Başlığı şöyle değiştireyim isterseniz;
Ayıplı mal, mutlaka alın!
Ben ne diyeyim ki. Siz tüketici olarak, kasasında açıklık olan, pili dayanmayan, donmalar yaşatan, orası burası saçmalayan bir telefona hala "iyi" diyebiliyorsanız zaten benim uyarım size değildir. Siz zaten ayıplı malı almış ve kabul etmişsinizdir, güle güle kullanın. Benim uyarım, tüketici olarak verdiği paranın karşılığını almak isteyenlere, pespaye mallarla kandırılmaya, enayi yerine konmaya karşı tepki duyanlaradır.
Bu mal ayıplıdır. Sadece bu forumda ve sadece bu başlık altında yazılanlar ile şikayetvar.com daki yüzlerce benzer sorunla karşılaşanların yazdıkları bile bunu ispatlamaya yeter anlamak isteyenler için. Telefon almayı karpuz almaya benzeten ve kötü çıkan karpuzu da "aaa ne şanssızlık ama" diye değerlendirenlere herhangi bir şey anlatmak mümkün değil. Biraz mantıklı düşünmek bile bu malın "sorunlu" olarak piyasaya sürülmüş olabileceğini anlamak için yeterli olurdu. Siz hiç satıldığının ertesi günü servise gidip motoru değişen onlarca yüzlerce Volkswagen otomobil gördünüz mü? Böyle birşey olsa "şanssızlık" deyip omuz mu silkerdiniz yoksa o otomobilin ayıplı olabileceğini mi düşünürdünüz? Kıstas sadece ödediğimiz paranın miktarı mıdır? Bence değil, tüketici olarak 50.000 TL verip otomobil almakla 500 TL verip telefon almak arasında beklentiler açısından herhangi bir fark yok.
Bu malın ayıplı olduğunu ispatlayacağım. Olay şu anda tüketici hakem heyetine intikal etmiş durumda. Oradan çıkacak muhtemelen lehimdeki bir sonuca itiraz ederlerse tüketici mahkemesine gidecektir olay ancak sonucun değişmesi zor, çünkü ayıplı malın yasadaki tanımı çok açık. Merak edenler açıp yasayı okusunlar.
Sonucu buradan herkesle paylaşacağım.