AYIPLI MAL! Sakın 5800 almayın!

Sponsorlu Bağlantılar

Emperian

Emperian

Üye
beyler bende samsung kullandım sony kullandım motorola kullandım, hepsinde malın bi kusuru vardı.
N95 8GB'a geldim diyecek laf bulamadım.
Yani nokia harika iş başarmış.
Peki bu nokia'nın her teli süper demek mi?
Elbette hayır. Nokia'dan şaşma lafı yersiz olur.
Öncelikli olarak nokia'yı seçin demek daha iyi.
[samsung'un 2009'dan önce ürettiği hangi tel olursa olsun, işte onlar telefon bile degil]

ramakm86

ramakm86

Üye
Noktayı koyuyorum.1. İphone 2.n97 ve 5800 a kadar olan modeller bide nexus one falan . Yani piyasadaki en iyi teller bunlar . İspatı da sudur bunlar gibi online film dizi canlı tv izlenen tel varsa konusun yoksa cebe bilgisayar girene kadar susun bi zahmet...iyiki bi telefon aldık alan da kötüledi almayanda .dedigim gibi izleyen varsa yazsın buraya yoksa yeter valla kafa ütülediginiz...

OGUZHAN432

OGUZHAN432

Üye
dostum senin şuanda çektiğini anlıyorum benimde n73 üm 530 lira verdiğim n73 geldiğinde radyosu çalışmıyordu geri yolladım 1.5 ay bekledim ne eziyet çektim bi bilsen ama şunu bil telefonun joystiği aşınıyor adamlar beleşe değişiyor kamera kapağım bozuldu adamlar yan kasa yı kapağı kamera nin optiğini gerçek kısmını değiştiler telefon yenşi gibi oldu biraz sabret telefonunu da mahalle servislerine değil merkezde ve büyük servislere vermeye çalış iyisi kartal kurumsala

Bir de benim bildiğim işlkemci devreye entegre edilmiş yani onu hiç bir insan ordan sökemez bence swap olacak telefonun anakartı değişecek yani istanbula gidecek ordan yurtdışına parça gelecek istanbulda takılacak denenecek sana iade edilecek

--------------- Ekleme ---------------

bence firma değil ürün sorgulanmalı bazı teller çok fazla özelliğe sahip ve nokianın üzerinde bi şeyler öğrendiği telefonlar o yüzden ilk çıkan dokunmatiği değil son çıkan dokunmatik telefonu almak lazım tabi ıphone hariç ona sözüm yok

The CoRRe

The CoRRe

Üye
valla doğru söylüosun arkdasm sna katılıorum bu teknosa filan hep ayıplı mal satıolar babam bi kere teknosadan 1200 almıstı 60tl yemi ne kampanyalı telefon üretim hatası cebimdeki terden dolayı oksitlendi o kadr götürdük garantiye iade almadılar haram zıkkım olsn onlara bidaha teknosa dan mal alrsam arkler sakn kampanyalı die mal almayınn üretim hatası çıkıooooooo veya ayıplı mal çıkıyo.

wandetta26

Üye
Allahım Ya Olaya Bak Sanki Sana Bu Malı Burası Sattıda Burdaki İnsanların üzerine gidiyorsun Sen Düsünceni Paylasmıssın Sendeki Malın Sorunlu Oldugunu Yazmıssın Diger İnsanlarda Hayır Bizde Sorun Yok Diyor Kalkmıssın Beddua Eder Gibi UMARIM SİZDEDE OLURDA ANLARSINIZ DİYORSUN YANIYORSUN AMA NERDE YANDIYSAN GİT ORDA SÖN lafınıda Sana Yazıyorum Öle Bi Girmişki Konuya HARRRAA HURRRAAA diyip Satasacak Yer arıyor Belliki Teknik Servis Yada Teli Satın aldıgı Yerdeki İnsanlara kızarak Hıncını Alamamıs Hadi Bi Gireyimde Netten Birilerine Catayım Demiş Belliki Kardeşim Seni Reeldeki İnsanlar Tatmin Edemediyse Burası Hiç Etmez Kalkıpta Bütün 5800larıda Kapsayamazsın AYIPLI MAL DİYE bence Senin Ayıbın Kendinde ;)

