Avkon2 Renkli Pil ve Şebeke Çeşitleri

Sponsorlu Bağlantılar

yaren_dede

yaren_dede

Üye
Pcden 1 telefondan 2 restart neden atıyosunuz ben mi yanlış yapıyorum :) telefonu depolama modunda pc ye bağlıyorum avkon2 dosyasını e/resource/apps içine atıyorum kabloyu çıkarıp telefona restart atıyorum oluyo :)

yanlış yapmıyorsun pc ye bağlayıp yapmışsın ve 1 kere restart yapmışsın bende zaten aynısını yazdım sanırım fark etmedin
işlemleri pc olmadan yaparsan 2 restart yapıyorsun dosya ismi değiştirdiğin için

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi

kırmızıyı kullanıyorum 10 gundur filan bugün değiştirirken orjinal beyazı görünce bir değişik geldi gözüme devamlı renkli kullanınca
sade beyazda güzel geldi gözüme :hmmm
linkleri pm olarak atarsın ön izlemeleri gönderirim sana o kadar uğraşıyorsun :pc: birazda yardımımız olsun :oke:
pc den 1 restart telefondan 2 restart harbiden insan üşeniyor :ehe

saolasın ama şimdi güzel bişi çıkmaz ortaya bide rezil olmayalım sana :) ben denedim mi enazından işe yaramazsa kimse görmeden yok ederim :)

- - - Eklendi - - -

Pcden 1 telefondan 2 restart neden atıyosunuz ben mi yanlış yapıyorum :) telefonu depolama modunda pc ye bağlıyorum avkon2 dosyasını e/resource/apps içine atıyorum kabloyu çıkarıp telefona restart atıyorum oluyo :)

ewet kardeş o daha kolay da ben avkon u ilk yaptığımda o yöntemi denemek istedim depolama modunda pc teli görmedi o yüzden bu şekilde yapıyorum önce dll ismi deiştiriyom sonra restart sonra avkon u deiştir sonra bida restart :) hoş bida denemedim görüyomo hala görmüyomu bilmiyom açıkçası olmazsa bi ara deniyem bakem :)

yaren_dede

yaren_dede

Üye
:hmmm ben deneme sürecini unutmuşum, zaten denedikten sonra kendinde çekersin fotoyu :)

sLeepLe

sLeepLe

Üye
Yanlış anlamışımdır yaren_dede kusura bakma :) o uzun işmiş ya telden değiştir yap falan benimki allahtan görüyo :)

yaren_dede

yaren_dede

Üye
Yanlış anlamışımdır yaren_dede kusura bakma :) o uzun işmiş ya telden değiştir yap falan benimki allahtan görüyo :)

benimde görüyor ama Bazen üşeniyorum pc açmaya yada yanımda pc olmayınca tel üzerinden yapmak gerekiyor :oke:

"Batuhan"

"Batuhan"

Üye
:tşk:

• Beğen
Tepkiler: najanaja
seyfipasa

seyfipasa

Üye
Teşekkürler harika :)

• Beğen
lewent2020

lewent2020

Üye
sis. olarak yapılamazmı arkadaşlar bu olay?

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
Batuhan";4919704][COLOR=DarkRed][SIZE=3][I]:tşk:[/I][/SIZE][/COLOR][/QUOTE] :rica:[/B][/I][/SIZE][/COLOR] [COLOR="silver' Alıntı:
- - - Eklendi - - -
Batuhan";4919704][COLOR=DarkRed][SIZE=3][I]:tşk:[/I][/SIZE][/COLOR][/QUOTE] :rica:[/B][/I][/SIZE][/COLOR] [COLOR="silver' Alıntı:
- - - Eklendi - - -

sis. olarak yapılamazmı arkadaşlar bu olay?

olmaz kardeş zaten telin hackli olmalı e tel hackli olunca da geri kalan işlem kolay sadece mif i kopyalayacaksın. tabi avkon2 modunu yükledikten sonra.

yasirtaha

yasirtaha

Üye
belco2 yüklü yapıyorum olmuyor arkadaşım

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
mavi çizgili olanı indiremedim başka biyere upload edebilecek varmı

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap

sorun yok olamazda zaten minus kendi hesabıma upload ediyorum. ortasında rar yazan büyük yeşil bi kare var tıkladınmı iniyo.

tmm indirdim. Dediğini bitürlü opera minide yapamadım. Tarayıcıdan oldu:)

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar yazan herşeyi adım adım yaptım ama telefon böyle oluyor

Belli bir süre sonrada reset atıyor ne yapmam lazım:hmmm

- - - Eklendi - - -

batarya şebeke arama butonu klasör ikonları kayboluyor

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye

tmm indirdim. Dediğini bitürlü opera minide yapamadım. Tarayıcıdan oldu:)

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar yazan herşeyi adım adım yaptım ama telefon böyle oluyor

Belli bir süre sonrada reset atıyor ne yapmam lazım:hmmm

- - - Eklendi - - -

batarya şebeke arama butonu klasör ikonları kayboluyor

mifleri eksik kopyalamışsın dostum z-resource- apps gir ordaki bütün mifleri işaretle e-resource-apps klasörüne kopyala.

eyupcannnn

Üye
telefonun hack li mi olması lazım açıkması için

ersinbakar

ersinbakar

Üye
Emegine saglik guzel gorunuyor

• Beğen
doctorrr

doctorrr

Üye
android style green de arşiv hatalı diyor kaç kere indirdim yine aynı yardım!!!!

doctorrr

doctorrr

Üye

rica ederim

- - - Eklendi - - -

sorun yine de sende kardeş şu an indirdim ve arşivden çıkardım hiçbi sorun yok arşivde :oke:
tamam oldu sonunda sorunun neyden olduğunu hala çözemedim :D ama oldu :D

Üst Alt