Avkon2 Renkli Pil ve Şebeke Çeşitleri

Sponsorlu Bağlantılar

aslankaplants

aslankaplants

Üye

tmm indirdim. Dediğini bitürlü opera minide yapamadım. Tarayıcıdan oldu:)

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar yazan herşeyi adım adım yaptım ama telefon böyle oluyor

Belli bir süre sonrada reset atıyor ne yapmam lazım:hmmm

- - - Eklendi - - -

batarya şebeke arama butonu klasör ikonları kayboluyor

Bende de aynı sorun oldu bugün flash atıcam telefon şarj da almıyo

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Bende de aynı sorun oldu bugün flash atıcam telefon şarj da almıyo

şarj ledi yanmıyormu ? yanmıyorsa doğru şarj almıyordur ama batarya göstergesinin mif dosyası yüzünden almıyor zannedebilirsin ayrıca flaş atmanıza gerek yok aynı sorun bende de oldu mifleri kopyalamadığınızda oluyor daha önceki sayfalarda da söyledik defalarca flaş ile uğraşmayın x plore ile 2 dakikada halledin hemde işiniz görülmüş olsun

aslankaplants

aslankaplants

Üye

şarj ledi yanmıyormu ? yanmıyorsa doğru şarj almıyordur ama batarya göstergesinin mif dosyası yüzünden almıyor zannedebilirsin ayrıca flaş atmanıza gerek yok aynı sorun bende de oldu mifleri kopyalamadığınızda oluyor daha önceki sayfalarda da söyledik defalarca flaş ile uğraşmayın x plore ile 2 dakikada halledin hemde işiniz görülmüş olsun

Kardeş telefonu açıp kullanamıyorum x plore diyosun da açınca reset
atıyor

- - - Eklendi - - -

hard format attım ancak oldu

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
sen mif leri düzgün kopyalamamışsın ondan tel sapıtmış herşeyi düzgünce okuyup uygularsanız sorunsuz kullanırsınız sonuçta bu modu uygulayan bi sürü kişi war bende dahil sizde niye olmasın ki. demek ki bi yerlerde hata yapıyorsunuz. bunlar sistemsel işlemler yanlış bi işlem teli uçurur elbet.

yaren_dede

yaren_dede

Üye
sorun büyük ihtimal avkon2 mif dosyasını değiştirince oluyor
bendede öbür açtığın avkon konusunda olmuştu aydın arama butonu kaybolmuştu

sorun yaşayan arkadaşlar başka bir pil rengi dosyası kullanarak modu yaparsa sorun düzelir heralde

aslankaplants

aslankaplants

Üye
sen mif leri düzgün kopyalamamışsın ondan tel sapıtmış herşeyi düzgünce okuyup uygularsanız sorunsuz kullanırsınız sonuçta bu modu uygulayan bi sürü kişi war bende dahil sizde niye olmasın ki. demek ki bi yerlerde hata yapıyorsunuz. bunlar sistemsel işlemler yanlış bi işlem teli uçurur elbet.

Kardeş 3. Kere Avkonu değiştirirken oldu. Önceki yaptığım iki avkon moduna bir sorun olmadı burada cyan olanı yaptım sorun oldu. Bence dosyada hata vardı. Önceki kullandığım blue green olandı onda bir sorun
yoktu.

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş 3. Kere Avkonu değiştirirken oldu. Önceki yaptığım iki avkon moduna bir sorun olmadı burada cyan olanı yaptım sorun oldu. Bence dosyada hata vardı. Önceki kullandığım blue green olandı onda bir sorun
yoktu.

iyide sen teli açamıyorum demişsin avkon2.mif sadece ikon barındırır içinde telin açılmama ihtimali yok ilk avkon modunu denediğimde bende yanlış yaptım ama sadece telefonda ikonlar eksikti başka bi sorun yoktu bide benim hatam modla alakalıydı avkon2 yle deil senin sorunun sadece avkon2 den kaynaklı deil eğer tel açılmıyosa sorun kesinlikle mod da

- - - Eklendi - - -

sorun büyük ihtimal avkon2 mif dosyasını değiştirince oluyor
bendede öbür açtığın avkon konusunda olmuştu aydın arama butonu kaybolmuştu

sorun yaşayan arkadaşlar başka bir pil rengi dosyası kullanarak modu yaparsa sorun düzelir heralde

arkadaşa da dediğim gibi avkon2 içerisinde ikon barındırıyor kardeşim telin açılmamasına engel olmaz kesinlikle sende de olduğu gibi sadece ikonlar görünmez.

aslankaplants

aslankaplants

Üye

iyide sen teli açamıyorum demişsin avkon2.mif sadece ikon barındırır içinde telin açılmama ihtimali yok ilk avkon modunu denediğimde bende yanlış yaptım ama sadece telefonda ikonlar eksikti başka bi sorun yoktu bide benim hatam modla alakalıydı avkon2 yle deil senin sorunun sadece avkon2 den kaynaklı deil eğer tel açılmıyosa sorun kesinlikle mod da

- - - Eklendi - - -

arkadaşa da dediğim gibi avkon2 içerisinde ikon barındırıyor kardeşim telin açılmamasına engel olmaz kesinlikle sende de olduğu gibi sadece ikonlar görünmez.

neyse o neden bilmiyorum telefonu tekrar adam ettim.:)

yaren_dede

yaren_dede

Üye
Benim anlamadığım sende niye çalışıyorda bende sorun çıkarıyor onu anlamadım

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
Benim anlamadığım sende niye çalışıyorda bende sorun çıkarıyor onu anlamadım

belki de farklı yollarla yaptık modu, dll dosyaları farklıdır belki ondandır bilemiyorum bende walla :)

mferdi

mferdi

Üye
arkadaşlar c sys bin aknıcon.dll sonuna bır koy sonra teli kapat aç tekrar c sys bin aknıcon.dllsonundaki biri sil istediğin avkon2 dosyasını e serource app klasör içine at teli kapa aç sorunsuz kullan

yakuzi_198

yakuzi_198

Üye
kardeş bu dik ikonu yapamıyorum ben yatay ikonlar oluo ama dik ikonları yapamadm

asigsasi

asigsasi

Üye
buradakilerin bazıları fp1 ile uyumlu değil

• Beğen
Tepkiler: najanaja
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: asigsasi
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
şu avkonlar sis olmadı gitti arkadaş cfw'de sıkıntı yapıyor :)

asigsasi

asigsasi

Üye

hepsi aynı kardeşim olması lazım yapamadım derken noluyo hiç ikon falan görünmüyomu nasıl bi hata alıyosun bi de tel ne?

- - - Eklendi - - -

FP1 im olmadığı için o kısmını bilmiyorum :) bilgi için teşekkür ederim kardeşim.

belki bende çalışmaya da bilir başka deneyen olursa yazarsa buraya daha iyi olur

.Kerasus.

.Kerasus.

Üye
belle refreshde kullanabiliyozmu deneyen oldumu

aslankaplants

aslankaplants

Üye
evet avkon modu patchi geldi

yakuzi_198

yakuzi_198

Üye
kardesim tel c6–01