ramakm86

ramakm86

Üye
Allahım Ya Olaya Bak Sanki Sana Bu Malı Burası Sattıda Burdaki İnsanların üzerine gidiyorsun Sen Düsünceni Paylasmıssın Sendeki Malın Sorunlu Oldugunu Yazmıssın Diger İnsanlarda Hayır Bizde Sorun Yok Diyor Kalkmıssın Beddua Eder Gibi UMARIM SİZDEDE OLURDA ANLARSINIZ DİYORSUN YANIYORSUN AMA NERDE YANDIYSAN GİT ORDA SÖN lafınıda Sana Yazıyorum Öle Bi Girmişki Konuya HARRRAA HURRRAAA diyip Satasacak Yer arıyor Belliki Teknik Servis Yada Teli Satın aldıgı Yerdeki İnsanlara kızarak Hıncını Alamamıs Hadi Bi Gireyimde Netten Birilerine Catayım Demiş Belliki Kardeşim Seni Reeldeki İnsanlar Tatmin Edemediyse Burası Hiç Etmez Kalkıpta Bütün 5800larıda Kapsayamazsın AYIPLI MAL DİYE bence Senin Ayıbın Kendinde ;)

Cok yasa be birader iyiki bi telefon aldık dimi.
malı bozuk olan geri versin arkadas.
Ben teli sonuna kadar zorluyorum masallah ı var valla.
sonucta bu teller elektronik icinde belkide nanometrik malzeme bile var.
eee bozulamazmı yani?
Hem son güncellemelerle pek sorun kalmadı insallah senin sorunun da cözülmüstür.
bence bu tür seylere fazla kafayı takmayın ve unutmayın her sıkıntının derdin arkasında bir hayır vardır...

merlin19

merlin19

Üye
Cok yasa be birader iyiki bi telefon aldık dimi.
malı bozuk olan geri versin arkadas.
Ben teli sonuna kadar zorluyorum masallah ı var valla.
sonucta bu teller elektronik icinde belkide nanometrik malzeme bile var.
eee bozulamazmı yani?
Hem son güncellemelerle pek sorun kalmadı insallah senin sorunun da cözülmüstür.
bence bu tür seylere fazla kafayı takmayın ve unutmayın her sıkıntının derdin arkasında bir hayır vardır...
Sallayın ya Nokia Türkiye 4 Kere aradı beni şikayet ettim kendileri aradılar aha 3 ay oldu neredeyse alalı ve versiyon v50 sorun sorun sorun 4 kere aradıllar dediler getirin servise tamir edilecek dedim arkadaş ben sıfır telefonun kusura bakma içini açtırmam içi açılan telefonuda koyarım pakete nokia ya yurt dışına hediye ederim dedim ve bu 4 arama neden oldu biliyormusunuz..? A.B.D almanya ve avrupadaki çoğu nokia merkezlerine mail attım Nokia Türkiyeyi şikayet ettim Ne oldu Buz gibi oldular neden İtalatcı firma Ana Merkezden Fırça yedi şimdi nokia türkiye 3 aylık telefonumu iade etmemi istiyor getir yenisini al götür diye davaya mahkemeye gerek yok Konuşacağınız yeri zamanı iyi bileceksiniz adamlar aradı yüzlerine dedim 2 program açıyorum şu şu oluyor diye anlattım her şeyi dedim eğer bu telefon 2 program açtığımda Fırına girmiş gibi ısınıyorsa ben size birşey demiyorum eğer bu telefon benim elimde patlarsa ve bana birşey olursa sorumlusu Nokia türkiyedir dedim ne oldu bozuldular..Şimdi kimse bana Şu iyi bu iyi demesin şunu bilin Türkiye Kek pazarıdır Avrupada ayıplanan yurt dışında ayıplanan Malların yüzde 70 i buraya yollanıyor nede olsa türkler anlamaz teknolojiden bakın piyasaya bu telefonların 100 tanesinden 80 tanesi sorunlu kim ne derse desin bir kere bu telefonun adı yanlış Müzik telefonuymuş neresi müzik telefonu kulaklıkta son seste karşımdaki adamı duyuyorum bumu kalite..geçinya arkadaş demiş video izleme falan demiş valla hocam iş tek video ile bitmiyo gel ben sana vereyim bu telefonu 1 gün sende dursun eğer kafayı yemezsen bu telefondan yani bendeki telefondan ben sana bu telefonu hediye edicem hadi varmısın 1 günde bu telefonu sen parçalarsın Fotoğraf çekiyorum donuyor kalıyor sök bataryayı Not defterine bişi yazıyorum tak donuyor sök bataryayı ula onu geçtim Kız arkadaşım arıyor cevaplaya basıyorum açılıyor telefon donuyor kalıyor arama yapyom aynı hadi aradıklarında kontur bana geçmiyor ben ararsam donarsa yandım karşısı açıyor aha dondu sen bataryayı sökene kadar gitti 2 tl birde karşı operatörse geçti tamamen...Al vereyim tak hattını kullan 1 gün eğer dayanırsan 1 saat buna ben kendimi atacam boğaz köprüsünden..ben Nokia kötü demiyorum ama bu telefonların yüzde 80 i böyle var çevremde 4 5 kişide arkadaş benimki ile adamınki aynı gün alındı onda sorun yok bir arkadaşım 1 ay evel aldı oda aynı benimki gibi yani 5 arkadaşımda var sadece 2 tanesi sağlam sanırım derdimizi anlata bilmişizdir..Bak 7 yıl evvel aldığım 6630 Üstünden defalarca araba geçti tekmeledim duvarlara çarptım 7 yılda 1 kere servise gitmedi tek kabı kırılıyor onuda basıyom parayı alıyorum ama 3 aylık telefonda kusura bakmasınlar bu kadar aksilik olmaz hele konuşmak basit sokağa çıkın sorun ben metrobüste gelirken çok görüyorum 5800 hep soruyorum nasıl diye dünde anadolu yakasından gelirken bir kız oturdu yanıma metrobüste ben telefonu gurcalıyodum dediki kız bakarmısınız evet dedim nasıl telefondan menunmusunuz dedi dedim yok böle böle kız çıkarttı kendiside almış 2 ay olmuş sesi mesi aynı benim telefon gibi kız 65 tl verip kulaklık almış yav budamı palavra çıkın sokakta sorun siz..

