidatı sabit ücreti falan da yok öyle mi ?
evet gidip imza atıp modemi alıyorsun sonra lokumun sitesine giriyorsun (girmek bedava) ordanda ister saatlik ister günlük alıyorsun y sonu tel faturasına yansıyor

• Beğen
Tepkiler: rebirthrebirth

rebirthrebirth

rebirthrebirth

Üye
    Konu Sahibi
Çok teşekkür ederim gerçekten çok yardımcı oldun

TeAmo42

TeAmo42

Üye
haftalık daha avantajlı

rebirthrebirth

rebirthrebirth

Üye
    Konu Sahibi
Haftalık da sınırsızdı değil mi ? Ayrıca hızı ne kadar oluyor ? kbps?

R.A.M

R.A.M

Üye
1 GB 29 TL ttnet 4 GB bağlattır daha iyi :d:

rebirthrebirth

rebirthrebirth

Üye
    Konu Sahibi
1 GB 29 TL ttnet 4 GB bağlattır daha iyi :d:

kardeş türkiyeye 20 günlüğüne geldim işime yaramaz o, yazın da 2 ay kalcam oyüzden ttnet cazip gelmiyor, sürekli kullanıcı değilim.

R.A.M

R.A.M

Üye
kardeş türkiyeye 20 günlüğüne geldim işime yaramaz o, yazın da 2 ay kalcam oyüzden ttnet cazip gelmiyor, sürekli kullanıcı değilim.
Anladım şuanda türkiyede sadece günlük sınırsız başka sınırsız yok diğer paketlere vodofonun sitesinden bakabilirsin

rebirthrebirth

rebirthrebirth

Üye
    Konu Sahibi
2gündür günlükcepnet kullanmaya başladım ben de, önerilerin çok teşekkür ederim

rebirthrebirth

rebirthrebirth

Üye
    Konu Sahibi
son kararım günlükcepnet, hem 1lira hem sınırsız hemde 50kbps. geçici internet budur

rebirthrebirth

rebirthrebirth

Üye
    Konu Sahibi
Son kararımı değiştirdim, günlük cepnet gece 12ye kadar oluyor saat 12 den sonra tekrar yenilemeniz gerekiyor ve ben yenilmeyi unutmuştum telefon yanlışlıkla masanın üstünden düşünce bağlantı kablosu da çıktı ve baktım 00.15 ekrana bişey geldi 1.237mb kullanım için 7lira kesmişler ardından bi mesaj geldi ''günlük 7lira internet kullandığınız için gün sonuna dek internet bağlantılarınız ücretlendirilmyacektir'' gün sonuna kadar internete 50kbps hızında girdim ertesi gün yani bu gün baktım maximum 11kbps oluyor hızı, aradım sordum neden böyle oluyo dedim, günlük cepnetde 10mb kullanımdan sonra hız düşüyormuş ''internet bağlantınız devam eder hızı azalır '' dedi, haftalık cepnetde da 50mb'dan sonra hızı düşüyormuş, ön ödeme yaptığınb 5tlden başka ücretlendirme de olmuyormuş, sınırsız hesapda ama, saniyede 10kb ya, çok üzülüyorum kendime :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt