Avea'nın yeni tarifesi ''657"

Sponsorlu Bağlantılar

solgun50

solgun50

Üye
    Konu Sahibi
bunun artısı etrafı avea kamulularla olanlar için iyi hem 40 tl de güzel ama 42 - 43 gelir az bir para değil hani...

hanol

hanol

Üye
teşekkürler avea ..birde kalan dakikaları öğrenebilseydik:aha:

solgun50

solgun50

Üye
    Konu Sahibi
halen inatla yapmıyorlar yaffff...

m@e

Üye
Arkadaşlar dikkat: Diğer hatlar ile konuşma süresi 657 dk. doğru ama şöyle bir detayı gözden kaçırmayın; etrafınızdakilerin çoğu Kamu tarifelerinde ise ne ala diğer türlü avea görüşmeleri de her yöne görüşme gibi değerlendirilecek. Ben onun farkında olmadan değişiklik yapmıştım az önce yeniden müşteri hizmetlerini arayıp güzel bir dille durumumu izah ettim ve müşteri temsilcisi hanımefendi tarife değişikliğimi derhal iptal etti. Çok şükür eşiğinden döndüm velhasıl : ) Umarım anlatabilmişsimdir. İyi geceler.

batticon

Üye
İletişimin bedeli halen pahalı bence. Şu kadar süre Aliyle bu kadar süre Veliyle konuştum hesabı mı yapacağız hala? Her yöne aramanın bedeli aynı olmalı, belli bir süre koysunlar kardeşim, mesela her yöne 2000 dk. ücreti şu kadar, 5000 dk. ücreti bu kadar gibi. İsteyen istediği yeri arasın. Diğer hatları arayınca neden fazla para ödemek zorunda kalıyoruz, onlar başka gezegende mi yaşıyorlar?

alpme

alpme

Üye
bana referans olabilecek birisi varmı acaba bende sınırsız kamu var ama özel şirkette çalışıyorum
dolayısıyla referans olmadan 657 tarifesine geçiş yapamıyorum
ilgilenenler özelden msj atabilirler şimdiden
teşekkürler

xelasbu

xelasbu

Üye
paylaşım için teşekkürler bende bu pakete dahil oldum...

stylers

Üye
arkadaşlar faturanız net kaç tl geliyo? yani tam 35 tl mi yoksa 40 lara 45 lere çıkıyomu tabi mesaj vs için harcanan liraları saymadan?

Takipçi Satın Al

Üst Alt