Avea inTouch ZTE Blade Avea inTouch 2 - CM11 (Android 4.4.2) Rom (Güncellendi)

Sponsorlu Bağlantılar

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
Dostum USB ile bilgisayara bağlandığımda telefonumun hafızasını görmüyor paylaşımı göstermiyor neden olabilir?

Kamera ile resim çekmek istiyorum aynı şekilde Hafıza Kartınızı takınız diyor + Dosya Yöneticisi olarak File Manager mi oluyor?
Bu telefonun kendi hafizasini uygulama kurmak disinda kullanamiyorsun kardesim. Sd kart şart.

srhr190909

srhr190909

Üye
modacodaki 4.4.2 unofficial romu yükleyip senin gapps paketini flashladım. art de iyi çalışıyor diyorsun. ben art ye geç d
Daha guncel bir gapps dosyasi. Bazi sistem uygulamalarinin yeni versiyonlarini iceriyor ve once ki gapps dosyasinda ART sorunu varken bunda ART sorunsuz calisiyor.
modacodaki 4.4.2 unofficial romu yükleyip senin gapps paketini flashladım. art de iyi çalışıyor diyorsun. ben art ye geç dediğimde bana bir uyarı verdi bende geri vazgeçtim. sence onu kabul etmeli miyim?

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
modacodaki 4.4.2 unofficial romu yükleyip senin gapps paketini flashladım. art de iyi çalışıyor diyorsun. ben art ye geç d

modacodaki 4.4.2 unofficial romu yükleyip senin gapps paketini flashladım. art de iyi çalışıyor diyorsun. ben art ye geç dediğimde bana bir uyarı verdi bende geri vazgeçtim. sence onu kabul etmeli miyim?
Modaco daki hata veriyor. Bu konuda paylaştığım hem modaco dakinden daha güncel hemde art sorunsuz.

CoskunSARIHAN

CoskunSARIHAN

Üye
sayfadaki dosyaları yükledim kurulum yaptım yaklasık 2 haftadır 0 sıkıntısız kullanıyorum telefon uçuyor! oyunların bazılarında kasma oluyor evet ama bırakında olsun 300küsur ram gösteriyor zaten telefon.. ama ART acayip kastı dalvik modunda kullanıyorum bilgi vermek istedim ve teşekkür ederim!

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
sayfadaki dosyaları yükledim kurulum yaptım yaklasık 2 haftadır 0 sıkıntısız kullanıyorum telefon uçuyor! oyunların bazılarında kasma oluyor evet ama bırakında olsun 300küsur ram gösteriyor zaten telefon.. ama ART acayip kastı dalvik modunda kullanıyorum bilgi vermek istedim ve teşekkür ederim!
Bilgilendirmen icin tesekkurler kardesim. Goruldugu uzere rom da hicbir sıkıntı yoktur.

Son düzenleme:
yunus_121

yunus_121

Üye
eline saglık kardeş :)

• Beğen
Tepkiler: Samizel Destan
srhr190909

srhr190909

Üye
Tamam hersey cok iyi. Peki kullandiginiz tarayiciniz nelerdir. Karar veremiyorum. Devamli dolphin chrome opera gibi tarayicilari degisip degisip kullaniyorum. Sizin icin en hizlisi hangi browserlar. Paylasirsaniz sevinirim

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
Tamam hersey cok iyi. Peki kullandiginiz tarayiciniz nelerdir. Karar veremiyorum. Devamli dolphin chrome opera gibi tarayicilari degisip degisip kullaniyorum. Sizin icin en hizlisi hangi browserlar. Paylasirsaniz sevinirim
Ben Next Browser ve Android için Opera tarayıcı yı kullanıyorum.

melik78

Üye

Bunu kendi telefonuma nasıl flaşlayabilirim ve bunu kurarsam her şey gider mi?

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi

Bunu kendi telefonuma nasıl flaşlayabilirim ve bunu kurarsam her şey gider mi?
Kardeşim bu gapps dosyası Google Apps anlamına geliyor. Yani rom un üzerinde ki takvim saat gibi Google a ait uygulamaların bulunduğu paket bir nevi. Ayarların falan gitmez içinde içerdiği uygulamalar yeniden yüklenir.

melik78

Üye
Teşekkür ederim ve ayrıca bende bi sorun oluştu.WİFİ yi açtım ama açılmıyor.Kablosuz açılıyor yazıyor sadece öyle kaldı.Teelfonu yeniden başlatmayı denedim bi işe yaramadı.Nasıl düzeltebilirim?

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim ve ayrıca bende bi sorun oluştu.WİFİ yi açtım ama açılmıyor.Kablosuz açılıyor yazıyor sadece öyle kaldı.Teelfonu yeniden başlatmayı denedim bi işe yaramadı.Nasıl düzeltebilirim?
ROm u tekrar baştan kur bir yerlerde hata olmuştur.

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
Ama bu bir kaçgündür var romu yapalı çok oldu
O zaman ayarlarında bi yanlış oynama yapmış olabilirsin veya kurduğun bir uygulamadan kaynaklanmış olabilir. Çünkü ben aylardır bu rom u kullanıyorum wifi de hiç sıkıntı yaşamadım. Bence yedeklerini alıp fabrika ayarlarına dönmeyi dene önce olmazsa baştan kurarsın sana tavsiyem.

cem_uar

Üye
bir soruda ben sorayım. telefona bu romu yükledim ve çok memnun kaldım. yanlız şöyle bir sıkıntım var. orjinal romundayken birini ararken karşı taraf telefonu açtığında telefonum titriyordu böylece bende ekrana bakmadan karşı tarafın telefonu açtığını fark ediyordum. bu romda bu özellik çalışmıyor. acaba ayarlardan bir yerleri mi açmam gerekiyor.

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
bir soruda ben sorayım. telefona bu romu yükledim ve çok memnun kaldım. yanlız şöyle bir sıkıntım var. orjinal romundayken birini ararken karşı taraf telefonu açtığında telefonum titriyordu böylece bende ekrana bakmadan karşı tarafın telefonu açtığını fark ediyordum. bu romda bu özellik çalışmıyor. acaba ayarlardan bir yerleri mi açmam gerekiyor.
Telefon uygulamasına gir, ayarlarına gir sonra oradan ''IN-CALL VİBRATİON'' menüsü altında ki;

Vibrate on answer (Çağrı cevaplandığında titreme)
Vibrate on call waiting (Konuşma esnasında karşı taraf beklemeye alınca titreme)
Vibrate on hang up (Çağrı sonlandığında titreme)

seçeneklerinden istediğini seçebilirsin.

GlasTes

GlasTes

Üye
Aveanın telefonuna CM11 geliyo MaxiPlus5 çöp kalıyor :( :( :mad::mad: