Avea inTouch ZTE Blade Avea inTouch 2 - CM11 (Android 4.4.2) Rom (Güncellendi)

Sponsorlu Bağlantılar

RageStar

Üye
Ben yaptım ettim cidden çok güzel bir rom fakat hep uygulamalar duruyor hatası veriyor.Galeri olsun içinde yüklü olan Apollo falan hepsi durduruldu hatası veriyor nasıl çözerim?

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
Ben yaptım ettim cidden çok güzel bir rom fakat hep uygulamalar duruyor hatası veriyor.Galeri olsun içinde yüklü olan Apollo falan hepsi durduruldu hatası veriyor nasıl çözerim?
Kurarken hata yapmışsındır. Tekrar kur.
işte bende bunu demiştim rom tamam ama gaaps dosyası hatalı. install failed hatası veriyo duruyo
Arkadaşın verdiği güncel rom ile aşağıda ki benim verdiğim güncel gapps dosyasını flaşla art sorunsuz çalışıyor.

Link: Konunun linkleri güncellenmiştir.

krallee123

Üye
ya ben tablete dns değiştirme programı indiddim eset virüs olarak algılıyo türev olarak algılıyo dns değiştirdiği oludğu için olabilirmi

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
ya ben tablete dns değiştirme programı indiddim eset virüs olarak algılıyo türev olarak algılıyo dns değiştirdiği oludğu için olabilirmi
Sanmıyorum uygulama da reklam vs olduğu için olabilir veya başka birşeydendir. Uygulama yerine system klasöründe ki build.prop dosyasını düzenleyerek dns değiştirebilirsin. Build.prop dosyasında yoksa eğer en son satıra ekleyebilirsin.

Kod:
net.rmnet0.dns1=8.8.8.8
net.rmnet0.dns2=8.8.4.4
net.ppp0.dns1=8.8.8.8
net.ppp0.dns2=8.8.4.4
net.dns1=8.8.8.8
net.dns2=8.8.4.4

Bunlar Google DNS adresleri, istersen sen başka DNS adresleride yazabilirsin. Ve ne olur ne olmaz diye build.prop dosyasının bir yedeğini al. Yanlış bir tane karakter değiştirdiğinde telefonunda sorunlar çıkabilir.

krallee123

Üye
tm saol battarya ile ilgili bir program varmı? şarj çok gidyookardeş bide ben bir program indirdim ondan sona hangisiyle açalım die sordu şite bende birsini seçtim her girdiğimde onla açıyo ama ben Google playla açmasını istiyorum onu nası yapabilirim yani değiştirebilirim anlatamammış olabilirim :D

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
tm saol battarya ile ilgili bir program varmı? şarj çok gidyookardeş bide ben bir program indirdim ondan sona hangisiyle açalım die sordu şite bende birsini seçtim her girdiğimde onla açıyo ama ben Google playla açmasını istiyorum onu nası yapabilirim yani değiştirebilirim anlatamammış olabilirim :D
Batarya için bunu kullanabilirsin. :

Diğer sorunun için de dediğin program her neyse Ayarlar > Uygulamalar'dan o indirdiğin uygulamayı bul ve uygulama bilgilerine girdiğinde ''Varsayılanları temizle'' diye bir seçenek vardır. Ona tıklayarak halledebilirsin.

RageStar

Üye
Tekrar kurdum bu sefer de hafıza kartını görmüyor :/ Aslında görüyor fakat SD kartta ki dosyalar vs'ler Galeri ye yada Apollo'da gözükmüyor 2 kere aynı şekilde yine root yaptım dediğin gibi ve durum hala aynı.

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
Tekrar kurdum bu sefer de hafıza kartını görmüyor :/ Aslında görüyor fakat SD kartta ki dosyalar vs'ler Galeri ye yada Apollo'da gözükmüyor 2 kere aynı şekilde yine root yaptım dediğin gibi ve durum hala aynı.
Valla kardeşim bu cihaza o kadar rom kurdum ki günde 2 kere kurduğum oldu ancak hafıza kartını görmeme gibi bir durumla karşılaşmadım.

tataroglu46

Üye
Ben 1.dosayayı indiremedim yardımcı olursan sevinirim

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
Ben 1.dosayayı indiremedim yardımcı olursan sevinirim
1. Dosyanın linkine tıkladığın zaman açılan sitede, orta kısımda siyah arkaplana sahip olan beyaz renkle yazılmış '' DOWNLOAD '' butonu var. O butona tıklayınca iner.

tataroglu46

Üye
Denedim ama böyle bi yazı cıkıyor
404 - File or directory not found.
The resource you are looking for might have been
removed, had its name changed, or is temporarily
unavailable.

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
Denedim ama böyle bi yazı cıkıyor
404 - File or directory not found.
The resource you are looking for might have been
removed, had its name changed, or is temporarily
unavailable.
Bilgisayarında yada internetinde sorun vardır büyük ihtimal. Aşağıda ki resimde görüldüğü gibi bende iniyor.

tataroglu46

Üye
Tamam teşekkür ederim ilgin için.

melik78

Üye
Kurarken hata yapmışsındır. Tekrar kur.
Arkadaşın verdiği güncel rom ile aşağıda ki benim verdiğim güncel gapps dosyasını flaşla art sorunsuz çalışıyor.

Link: Konunun linkleri güncellenmiştir.

Ben bu linkteki gapps dosyasını indirsem ne gibi değişikler olur ve nasıl flaşlayabilirim?

srhr190909

srhr190909

Üye
hayır yani bu farklı bir gapps dosyası mı yoksa senin konunu başında verdiğin gapps dosyası mı?
hocam farklı gapps dosyası olsa bile aynı şekilde yükleme talimatlarına uyarak yükleyebilirsiniz. herhangi farklılık yok

JupiTR

Üye
Dostum USB ile bilgisayara bağlandığımda telefonumun hafızasını görmüyor paylaşımı göstermiyor neden olabilir?

Kamera ile resim çekmek istiyorum aynı şekilde Hafıza Kartınızı takınız diyor + Dosya Yöneticisi olarak File Manager mi oluyor?

tataroglu46

Üye
Temiz kurulum nasıl yapılır bulamadım nasıl yapıldığını

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
hayır yani bu farklı bir gapps dosyası mı yoksa senin konunu başında verdiğin gapps dosyası mı?
Daha guncel bir gapps dosyasi. Bazi sistem uygulamalarinin yeni versiyonlarini iceriyor ve once ki gapps dosyasinda ART sorunu varken bunda ART sorunsuz calisiyor.