Avea'dan atak. "MobilÖğrenci ile dakikası 2 kontöre konuşun"

Sponsorlu Bağlantılar

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
ναη_нσιנ∂σηк;430491' Alıntı:
Aile her durumda arıyor diyorsunuzda babam beni avea alsam 10 dk arayabilir (100 kontöre) turkcell kullansam 25 dk arayabilir.

Veya tam terside geçerli. Keza birde numara değiştirme olayı var 8 yıldır kullandığın numara değişecek bu da kötü birşey :)
Babalarla 10 yada 25 dk ne konusulabilir ki :nono:

Bkz:
-Alo nerdesin ahmet
-Dışardayım baba merak etme gec gelebilirim
-Ok bye

:sn:

POWER

POWER

Üye
Ya walla geçtim rehberi mesela Turkcellde Kampuscell war 10dk 1 kontr şuan için en avantajlı tarife bu ayda en az 100 kontör yüklemen gerekiyor ve bu kampanya sene sonuna kadar sürecek sonrası allah kerim...

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Babalarla 10 yada 25 dk ne konusulabilir ki :nono:

Bkz:
-Alo nerdesin ahmet
-Dışardayım baba merak etme gec gelebilirim
-Ok bye

:sn:

En basitinden tüm sülaleyle tercihi değerlendirdik telefonda. Amcamla 38 dk :) Bu avea'dan turkcell'e olsa nolurdu :D

SelmanTE

SelmanTE

Üye
Ya walla geçtim rehberi mesela Turkcellde Kampuscell war 10dk 1 kontr şuan için en avantajlı tarife bu ayda en az 100 kontör yüklemen gerekiyor ve bu kampanya sene sonuna kadar sürecek sonrası allah kerim...

peki kampuscell i herkes kullanabilyormu?
ilk çıktığında sadece üniv öğrencileri kullanabiliyordu bildiğim kadarıyla ?

POWER

POWER

Üye
Ewt lise/üniversite öğrenci belgesi getiren herkes kampuscelli olabiliyor...Kampuscellilerle ilk 10 dk 1 kontör sonraki her dakika 1 kontör.Diğer turkcellilerle standart olarak 1dk/4 kontör konuşuyorsun.Ayrıca mesaj olayıda güsel kompuscelliler aralarında 1sms/1kntör günde 5 sms gönderdikten sonra o gün saat 24:00 a kadar 1000 tane bedava sms kazanıyorsun fakat o smslerde sadece kampuscellilere doğru atılan mesajlar için geçerli.Walla bu tarife tam benlik...

SelmanTE

SelmanTE

Üye
ama kaç kişi kampuscelli ki. daha gençtürkcell i bile olmayan dünya kadar insan var.
bende vodafone var. 1 aya kadar avea da alıcam inşallah. tüm kamu ;)

POWER

POWER

Üye
İşte bu tarife okuyanlar için ideal sizin için tabiki farklı... :spr

blueboytr

Üye
kampuscellde diğer turkcelllileri ve sabit hatları aramanın dakikası 3 kontör.

safakk

safakk

Üye
valla arkadaşlar be o kadar operatör değiştirdim avea kadar dolandırıcı ve avea kadar dandik bir şebeke görmedim ya türkiyenin NÜFUSUNUN %93,3 Ü kapsama alanında diyor türkiyede hiçmi bebek yada küçük çocuk yok yada varda onlar da mı kullanıyor birde şu yönden bakalım insanlar bu reklamı izlediğinde şunu düşünüyor avea türkiyenin %93,3lük kısmında çektiğini zaanneder ama öyle bir durum söz konusu değildir normalde işte bu da reklamın ne kadar etkilrdiğini gösteriyor aynı zamanda biraz mesajı fazla kaçırıp biraz fazla nete girdiğiniz anda 100ytl lik bir fatura ile karşılaşıyorsunuz birde biz öğrenci adamız bari türkiyenin enbüyük şehri istanbulda adam gibi bi kapsama alanı sun ama yok istanbulun göbeği lenvent deeki dersanenin en üst katında dahi çekmiyor aşağı iniyorsunu gene aynı değişen bi durum yok ama türkcell e baktığınızda full çekiyor diyorum benim telefonumda mı bi sorun var ama başka avea kullananlarda da aynı sorun var tamam avea'nın bazı tarifeleri hesaplı ama kesinlikle avea'nın kaliteli olduğunu düşünmüyorum ve böyle düşünen arkadaşlara katılmıyorm birde ben olsam biraz daha fazla öder ama adam gibi görüşmemi yaparım tabi bu benim düşüncem herkesin düşüncesine saygım her zaman sonsunz iyigünler herkese....

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Herkes kampusscell'li olamıyor sadece lise ve üniversite öğrencileri :spr

Üst Alt