Violonist
Üye
ben bişey yapmadım kardeş hani son sıralarda beyaz çerçeveli yeşil varya bu o aslındaben sadece başka bi mif ten mavi sinyal i alıp yer değiştirdim başka bişey yapmadım açıkçası
walla şu inkscape yi hala tam çözemedim açıkçası baya bi kurcukladım o kadar kolay deilmiş asıl zor olan svg yi içine atınca minicik bişey görünüyo göz bile zor görüyo
kenarından tutup büyütüyom renkleriyle oynuyom kaydet deyince o büyük haliyle kaydediyo eski boyutunuda bilmediğim için olmuyo ama şimdi yeni keşfettim kenarından ikonu büyütmek yerine sayfayı zoom yapmak gerekiyomuş o zaman göz görüyo ve kaydedince orj. boyutunda kaydediyo
- - - Eklendi - - -
o benimde aklıma geldi sırada o vardı aynı şeyi düşünmüşüzişten yeni geldim onu yarın hallederim kardeş ok
- - - Eklendi - - -
kardeş sen önce bi c/sys/bin içine bak bakalım dosya orda varmı yokmu AvkIkon.dll diye varsa atmışsın demektir eğer yoksa ve bu hatayı veriyosa rom patcher da yamaların aktif liğini kontrol et hangi dosya yöneticisini kullanıyosun bilmiyorum ama x-plore tawsiye ederim daha rahat we sorunsuz yapıyo dediklerime bi bak dene yine haber ver.ok
güldürdün beni ya zoom yapsana baştan. Valla ben inkspace içinde 3 boyutlu yapıyorum ama telde görünmüyor. 
(((
ellerine sağlık güzel olmuş
birazda yardımımız olsun