!!!Avea'da Kampanya Çılgınlığı!!!

Sponsorlu Bağlantılar

paradox1026

paradox1026

Üye
    Konu Sahibi
!!!Avea'da Kampanya Çılgınlığı!!!
Avea CEO su yaptığı açıklamada Aveanın Sms Paketlerinin yaklaşık olarak 5.8 Milyon abonenin abonelerin kullandığı(bazı özel faturalı müşterilerinde sms paketleride kullanmaktadır) ve Türk Gsm tarihinde en çok katılım gerçekleştirilen 2.Kampanya olduğunu açıkladı.Avea'ya Katılma nedenleri arasında Fiyatların uygun olmasını seçen abonenin çok fazla olduğunu kapsama alanı için çalışmaların devam ettiğini açıkladı.1 milyon yeni aboneyi Sms Paketleri sayesinde kazandıklarını belirten Ceo Vodafone ve Turkcell İle rekabete hazır olduklarını söyledi

Altun.

Altun.

Üye
mesaj kampanyasının son tarihinibilen war mı?

paradox1026

paradox1026

Üye
    Konu Sahibi
sitede tarih belirtilmemiş bazı arkadaşlara mesaj gelmiş 1.4.2008 bitiş tarihi diye ama açıklama yok müşteri hizmetlerini aramak lazım.2008 Sonuna kadar uzatılma ihtimali var

hakan058

hakan058

Üye
avea sms kampanyası 31.12.2008 tarihine kadar uzadı arkadaşlar. doya doya mesajlaşın. ben öle yapıyorm :D

by_bilinmez

by_bilinmez

Üye
işler ciddi gsm piyasasında rekabet var

safakk

safakk

Üye
doğru ben hatta sırf sms için faturalının yanına aveanın öğrenci hattını aldım bizimkilerle konuşacağım zaman faturalıyı (nasılsa iç işleri bakanlığı tarifesi beleş) arkadaşlar için diğer kontörlü olan :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt