Avkon2 Renkli Pil ve Şebeke Çeşitleri

Sponsorlu Bağlantılar

emreli01

emreli01

Üye
bu göstergelerin hepsinn arkası siyahya bazıları yeşil gri olanlarıda var peki şefaf hale getirilemez mi o siyahlık

polluxea♪

polluxea♪

Üye
kardesm böyle yaptm bnde ama olmadı nyeyse.. :(

tempestshine

tempestshine

Üye
ben daha önce yapamadım.şimdi de denemekten korktum yaw,resimlerde çok güzelmiş :no:

alp047

alp047

Üye
teşekkürler eline sağlık

• Beğen
Tepkiler: najanaja
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler eline sağlık

rica ederim

- - - Eklendi - - -

c6-01 in z deki orjinal mifleri konuya eklenmiştir kopyalama yapamayanlar indirebilir. Yaren Dede'ye yardımından ötürü teşekkür ederiz.

yaren_dede

yaren_dede

Üye

rica ederim

- - - Eklendi - - -

c6-01 in z deki orjinal mifleri konuya eklenmiştir kopyalama yapamayanlar indirebilir. Yaren Dede'ye yardımından ötürü teşekkür ederiz.

:rica: dostum maksat yapamayanlar için kolaylık olsun

• Beğen
lewent2020

lewent2020

Üye
mavi şebeke,çerçevesi beyaz içi yeşil pil.bunu bulabilirmiyiz arakadaşlar???

lewent2020

lewent2020

Üye
oooo süper,eline emeğine sağlık kardeş,teşekkür ederim...

• Beğen

Violonist

Üye

yapıwerdim kardeş indirebilirsin.

dostum bu en son yaptığın avkonda pil içini düz renk değilde 3boyut gibi beyaz da katmışsin. Onu nasıl yaptın anlatır mısın? Ben yapmaya çalıştım olmadı.

yaren_dede

yaren_dede

Üye
şu androit yeşili olanı şebekeyide aynı renk yapabilirmisin dostum

lewent2020

lewent2020

Üye
arkadaşlar şunu bi açıklığa kavuşturalım,şimdi z:\resource\apps deki mif uzantılı dosyaları e:\resource\apps içine kopyalıyoruz.sonra AknIcon.dll denen dosyayı C:sys\bin ve hash buraya mı atıyoruz yoksa E:sys\bin mi atıyoruz.gerçi C ye hiçbir şekilde atamadım bu dosyayı ben!!!

Violonist

Üye
arkadaşlar şunu bi açıklığa kavuşturalım,şimdi z:\resource\apps deki mif uzantılı dosyaları e:\resource\apps içine kopyalıyoruz.sonra AknIcon.dll denen dosyayı C:sys\bin ve hash buraya mı atıyoruz yoksa E:sys\bin mi atıyoruz.gerçi C ye hiçbir şekilde atamadım bu dosyayı ben!!!

aknIcon.dll dosyasını c deki yerine atıyoruz. Kopyalayamamanin sebebi telinin hackli olmaması olabilir. Ne gibi bir uyarı veriyor kopyalamaya çalıştığında.

lewent2020

lewent2020

Üye
aknIcon.dll dosyasını c deki yerine atıyoruz. Kopyalayamamanin sebebi telinin hackli olmaması olabilir. Ne gibi bir uyarı veriyor kopyalamaya çalıştığında.

Dosya açılamıyor: şekline bir uyarı veriyor

yaren_dede

yaren_dede

Üye

dostum sanırım sen modu uyguladın ve şimdi renk değişimi yapmak istiyorsun, Bunun için ya pc kullanıcaksın yada dosyanin ismini değiştirip ondan sonra renk değişimi yapıp, ismini değiştirdiğin dosyanin ismini eski haline getirip restart yapacaksın

1. Sayfada açıklama yapılmış zaten dikkatli okursan sorunsuz yaparsın

lewent2020

lewent2020

Üye

dostum sanırım sen modu uyguladın ve şimdi renk değişimi yapmak istiyorsun, Bunun için ya pc kullanıcaksın yada dosyanin ismini değiştirip ondan sonra renk değişimi yapıp, ismini değiştirdiğin dosyanin ismini eski haline getirip restart yapacaksın

1. Sayfada açıklama yapılmış zaten dikkatli okursan sorunsuz yaparsın

yaptım kardeş yani isminide değiştirdim
AknIconxxx.dll yaptım gene aynısı çıkıyor taşı diyorum veya kopyala "dosya açılamıyor"diyor

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
dostum bu en son yaptığın avkonda pil içini düz renk değilde 3boyut gibi beyaz da katmışsin. Onu nasıl yaptın anlatır mısın? Ben yapmaya çalıştım olmadı.

ben bişey yapmadım kardeş hani son sıralarda beyaz çerçeveli yeşil varya bu o aslında :) ben sadece başka bi mif ten mavi sinyal i alıp yer değiştirdim başka bişey yapmadım açıkçası :) walla şu inkscape yi hala tam çözemedim açıkçası baya bi kurcukladım o kadar kolay deilmiş asıl zor olan svg yi içine atınca minicik bişey görünüyo göz bile zor görüyo :) kenarından tutup büyütüyom renkleriyle oynuyom kaydet deyince o büyük haliyle kaydediyo eski boyutunuda bilmediğim için olmuyo ama şimdi yeni keşfettim kenarından ikonu büyütmek yerine sayfayı zoom yapmak gerekiyomuş o zaman göz görüyo ve kaydedince orj. boyutunda kaydediyo :)

- - - Eklendi - - -

şu androit yeşili olanı şebekeyide aynı renk yapabilirmisin dostum

o benimde aklıma geldi sırada o vardı aynı şeyi düşünmüşüz :) işten yeni geldim onu yarın hallederim kardeş ok

- - - Eklendi - - -

kardeş sen önce bi c/sys/bin içine bak bakalım dosya orda varmı yokmu AvkIkon.dll diye varsa atmışsın demektir eğer yoksa ve bu hatayı veriyosa rom patcher da yamaların aktif liğini kontrol et hangi dosya yöneticisini kullanıyosun bilmiyorum ama x-plore tawsiye ederim daha rahat we sorunsuz yapıyo dediklerime bi bak dene yine haber ver.ok

Üst Alt