|-ERKAN-|
Üye
sence bu ayki üye adilmi dostum????ayın üyesi ay içinde daha fazla paylaşım yapmış aktif olmuş kişilere verilen bir aylık ayın üyesidir bu rütbeyi aldıgın zaman adminlere daha yakın olabilirsin
ayın üyesi ay içinde daha fazla paylaşım yapmış aktif olmuş kişilere verilen bir aylık ayın üyesidir bu rütbeyi aldıgın zaman adminlere daha yakın olabilirsin
dostum ben admin de olsa herkes hakkında konuşabilirim.ancak seviyemizi iyi biliriz kimseden öğrenecek değiliz ne konuşacağımızı.söyleyeceklerim bayan erkek farketmez sonuçta herkes eşittir benim gözümde.ben üyenin konuşmasına karşılık verdim bu cevabı.ayrıca senin hayal gücün baya geniş bakıyorumda yazdıklarına....Aziz™;2464994' Alıntı:bir derdin varsa adminlerle özelden bu konuyu tartışabilirdin.zaten tartışılacak yanı yok.adminlerimiz asla adam kayırmazlar kim hakederse o olur.bunu sen sorgulayamazsın.senin bu konuyu açman arkadaşının ricası falan değil hem arkadaşın kim oluyor.burda yaptığın çok ayıp.kalkıpta ayın üyesi olmuş kişiye burda bunları söylemen onu çok üzecektir ve bu yanlış birşeydir.heleki karşındaki bir bayandır..!
ona diyorsunki burda tartışabiliriz..senin asıl amacın nedir ki..?
adı geçen arkadaşımız oldukça yararlı paylaşımlarda bulunmuş kısa sürede yükselen ve kendini sevdiren bir üyedir fazlasıyla bu rütbeyi haketmiştir.kaydırılma olayı söz konusu değil sadece senin hayal gücündür..
arkadaş bunu bilmek istemiyor..
o Sibel'in ayın üyesi seçilmesine karşı çıkıyor ve onun seçilmesinde adil olunmadığını onun kaydırıldığını düşünüyor..
demokratik bir ülke değilmi burası.seviye olduğu sürece herkes eleştirilmelidir...O rütbe hak edene verilir ...
Varsa bir itirazınız, sorununuz yönetime pm yoluyla bildirebilirsiniz, konu açıp da şu anki ayın üyesine sen hak etmedin der gibi konuşmak çok büyük bir saygısızlıktır, hem yönetime hem ona hem de üyelere ...
evet et şikayet....aziz™;2465033' Alıntı:neyse sana cevap vermeyeceğim..
konuyu şikayet edeceğim gerekenler yapılır zaten..
Demokrasinin sonucunu eleştiriyorsunuz ama dikkatinizi çekerim
Şu anki ayın üyesinin geçen ayki konu sayısına, mesaj sayısına, teşekkür sayısına, aktifligine vs vs bakın, ortada haksızlık yok
yani çünkü burası bir forum güncel olan herşey olurArkadaşım tamam mobil teknoloji sitesiyiz ama çok aktif başka bölümlerimiz var ama şimdi arkadaşımız cep oyun program v.s işlerinden belki anlamıyor belki ilgi alanının dışında belki uğraşmak istemiiyor başka bölümlerde aktif oldu diye ayın üyesi olma hakkı yokmu yani bu yaptığını doğru bulmuyorum açıkcası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?