valla arkadaşlar be o kadar operatör değiştirdim avea kadar dolandırıcı ve avea kadar dandik bir şebeke görmedim ya türkiyenin NÜFUSUNUN %93,3 Ü kapsama alanında diyor türkiyede hiçmi bebek yada küçük çocuk yok yada varda onlar da mı kullanıyor birde şu yönden bakalım insanlar bu reklamı izlediğinde şunu düşünüyor avea türkiyenin %93,3lük kısmında çektiğini zaanneder ama öyle bir durum söz konusu değildir normalde işte bu da reklamın ne kadar etkilrdiğini gösteriyor aynı zamanda biraz mesajı fazla kaçırıp biraz fazla nete girdiğiniz anda 100ytl lik bir fatura ile karşılaşıyorsunuz birde biz öğrenci adamız bari türkiyenin enbüyük şehri istanbulda adam gibi bi kapsama alanı sun ama yok istanbulun göbeği lenvent deeki dersanenin en üst katında dahi çekmiyor aşağı iniyorsunu gene aynı değişen bi durum yok ama türkcell e baktığınızda full çekiyor diyorum benim telefonumda mı bi sorun var ama başka avea kullananlarda da aynı sorun var tamam avea'nın bazı tarifeleri hesaplı ama kesinlikle avea'nın kaliteli olduğunu düşünmüyorum ve böyle düşünen arkadaşlara katılmıyorm birde ben olsam biraz daha fazla öder ama adam gibi görüşmemi yaparım tabi bu benim düşüncem herkesin düşüncesine saygım her zaman sonsunz iyigünler herkese....