Avea'dan atak. "MobilÖğrenci ile dakikası 2 kontöre konuşun"

Sponsorlu Bağlantılar

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Avea'dan atak. "MobilÖğrenci ile dakikası 2 kontöre konuşun"
Avea’nın sunduğu MobilÖğrenci hizmeti ile 150 ve üstü kontör yükleyen MobilÖğrenci aboneleri diğer operatörlerle dakikası 2 kontöre konuşabilecek

Avea, 10 Temmuz – 31 Aralık 2007 tarihleri arasında geçerli olmak üzere yeni bir kampanya başlattı. Kampanya süresince, tek seferde 150 ve üstü kontör yükleyen MobilÖğrenci aboneleri 30 gün boyunca tüm diğer operatör abonelerini dakikası sadece 2 kontöre arayabilecekler. Ayrıca tek seferde 150 ve üstü kontör yükleyen MobilÖğrenci aboneleri kampanyadan bağımsız olarak 30 gün boyunca tüm MobilÖğrencilerle 10 dakikası 2 kontöre konuşmaya da devam edecek.

SelmanTE

SelmanTE

Üye
bilgi için tşkler nega.
ama şu saçmalığa bakarmısın. 150 kontör ve üzeri
avea da 150 kontör yok bildiğim kadarıyla, dolayısıyla en az 2 adet 100lük kontör
almak lazım. e 2lira fazla alıp 250 kontör almak varken de kimse 200 kontör almaz.
yani insanları direk 250 kontöre zorluyolar ya. :off:

blueboytr

Üye
Avea'da 150 kontör var.

Avea Hatları için Kontör Kart Fiyatları

50 8,00 YTL
100 14,00 YTL
150 20,00 YTL
250 31,00 YTL
500 55,00 YTL
1000 100,00 YTL

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
150 kontor var arkadaşın dedigi gibi

Tartışmasız şu ana kadar gelmiş en avantajlı tarfife.

Diğer operatorler dk sı 2 kontor.
Ev, iş 3 kontor.
Mobil ögrencileri ise 10dk sı 2 kontor.

Daha ne :yuru

15 ytl için hiçbirşey degil

мιѕтαα

мιѕтαα

Üye
bendekide sans:D gittim bugun kapanan hattı actırmaya 9 ay olmus kontor yuklemeyekli acmadılar. 7 aydan sora acılmıyomus. :( tüh gitti guzelim avea hat arkadaslarlada seri numaraydı ne guzel. simdi yeni hat al herkese o numarı ver bi daha oooo:angry:

ankarada özel güzel numara bulabilecegim yer warmı yardımcı olun soyle guzel numaralı bi hat almayı dusunuyorum avea

istedigimiz numarayı alabiliyomuyuz oyle bisi warmı? misal gidip ben 0505 1234567 die numara almak istiyorum desem alabilirmiyimki? sanki bi ara wardı bole biside

SelmanTE

SelmanTE

Üye
yapma yauuuwwww.
e o zaman bizim vodafon da falan da vardır bu 150 kontör olayı???
Allah Allah! bizde bağlamış otomatiğe her maaşı alınca abi 250 bi 100 kontör versene
demeye.gelişmelerden uzak kalmışız.... vay beaaaaaaa :utan

ibonline

ibonline

Üye
avea yaptı yapacağını aslında cok seri bir avea numaram varrrrrr kullanmak lazım
0506XXX8484

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
İsterse bedava konuştursun. Ölene kadar Turkcell benim için :spr

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
Avea en iyisinide yapsa,müşterisini memnun edemiyor..

Çok denğesiz ve mecburi kampanyalar yapıyor..

En az 150 kontür mantığı gibi..

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Turkcell en az 250 kontor şartı koysun aynı tarifeyi yapsın ona geçelim

Sonuc olarak baska yapan yoksa memnun olmamak için bi neden yok

Telsim de koşulsuz tarife diye bişi yapıyor ama koşulu 150 kontor onunda .

En azından avea nın kalite ve avantajı var.
Tcell e mevcut aboneleri fazlasıyla para kazandırdıgından böyle şeyler yapmasına gerek yok hiçbi zamanda yapmaz.Diğer operatorleri aramak en ucuz 6 kontor. Şuraya bak 3 kat fark var arada

Ekonomik tasam olmasa bende sırf havası için kullanırdım ama bence hava burada 3 de 1 lik yapılan tasarruftur.

Saygılar :sn:

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Benim rehberimdeki numaraların %90'ı turkcell. Hadi ben avea'ya geçtim diyelim uygun konuşuyorum peki beni arayanlar? Rehberimdeki herkes avea'ya geçemez ya :)

UndeRqRo.uNd

Üye
Turkcell en az 250 kontor şartı koysun aynı tarifeyi yapsın ona geçelim

Sonuc olarak baska yapan yoksa memnun olmamak için bi neden yok

Telsim de koşulsuz tarife diye bişi yapıyor ama koşulu 150 kontor onunda .

En azından avea nın kalite ve avantajı var.
Tcell e mevcut aboneleri fazlasıyla para kazandırdıgından böyle şeyler yapmasına gerek yok hiçbi zamanda yapmaz.Diğer operatorleri aramak en ucuz 6 kontor. Şuraya bak 3 kat fark var arada

Ekonomik tasam olmasa bende sırf havası için kullanırdım ama bence hava burada 3 de 1 lik yapılan tasarruftur.

Saygılar :sn:

Senelerdir avea kullanıyorum ve katılıyorum, bir tek avea yeter.

POWER

POWER

Üye
Turkcell kullanıyorum ve hep böle kalacak galiba.Vanın dediği gibi rehberin %90 ı Turkcell yapacak bişi yok...

SelmanTE

SelmanTE

Üye
herkes te bu düşünce hakim. rehberimin %90 ı Tcell. peh!
sen değiştirmezsen ben değiştirmezsem o %90 aynen kalmaya devam edecektir!
2002 den beri Telsim kullanıyorum. Taa o zaman anlamıştım Tcell i ne mal olduğunu.
insanları kazıkladığını...

bence bu saplantılardan kurtulmalı ;)

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Ben kendi aradıgıma bakarım, beni arayacakları düşünmek biraz saçma olur. Ha pahalı diye aramayacak çevren varsa, hiç aramasınlar daha iyi. :) Bana ne şartta olursa olsun arayacak arkadaş, dost gerek

Aileler zaten her durumda arıyor onlar tartışmasız :)

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Aile her durumda arıyor diyorsunuzda babam beni avea alsam 10 dk arayabilir (100 kontöre) turkcell kullansam 25 dk arayabilir.

Veya tam terside geçerli. Keza birde numara değiştirme olayı var 8 yıldır kullandığın numara değişecek bu da kötü birşey :)

darkred

darkred

Üye
avea cep öğrenci tarifesi çıktığından beri avealıyım bende turcellden şaşmam diyordum ancak turcell e aldığım 100 kontor akşam olmadan bitiyor ama avea en az 1 hafta yeterli oluyor memnunum.ama eski cep öğrenci tarifesi yani 100 knt yükleyene 100 sms hediye olan tarife çok daha güzeldi :)

onuer007

onuer007

Üye
avea ilk çıktıgında orda burda çekmyoken aldım ve su anda 3 avea hattım var cok memnunum 3 avea yeter bana:)

Üst Alt