serinaga
Üye
bu kadar mı cahilsiniz? avea daha teleffonun temel özelliği olan sesli görüşmeyi sağlayamıyor. durup durup hat kesiliyor, ses gitmiyor kaldı ki tükkcell veya vodafon gibi interner hizmeti sunsun!!! biraz da mantıklı olun beyler bayanlar fiyata aldanmayın pişman olursunuz .
Vodafone bu konuda daha iyi 8 liraya aylık sınırsız.
bide 2 seneden önce iptal edemiyorsunuz çok pişmanım keşke 39tlye turkcell alsaydım(ilk 12 ay 29 tl) aşınca 2 kat para istemezlerdiBeyler avea jet aldım sene başında bilgisayar için hiç memnun değilim 4gb internet 22 tl geçen ay 4.590 gb internet kullandım 42 tl geldi bu ne ya 8 gb kullansam hadi tmm diycem sakın almayın bende almıcam 1gb interneti 1.00000000000000000000000000000001 yapsanız bile bu öküzler 18 tl fatura keserler
bu kadar mı cahilsiniz? avea daha teleffonun temel özelliği olan sesli görüşmeyi sağlayamıyor. durup durup hat kesiliyor, ses gitmiyor kaldı ki tükkcell veya vodafon gibi interner hizmeti sunsun!!! biraz da mantıklı olun beyler bayanlar fiyata aldanmayın pişman olursunuz .
Birçok bölümde bu fiyatı gördümde , kampanya sayfasını bulamadım
Aynı taplo içinde 250mb 15 ,1gb ise 9tl gösteriyor dediğiniz gibi. Ama kampanya sayfası olmadığı için ne adar güvenilir acaba. Resimi ilk mesaja ekledim.
Kappanya sayfa linkini ekler misin? bekliyorum.
Merhaba;
Artık 1GB internet paketinin fiyatı ayda sadece 14,5TL!
Kayıt olmak için tek yapmanız gereken 1GB yazıp 5555'e SMS göndermek.
"İnternet paketinizde kalan kullanımlarınızı INTERNET yazıp 5555'e ücretsiz kısa mesaj göndererek ya da Avea Müşteri Hizmetleri'nden (444 1 500) öğrenebilirsiniz. SMS ile yapılan bilgilendirmelerde son 48 saat içerisinde yapmış olduğunuz kullanımlar dahil olmayabilir."
Vodafone nın kinden daha iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?