Avea inTouch ZTE Blade Avea inTouch 2 - CM11 (Android 4.4.2) Rom (Güncellendi)

Sponsorlu Bağlantılar

andezitt

andezitt

Üye
avea intouc 1'e bu rootu atsam bi sıkıntı olur mu ? yardımcı olursanız sevinirim

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
peki buradaki rootu atsam sıkıntı olurmu burada vermişler 4.3.1 i yardm edersen sevirnrm
O root değil rom kardeşim. Telefonun rootlu değilse öncelikle burda ki root işlemlerini uygula daha sonra vermiş olduğun linkteki rom u kurabilirsin.

andezitt

andezitt

Üye
saolasın kardeşim yaptım telefon roootluydu teşekkürler :Dben avea intoucha 4.2.2 yi romladım ve telefon hafızası az bi facebok ve twetter yükledgimde telefon hafızası hafızası hemen hemen doluyor bunu arttırmanın bir yolu varmıdır acaba ?

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
saolasın kardeşim yaptım telefon roootluydu teşekkürler :Dben avea intoucha 4.2.2 yi romladım ve telefon hafızası az bi facebok ve twetter yükledgimde telefon hafızası hafızası hemen hemen doluyor bunu arttırmanın bir yolu varmıdır acaba ?
Burdakileri yap.

andezitt

andezitt

Üye
tamamdır gardaşım çok saolasın teşekkür ederim :)kardeşim bişey dha soracam ama benim dha önce android 2.3.5 di şimdi 4.2.2 yaptım rom ile mesela örnekleyim subway surf diye oyun var bunu indiriyorum kuruyom uygulamayı açtgımda malesef subway surf durdu diyor bunu ndn yapabilir android sürümünüde yükselttim android 4.0.4 te çalışan uygulamaları 4.2.2 de kullanamıyorum bi yardımcı olurmusun :(

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
tamamdır gardaşım çok saolasın teşekkür ederim :)kardeşim bişey dha soracam ama benim dha önce android 2.3.5 di şimdi 4.2.2 yaptım rom ile mesela örnekleyim subway surf diye oyun var bunu indiriyorum kuruyom uygulamayı açtgımda malesef subway surf durdu diyor bunu ndn yapabilir android sürümünüde yükselttim android 4.0.4 te çalışan uygulamaları 4.2.2 de kullanamıyorum bi yardımcı olurmusun :(
Bir yerde hata yapmış olabilirsin kardeşim sorun vermemesi lazım bende de 4.4.2 var ancak o dediğin oyunu oynuyorum ama 4.2.2 ile uyuşmuyor da olabilir sonuçta orjinal rom değil bunlar

andezitt

andezitt

Üye
hadi yaa çogu 4.0.4 de çalışan uygulamalr çalışmıyor galiba orjinal olmadgı için dedğin gbi saolsan yine de

krallee123

Üye
tamam saolasın kardeşim ben nova kullanıyorum ama apexi nidircem
Bir yerde hata yapmış olabilirsin kardeşim sorun vermemesi lazım bende de 4.4.2 var ancak o dediğin oyunu oynuyorum ama 4.2.2 ile uyuşmuyor da olabilir sonuçta orjinal rom değil bunlar
kardeş şu apex launcher de yukarıda bildirim çubuğunun orda apex launcher runnin yazyo onu nası kaldırcam birde nova launcherdeki gibi altyapıyı nası yopcam masa gibi duryodu önceden alttaraf
kardeş şu apex launcher de yukarıda bildirim çubuğunun orda apex launcher runnin yazyo onu nası kaldırcam birde nova launcherdeki gibi altyapıyı nası yopcam masa gibi duryodu önceden alttaraf
kardeş cevap verebilirmisin bi işin yoksaaa :)
kardeş hdiii cevap versene :) çok acill

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
kardeş cevap verebilirmisin bi işin yoksaaa :)
kardeş hdiii cevap versene :) çok acill
Ustteki bildirimi apex ayarlarindan gelismis ayarlara gir hafizada tut secenegini iptal et kaybolur. Alttakini de dock ayarlarindan yapman lazim

krallee123

Üye
kardeş yaamadım alttaraftakini nova launchei hiç kullandınnmı kullandıysan altta alt panel var sehpa gibi duryo masa gibiiii:) nası anlatsam bilmemki

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
kardeş yaamadım alttaraftakini nova launchei hiç kullandınnmı kullandıysan altta alt panel var sehpa gibi duryo masa gibiiii:) nası anlatsam bilmemki
Nova'yı kullanmadım kardeşim resim falan atarsan belki yardımcı olurum?

krallee123

Üye
kakreş birde rehberdeki kişileri nası simkarta atabilirim veya kaydederken nası sim karda kaydederimmmkradeş bekle resim atıyım novanın resmini

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
kakreş birde rehberdeki kişileri nası simkarta atabilirim veya kaydederken nası sim karda kaydederimmmkradeş bekle resim atıyım novanın resmini
Telefonun kendi uygulamasında sim karttan telefona kopyalıyor ancak telefondan sim karta kopyalama yapmıyor kardeşim. Ancak aşağıda ki verdiğim uygulama ile yapabilirsin.
Link:

Bu arada rehberini sürekli olarak Google hesabına yedeklemeni tavsiye ederim.

krallee123

Üye
resmi nerden atcaz buraya

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi

krallee123

Üye
üye oldum ondan sona nası koycam kardeşim

krallee123

Üye
kardeş uplod yazan yere tıkladım sona use url ye tıkladım forumun linkini attım ama hata veryooooo