mustafa

mustafa

Üye
Sallayın ya Nokia Türkiye 4 Kere aradı beni şikayet ettim kendileri aradılar aha 3 ay oldu neredeyse alalı ve versiyon v50 sorun sorun sorun 4 kere aradıllar dediler getirin servise tamir edilecek dedim arkadaş ben sıfır telefonun kusura bakma içini açtırmam içi açılan telefonuda koyarım pakete nokia ya yurt dışına hediye ederim dedim ve bu 4 arama neden oldu biliyormusunuz..? A.B.D almanya ve avrupadaki çoğu nokia merkezlerine mail attım Nokia Türkiyeyi şikayet ettim Ne oldu Buz gibi oldular neden İtalatcı firma Ana Merkezden Fırça yedi şimdi nokia türkiye 3 aylık telefonumu iade etmemi istiyor getir yenisini al götür diye davaya mahkemeye gerek yok Konuşacağınız yeri zamanı iyi bileceksiniz adamlar aradı yüzlerine dedim 2 program açıyorum şu şu oluyor diye anlattım her şeyi dedim eğer bu telefon 2 program açtığımda Fırına girmiş gibi ısınıyorsa ben size birşey demiyorum eğer bu telefon benim elimde patlarsa ve bana birşey olursa sorumlusu Nokia türkiyedir dedim ne oldu bozuldular..Şimdi kimse bana Şu iyi bu iyi demesin şunu bilin Türkiye Kek pazarıdır Avrupada ayıplanan yurt dışında ayıplanan Malların yüzde 70 i buraya yollanıyor nede olsa türkler anlamaz teknolojiden bakın piyasaya bu telefonların 100 tanesinden 80 tanesi sorunlu kim ne derse desin bir kere bu telefonun adı yanlış Müzik telefonuymuş neresi müzik telefonu kulaklıkta son seste karşımdaki adamı duyuyorum bumu kalite..geçinya arkadaş demiş video izleme falan demiş valla hocam iş tek video ile bitmiyo gel ben sana vereyim bu telefonu 1 gün sende dursun eğer kafayı yemezsen bu telefondan yani bendeki telefondan ben sana bu telefonu hediye edicem hadi varmısın 1 günde bu telefonu sen parçalarsın Fotoğraf çekiyorum donuyor kalıyor sök bataryayı Not defterine bişi yazıyorum tak donuyor sök bataryayı ula onu geçtim Kız arkadaşım arıyor cevaplaya basıyorum açılıyor telefon donuyor kalıyor arama yapyom aynı hadi aradıklarında kontur bana geçmiyor ben ararsam donarsa yandım karşısı açıyor aha dondu sen bataryayı sökene kadar gitti 2 tl birde karşı operatörse geçti tamamen...Al vereyim tak hattını kullan 1 gün eğer dayanırsan 1 saat buna ben kendimi atacam boğaz köprüsünden..ben Nokia kötü demiyorum ama bu telefonların yüzde 80 i böyle var çevremde 4 5 kişide arkadaş benimki ile adamınki aynı gün alındı onda sorun yok bir arkadaşım 1 ay evel aldı oda aynı benimki gibi yani 5 arkadaşımda var sadece 2 tanesi sağlam sanırım derdimizi anlata bilmişizdir..Bak 7 yıl evvel aldığım 6630 Üstünden defalarca araba geçti tekmeledim duvarlara çarptım 7 yılda 1 kere servise gitmedi tek kabı kırılıyor onuda basıyom parayı alıyorum ama 3 aylık telefonda kusura bakmasınlar bu kadar aksilik olmaz hele konuşmak basit sokağa çıkın sorun ben metrobüste gelirken çok görüyorum 5800 hep soruyorum nasıl diye dünde anadolu yakasından gelirken bir kız oturdu yanıma metrobüste ben telefonu gurcalıyodum dediki kız bakarmısınız evet dedim nasıl telefondan menunmusunuz dedi dedim yok böle böle kız çıkarttı kendiside almış 2 ay olmuş sesi mesi aynı benim telefon gibi kız 65 tl verip kulaklık almış yav budamı palavra çıkın sokakta sorun siz..

