Avea inTouch ZTE Blade Avea inTouch 2 - CM11 (Android 4.4.2) Rom (Güncellendi)

Sponsorlu Bağlantılar

GlasTes

GlasTes

Üye
Tamam :) Siz ilk Turkcell Maxi Plus 5`e rom bulun Bırakın Avea`yı :birak:

melik78

Üye
Kardeşim ben bu rommu tekrar kuracam ama bir yerde sıkıntı yaptım.İlk olarak o dosyaları telefona tekrar atmalımıyım?

ikinci olarak system format yapınca CM11 de gidiyo mu?yani CM11 dosyasını tekrar kurmalımıyım?

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
Paylaştığım 2 rom dosyasını hafıza kartına at sildiysen eğer. system format dersen telefon açılmaz yeni bir rom kuırman gerekiyor. O yüzden o 2 dosyayı hafıza kartına at anlattığım şekilde kurulumu yap.

melik78

Üye
Paylaştığım 2 rom dosyasını hafıza kartına at sildiysen eğer. system format dersen telefon açılmaz yeni bir rom kuırman gerekiyor. O yüzden o 2 dosyayı hafıza kartına at anlattığım şekilde kurulumu yap.
Hayır dosyalar hala duruyo silmedim

cem_uar

Üye
msj cevap yazan arkadaşa çok teşekkür. telefon son derece güzel.

melik78

Üye
ROmu en baştan kuruyorum ama wipe data/factor reset yaptım CM11 dosyaları çıkmadı??!!! acil biri bakabilir mi o dosyalar nerde?

(neyse hallettim)

serhatb19

Üye
Öncelilkle rom güzel fakat sms yazarken ve tuşları kullanırken titreşimi kapatamadım nerden yapıyoruz ?

cem_uar

Üye
romun hızı falan çok güzel yanlız wifi biraz sıkıntılı gibi. çok yavaş bağlanıyor. hoş orjinal romdaykende yavaş gibiydi. herhangi bir fix falan var mı?

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
romun hızı falan çok güzel yanlız wifi biraz sıkıntılı gibi. çok yavaş bağlanıyor. hoş orjinal romdaykende yavaş gibiydi. herhangi bir fix falan var mı?
Yok kardes fix falan ben sorun yasamadim wifi de tum donanimlar sorunsuz calisiyor bi rom da senin modemden kaynakli olabilir.

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
Hadi be durum okadarmı vahim :(
Bari Aveanın yanında onunla uğraşın hiçmi ümit yok :oops::oops::rolleyes::rolleyes:
Benim ev arkadasimda Turkcell in Huawei ascent p1 var telefona uygun sorunsuz 1 tane rom bulamadim :D ya kamera calismiyor yada gps illa bi sorun var :D Simdo orjinal rom a donmeye calisiyoruz onuda bulamadik daha :D

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
msj cevap yazan arkadaşa çok teşekkür. telefon son derece güzel.
Ayarladan ince ayarlarini falanda yap Nova Launcher Pro kullan icon pakeri vs arayuzde mukemmel oluyor. Birde CM11 icin HTC Sense arayuzu var forumda paylasildi onu yukle. Pencere animasyon hizlarini vs ayarla telefon mukemmel oluyor.ROM Dosyası bugün itibariyle güncellenmiştir. GApps dosyası aynıdır.

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
merhaba arkadaşlar kolay gelsin bir arkadaşımın telefonuna bu romu kurmak istiyorum telefona bu zamana kadar rom root filan hiç el değmemiş şimdi bana sırası ile ne yapmam gerekiyor listeleye bilir misiniz
biraz çok şey istedim ama anlarım teşekkürler haber bekliyorum

Son düzenleme:
Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
merhaba arkadaşlar kolay gelsin bir arkadaşımın telefonuna bu romu kurmak istiyorum telefona bu zamana kadar rom root filan hiç el değmemiş şimdi bana sırası ile ne yapmam gerekiyor listeleye bilir misiniz
biraz çok şey istedim ama anlarım teşekkürler haber bekliyorum
Konuda ki ilk mesaji okumus olsaydin bu soruyu sormazdin.

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
Son düzenleme: