GlasTes
Üye
Mutlaka gelirYakinda 4.4.3 te gelir.

Mutlaka gelirYakinda 4.4.3 te gelir.

Çok ararsınız sizTamamSiz ilk Turkcell Maxi Plus 5`e rom bulun Bırakın Avea`yı
![]()

Hayır dosyalar hala duruyo silmedimPaylaştığım 2 rom dosyasını hafıza kartına at sildiysen eğer. system format dersen telefon açılmaz yeni bir rom kuırman gerekiyor. O yüzden o 2 dosyayı hafıza kartına at anlattığım şekilde kurulumu yap.
Hop ben atladımHayır dosyalar hala duruyo silmedim

Hadi be durum okadarmı vahimÇok ararsınız siz![]()
ops:
ops::rolleyes::rolleyes:Ayarlar dan dil ve giris menusu var ordan ayarlaniyor.Öncelilkle rom güzel fakat sms yazarken ve tuşları kullanırken titreşimi kapatamadım nerden yapıyoruz ?
Yok kardes fix falan ben sorun yasamadim wifi de tum donanimlar sorunsuz calisiyor bi rom da senin modemden kaynakli olabilir.romun hızı falan çok güzel yanlız wifi biraz sıkıntılı gibi. çok yavaş bağlanıyor. hoş orjinal romdaykende yavaş gibiydi. herhangi bir fix falan var mı?
Benim ev arkadasimda Turkcell in Huawei ascent p1 var telefona uygun sorunsuz 1 tane rom bulamadimHadi be durum okadarmı vahim![]()
Bari Aveanın yanında onunla uğraşın hiçmi ümit yokops:
ops::rolleyes::rolleyes:
ya kamera calismiyor yada gps illa bi sorun var
Simdo orjinal rom a donmeye calisiyoruz onuda bulamadik daha 
Ayarladan ince ayarlarini falanda yap Nova Launcher Pro kullan icon pakeri vs arayuzde mukemmel oluyor. Birde CM11 icin HTC Sense arayuzu var forumda paylasildi onu yukle. Pencere animasyon hizlarini vs ayarla telefon mukemmel oluyor.ROM Dosyası bugün itibariyle güncellenmiştir. GApps dosyası aynıdır.msj cevap yazan arkadaşa çok teşekkür. telefon son derece güzel.
Konuda ki ilk mesaji okumus olsaydin bu soruyu sormazdin.merhaba arkadaşlar kolay gelsin bir arkadaşımın telefonuna bu romu kurmak istiyorum telefona bu zamana kadar rom root filan hiç el değmemiş şimdi bana sırası ile ne yapmam gerekiyor listeleye bilir misiniz
biraz çok şey istedim ama anlarım teşekkürler haber bekliyorum
ilk sayfayı okudum en sonlara doğru yazmışsın ok şimdi hallettim teşekkürler hiç bir sorun problem yok emeğine sağlıkKonuda ki ilk mesaji okumus olsaydin bu soruyu sormazdin.