yazdıklarının hepsini okudum sonuna kadar haklısın. 6630 gibi bir telefon daha çıkar mı piyasaya bilmiyorum. özledim 6630 umu :D

The CoRRe

The CoRRe

Üye
wandetta26 bn uyarıorm satasmıom kimseye ortaya laf attım alınan alınır bide alda kampanyalı 5800 gör hanyayı konyayı

--------------- Ekleme ---------------

valla siz bilirsinizz bn uyarıorum bide üretim hatasından cebimde 5-10dk telefon duruyor ve oksitlenio :):):):):)):)::):):)) bunun bna üretim hatası olmadıgını söyleyin:))

meosenturc

meosenturc

Üye
Vallaha ben tüm uyarı hede hödö ne varsa hepsine rağmen aldım 6-7senedir 6600 kullanan biri olarak symbian işletim sistemi olan bir alet her zaman başa bela olabiliyor, gereksiz kasılmalar oluyor ram kalmıyor (ki bu ram konusunda acayip kılım bi tane virüs var bulaşınca ram'den fazla fazla yiyen bulaşma ihtimali var).

Tüm bunların yanında ise tamamen kişiselleştirebildiğim, istediğim zaman formatı gömüp yedekleyebildiğim, sizler nasıl kullanıyorsunuz bilemem ama hacksiz haliyle hem müzik dinler, iki sözlük açarım üstüne office ile çeviri yaparım takır takır da çalışır, net açık olabilir genelde veya msn arka planda. En az 3programsız kullanmadım yalan söylemiyorum bir iki kez sadece skyfire açarken ram die ağladı o kadar.

teknoloji şans mı değil mi kavgası da var. Bence evet biraz da şans. Yüzbinlerce üretilen seri üretilip alelacele çıkarılan teknoloji hızından dolayı çoğu zaman sorunlar olmuyor değil. geri bildirimleri servisleri de berbat olabilir onda da malak tiplemeler çalışıyor olabilir ama düzgün bir hardware'e sahip 5800 ile çok şey yapılır.

