Yok kardeş bence deneme her cihaz için farklıdır.avea intouc 1'e bu rootu atsam bi sıkıntı olur mu ? yardımcı olursanız sevinirim
Yok kardeş bence deneme her cihaz için farklıdır.
O root değil rom kardeşim. Telefonun rootlu değilseLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızpeki buradaki rootu atsam sıkıntı olurmu burada vermişler 4.3.1 i yardm edersen sevirnrm
Burdakileri yap.saolasın kardeşim yaptım telefon roootluydu teşekkürlerben avea intoucha 4.2.2 yi romladım ve telefon hafızası az bi facebok ve twetter yükledgimde telefon hafızası hafızası hemen hemen doluyor bunu arttırmanın bir yolu varmıdır acaba ?
kardeşim bişey dha soracam ama benim dha önce android 2.3.5 di şimdi 4.2.2 yaptım rom ile mesela örnekleyim subway surf diye oyun var bunu indiriyorum kuruyom uygulamayı açtgımda malesef subway surf durdu diyor bunu ndn yapabilir android sürümünüde yükselttim android 4.0.4 te çalışan uygulamaları 4.2.2 de kullanamıyorum bi yardımcı olurmusun 
Bir yerde hata yapmış olabilirsin kardeşim sorun vermemesi lazım bende de 4.4.2 var ancak o dediğin oyunu oynuyorum ama 4.2.2 ile uyuşmuyor da olabilir sonuçta orjinal rom değil bunlartamamdır gardaşım çok saolasın teşekkür ederimkardeşim bişey dha soracam ama benim dha önce android 2.3.5 di şimdi 4.2.2 yaptım rom ile mesela örnekleyim subway surf diye oyun var bunu indiriyorum kuruyom uygulamayı açtgımda malesef subway surf durdu diyor bunu ndn yapabilir android sürümünüde yükselttim android 4.0.4 te çalışan uygulamaları 4.2.2 de kullanamıyorum bi yardımcı olurmusun
![]()
kardeş şu apex launcher de yukarıda bildirim çubuğunun orda apex launcher runnin yazyo onu nası kaldırcam birde nova launcherdeki gibi altyapıyı nası yopcam masa gibi duryodu önceden alttarafBir yerde hata yapmış olabilirsin kardeşim sorun vermemesi lazım bende de 4.4.2 var ancak o dediğin oyunu oynuyorum ama 4.2.2 ile uyuşmuyor da olabilir sonuçta orjinal rom değil bunlar
kardeş cevap verebilirmisin bi işin yoksaaatamam saolasın kardeşim ben nova kullanıyorum ama apexi nidircem
kardeş şu apex launcher de yukarıda bildirim çubuğunun orda apex launcher runnin yazyo onu nası kaldırcam birde nova launcherdeki gibi altyapıyı nası yopcam masa gibi duryodu önceden alttaraf
kardeş hdiii cevap verseneBir yerde hata yapmış olabilirsin kardeşim sorun vermemesi lazım bende de 4.4.2 var ancak o dediğin oyunu oynuyorum ama 4.2.2 ile uyuşmuyor da olabilir sonuçta orjinal rom değil bunlar
çok acillUstteki bildirimi apex ayarlarindan gelismis ayarlara gir hafizada tut secenegini iptal et kaybolur. Alttakini de dock ayarlarindan yapman lazimtamam saolasın kardeşim ben nova kullanıyorum ama apexi nidircem
kardeş şu apex launcher de yukarıda bildirim çubuğunun orda apex launcher runnin yazyo onu nası kaldırcam birde nova launcherdeki gibi altyapıyı nası yopcam masa gibi duryodu önceden alttaraf
kardeş cevap verebilirmisin bi işin yoksaaa
kardeş hdiii cevap verseneçok acill
Nova'yı kullanmadım kardeşim resim falan atarsan belki yardımcı olurum?kardeş yaamadım alttaraftakini nova launchei hiç kullandınnmı kullandıysan altta alt panel var sehpa gibi duryo masa gibiiiinası anlatsam bilmemki
Telefonun kendi uygulamasında sim karttan telefona kopyalıyor ancak telefondan sim karta kopyalama yapmıyor kardeşim. Ancak aşağıda ki verdiğim uygulama ile yapabilirsin.kakreş birde rehberdeki kişileri nası simkarta atabilirim veya kaydederken nası sim karda kaydederimmmkradeş bekle resim atıyım novanın resmini
resmi nerden atcaz buraya
Sağ üstten UPLOAD yazan yere tıkla ordan yüklersin.üye oldum ondan sona nası koycam kardeşim