najanaja
Üye
tamam kardeş saol yaptm teşekkürler eline saglık
rica ederim kardeşim.
tamam kardeş saol yaptm teşekkürler eline saglık
tmm indirdim. Dediğini bitürlü opera minide yapamadım. Tarayıcıdan oldu
- - - Eklendi - - -
Arkadaşlar yazan herşeyi adım adım yaptım ama telefon böyle oluyor
Belli bir süre sonrada reset atıyor ne yapmam lazım
- - - Eklendi - - -
batarya şebeke arama butonu klasör ikonları kayboluyor
Bende de aynı sorun oldu bugün flash atıcam telefon şarj da almıyo
şarj ledi yanmıyormu ? yanmıyorsa doğru şarj almıyordur ama batarya göstergesinin mif dosyası yüzünden almıyor zannedebilirsin ayrıca flaş atmanıza gerek yok aynı sorun bende de oldu mifleri kopyalamadığınızda oluyor daha önceki sayfalarda da söyledik defalarca flaş ile uğraşmayın x plore ile 2 dakikada halledin hemde işiniz görülmüş olsun
sen mif leri düzgün kopyalamamışsın ondan tel sapıtmış herşeyi düzgünce okuyup uygularsanız sorunsuz kullanırsınız sonuçta bu modu uygulayan bi sürü kişi war bende dahil sizde niye olmasın ki. demek ki bi yerlerde hata yapıyorsunuz. bunlar sistemsel işlemler yanlış bi işlem teli uçurur elbet.
Kardeş 3. Kere Avkonu değiştirirken oldu. Önceki yaptığım iki avkon moduna bir sorun olmadı burada cyan olanı yaptım sorun oldu. Bence dosyada hata vardı. Önceki kullandığım blue green olandı onda bir sorun
yoktu.
sorun büyük ihtimal avkon2 mif dosyasını değiştirince oluyor
bendede öbür açtığın avkon konusunda olmuştu aydın arama butonu kaybolmuştu
sorun yaşayan arkadaşlar başka bir pil rengi dosyası kullanarak modu yaparsa sorun düzelir heralde
iyide sen teli açamıyorum demişsin avkon2.mif sadece ikon barındırır içinde telin açılmama ihtimali yok ilk avkon modunu denediğimde bende yanlış yaptım ama sadece telefonda ikonlar eksikti başka bi sorun yoktu bide benim hatam modla alakalıydı avkon2 yle deil senin sorunun sadece avkon2 den kaynaklı deil eğer tel açılmıyosa sorun kesinlikle mod da
- - - Eklendi - - -
arkadaşa da dediğim gibi avkon2 içerisinde ikon barındırıyor kardeşim telin açılmamasına engel olmaz kesinlikle sende de olduğu gibi sadece ikonlar görünmez.

Benim anlamadığım sende niye çalışıyorda bende sorun çıkarıyor onu anlamadım

hepsi aynı kardeşim olması lazım yapamadım derken noluyo hiç ikon falan görünmüyomu nasıl bi hata alıyosun bi de tel ne?kardeş bu dik ikonu yapamıyorum ben yatay ikonlar oluo ama dik ikonları yapamadm
buradakilerin bazıları fp1 ile uyumlu değil
bilgi için teşekkür ederim kardeşim.
hepsi aynı kardeşim olması lazım yapamadım derken noluyo hiç ikon falan görünmüyomu nasıl bi hata alıyosun bi de tel ne?
- - - Eklendi - - -
FP1 im olmadığı için o kısmını bilmiyorumbilgi için teşekkür ederim kardeşim.