tek katıldığım nokta da belki şarj olabilir. AMA laptoplara milyarlar bayılıp bu telefondaki görevleri de 2-3 saat en max. 7-8 saat yapabilirken bu kadar işlemci ram cart curta seri yüklenip de 5-6 8-10 saatte şarjım bitti demek de sanki bana göre biraz saçma =) çok az ama biraz :D yıl bilmem kaç oldu teknoloji nerelere vardı halaaa boktan pil teknolojisine sahipsek yapıcak bişey yok arkadaşlar :D

ttyahoo

ttyahoo

Üye
çok kaba bir tel zaten gerek yok

Ysakay

Üye
5800 N97 bunlar Nokia nın Ayıbı Gerçekten hiç bir sorunu yok demeyin en sağlam 5800 haftada 2 3 defa donar yada reset atar. Benim N97 im serviste halen.
Donuyor tuşlar basmıyor sarj olmuyor GPS çalışmıyor Kilit Kodu Kendiliğinden Durmadan değişir... vs vs

burak0796

burak0796

Üye
6 aydır 5800 kullanıyorum gerçekten hiçbir sorunum olmadı şuan sadece internet tarayıcısından memdun değildim onun çözümüde skyfire ve opera gibi programlar olmuştur.Bence insanlara sakın almayın diye laflar söğlememelisiniz. Bir kişi alır çok beğenir düzgünce kullanır. Bazısıda ilk günden bıkıp satar, bu kullanan kişilere bağlıdır.Ama telefonun teknik sorunlarında tabikide hakkınızı gerekli yerlerde aramalısınız.

ramakm86

ramakm86

Üye

Sende haklısın ama bu teller biraz ince ayrıntı cagrı geliyor diyorsun bende yeni ögrendimki tuslar kilitliyken gelen cagrıyı ekrandaki 2 secenekten birini secip basılı tutup gösterdigi yöne sürüklemek lazım aynı iphone gibi ve bunun gibi telefonun bilmedigimiz onlarca özelligi vardır belkide demekki..
seninki sorunlu olabilir ona bisi demiyorum ama birazda bilmeden ögrenmeden su telefonu kötülemeyelim valla teli atasım geliyo be hem bana kızarsan kız ama bukadar özelligin icindeki ayrıntıları bilmemiz lazım hem eski ayrıntısız telefonlar kalmadı artık hadi kendine iyi bak...

polat212

Üye
kardeş yazdıklarına kesinlikle katılıyorum bende nokia kullandım şimdi sonra soni erikson k750 i kullandım şimdi ise p1i kullanıyorum ve kesinlikle soni diyorum

bilinmeyen77

Üye
Konuyu açan kişiyle irtibata geçmek istiyorum kardeş tel. Ver bende 3 gün önce sıfır aldım kamerası bozuk çıktı istanbul\maltepeye göndercekler büyük ihtimal böyle bi rezalet olamaz adam 1 aya gelmez dedi tel. Ne yapmam lazım söyleyin

icecrash

icecrash

Üye
Alın gardaşım alın adamlar üretiyor bozuk mozuk alın gitsin bişi olmaz bu devran böyle gelmiş böyle gider hak hukuk ne zaman olduki şimdi olsun bu ülkede ortalığı ayağa kaldırmadan kimse iplemiyor malesef allah kolaylık versin...

Erkanbap

Erkanbap

Üye
ben aldım 7,5 aydır kullanıyorum hiçbir sorun yok nokia yı karalamayın bundan öncede n95 im vardı 3 sene kullandım tık yoktu.

çorimli

Üye
Bence de direk nokia'yi kötülemeyin arkadaşlar.bu güne kadar nokia 6600'dan beri çıkan NOKIA'nın çoğu symbian telefonunu kullandım ve hala kullanıyorum ama ne hikmetse yıllardır hiç şikayetim olmadı.tamam cihazların bazıları fabrika çıkışı hatalı olabiliyor, bazılarınız ise telefonun system dosyasına sinsice giren virüsten haberiniz olmadan kullanıp sonra da TEL KASILIYOR diyerek hemen NOKIA'ya çamur atıyorsunuz.el insaf yaa.Bu NOKIA telefon konusunda nasıl dünya devi oldu aynaya dönün ve kendinize bu soruyu sorun.ikinci el alıp da şikayetçi olmak saçmalığın daniskası zaten ama sıfır alınca sorun yaşayanlar oluyor ki o zaman da aldığınız kurum telefonu fabrika kusurundan dolayı alıp yenisini veriyor...!

ocak.1907

Üye
Bende 5800 teli yaklaşık 1 senedir kullanıyorum.Bence internet tarayıcısı dışında hiç bir problem yok.