AYIPLI MAL! Sakın 5800 almayın!

Sponsorlu Bağlantılar

çorimli

Üye
meosenturc denen gerizekalı.ben de 6 senedir 6600 kullanıyorum ama kasılma felan yok.ayrıca telefonun sınırlarını zorluyorum ram konuzunda.en ağır oyunları dahi oynuyorum problem yok.siz istiyorsunuz ki taaa nokai 3310 gibi tuşa baştığımız gibi hemen komut ekrana yansısın.yok öyle bi saçmalık.symbian ayrı şey düz karadüzen 3310 gibi telefonlar ayrı şey aynı kefeye koymayın.elbet biraz yavaşlama olur hayvan gibi ekranı var şimdiki telefonların

Noxeble

Üye
aynı şey benimde başıma geldi telefonu 450 liraya aldım zor 240 liraya sattım. :vur iphone aldım kendime krallar gibi takılıyorum nokia 5 para etmez.

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
3.Parti 5800 larda sorun kalmamıştır ee git hakkını ara ben bu telefonu ve birçok arkadaş aldı takır takır çalışıo 1 tanesi bozuk die nesnel konuşmayın:nono:

LuckyDALT0N

LuckyDALT0N

Üye
5800 övmeyelim lütfen,çoğunluktan şikayet var.bende nokia 5130 aldım bende pişmanım şimdiden sonra telefon alırsam asla ve asla nokia almam eşe dostada aldırtmam:evet:

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
Biz bi kere övmüyoruz 10-15 kişide sorun çıktı diyede 5800 kötülemeyelim ayrıca sana bir örnek çok kullanıcısı olanın çok sorunu olurmuş hepsi burada.com un gittigidiyor.com dan daha fazla olması gibi:d::yuru

alkiz

Üye
kardeşim telefonu ucuz yerden almışındır. sorumluluğu kabul etmezler. mesela ben telefonu turkcelden aldım. elime garanti belgesini verdiler. hiçbir sorunum yok

y.tolga

y.tolga

Üye
bu güne kadar bir sürü telefon kullandım ikisinden memnun kaldım biri sony ericsson w 810 i biri 5800 ama 5800 gibi memnun kaldığım olmadı sebep lego gibi istediğini yap boz ama illa ki eski haline döner ve telefon kendini aşıyor uygulamalarla veya fw lerle daha ne yapsın daha fazlasını isteyen parasına kıysın iyisini alsın ne kadar ekmek o kadar köfte arkadaş

toprakege

Üye
arkadaş 8aydır kullanıyorum telefon taş gibi .s.ssenin telefonda öyle sorun oldu die koskoca nokia ayıplı mal alma deme hakkın yok ..bu fiyata alınacak en iyi telefon istediğin programıda yükle..

onurhankahya35

onurhankahya35

Üye
nokia dan cacik olmaz ... dokunmatik piyasasina girdi gireli bi haller oldu bu firmaya ...

buket2

buket2

Üye
aynı sorunu bende sony ericsson telefonda yaşamıştım. aldığın ilk gün arıza çıkıyorsa o mal ayıplıdır...

Redoxon_girl

Redoxon_girl

Üye
Ya zaten Nokia'ya ne olduysa, çok fazla şikayet var. Eskiden çok iyiydi. Smartphone devri ile birlikte kaliteyi bozdu.

Masha

Masha

Üye
nokia çok düşürdü kendini eskisi gibi değil

Ocean258

Ocean258

Üye
harbıdenden alınmaz cocuk haklı yanı.. verdıgın paraya yazık oluyor abı bu telefonu alırsan... tam bı takoz

Ahki

Üye
5 ay once ısvıcreden 5800 getırdım ve aldıgıma bın pısman oldum sureklı yanlıs yerlere gırıyor bıran once satıp kurtulacagım...

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
bende n8 alırken ayıplı deniliyordu aldığımdam beri hiç servise gitmedi ama başlıklara bakarsan sanki n8 canlı bomba

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
hala kimsede 12mp kamera yok hala kimsede xenon flaş yok hala çoğu kişide hdmi yok hala hemen hemen kimsede usb girişi yok n8 eskimemiş :)

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
şu konuları hortltmyn

hasan_012

Üye
5800 alacam bende 2. el:)

aleranol

aleranol

Üye
konuyu hortlatan arkadaşı tebrik edelim bence