tksharmely
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
haklısın valla bence de avea 1. olamaz ha belki milleti kandırıp ilk 2-3 ay 1.likle hava atmıştır ama sonrasında kandırılmak istemeyenler numarasını trkcll'e taşımışlardır çünkü şuan en iyi operatör trkcll bence
yetkili gökhan beyle görüş istersen mahmut
ya arkadaşım kapatma gerekçesi ne acaba aveanın kaliteli olduğunu söyleyen yok ama baya ucuz...
arkadaşım ben şahsen dediğin durumda olsam fitil fitil bunu aveadan alırım çünkü operatörlerden çok çoooooook böyle para aldım ve hayatta artık bana yamuk yapmıyorlar yapsalar çılgın binbaşının turkcele yaptığı gibi uğraşırım onlara lakin kader işte yapmıyorlar...Kapatma gerekçesi iletişim dışı görüşme yapmam hattı suistimal etmem söylendi. Bu kadar saçma bir gerekçe de ancak Avea'dan gelebilir.
arkadaşım ben şahsen dediğin durumda olsam fitil fitil bunu aveadan alırım çünkü operatörlerden çok çoooooook böyle para aldım ve hayatta artık bana yamuk yapmıyorlar yapsalar çılgın binbaşının turkcele yaptığı gibi uğraşırım onlara lakin kader işte yapmıyorlar...
umarım başın ağrımadan halledersin baba...Son Durum: 5 DK önce telefon açan Müşteri Hizmetleri Damla hanım hattınızı FCT Cihazından kullanmışsınız dedi. Böyle bir şeyin olmadığını hattımı CREA MS2 telefonumda kullandığımı belirttim. İnceleme yapıp tekrar arayacaklarını söylediler.
Birazdan tüketici mahkemesine gidiyorum. Bu dediklerine göre 1.500 TL ceza kesecekler.
umarım başın ağrımadan halledersin baba...
aynı nane vfonedede var cep limitsiz 54 cep konuş 350 50.9 al birini vur ötekine ne diyek düşüncesiz kurumlar bunlar...Ben de onu umuyorum.
Bir araştırma yaptım.
Avea HerYöne 1000DK Paketi 110 TL
Avea HerYöne Sınırsız tarifesi 66 TL
Bu iki tarife arasındaki fark süreler. Nasıl olur da 10.000DK 66TL olurken, 1000DK 110 TL olabiliyor.
Avea'nın bu tutumu beni korkutmaya başladı.
aynı nane vfonedede var cep limitsiz 54 cep konuş 350 50.9 al birini vur ötekine ne diyek düşüncesiz kurumlar bunlar...
ya baba haklısın turkcell operatör üstü muhteşem bir yaratık... ha bu arada foruma takılan gökhanmıydı neydi o da bir roman kahramanıymış yardım mardım kayboldu gitti adam... belkide işten ayrıldı bilinmez...Cİdden çok garip. Sanki müşteriyi kandırma seziyorum burada. Avea HerYöne sınırsızla abone toplamak istedi, amacına da ulaştı. Ama gelenlerin hepsi geri dönecek. Bundan haberleri yok mu?
Ne olursa olsun gerçekte de en güzeli her zaman Turkcell.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?