Samizel Destan
Üye
Nasıl tersine dönüyor ayarlarını oynamış olmalısın bende hiç öyle birşey olmadı. Ekran döndürmeyi kapatıp kullanmayı deneyin veya fabrika ayarlarına döndürün. Launcher olarak ta silmiş olabilirsin Google Play Markete girebiliyorsan herhangi bir Launcher yükle mesela ben Apex Launcher kullanıyorum telefondan giremiyorsan bilgisayar üzerinden Google Play'e gir telefonuna kaydettiğin Gmail hesabınla oturum aç ve Apex Launcher'i bulup telefonuma yükle de otomatik telefonuna yüklenecektir.yaa ben bunu kurdum ama bi uygulama açtımmı ekran tersine dönüyor nasıl düzeltebilirimbide launcheri kaybettim .ss yani uygulamalar görünmüyor çok karışık bu
![]()
bide launcheri kaybettim .ss yani uygulamalar görünmüyor çok karışık bu
gta san andreas vice city sıkıntısız oynuyorum. ART ye gelince ART sorunsuz sorunsuz olmasına da bazı uygulamalar hala optimize edilmemiş ARTye mesela death trigger 2 dalvik te sıkıntısız çalışıyorken ARTde ana ekrana atıyor geliştiriciler zamanla kit kat optimizasyonlarını yaptıkça o sıkıntı da gidecektir. Batarya süresine gelince oyunsuz normal kullanımda 2 gün oyun oynayınca 1 gün gidiyor. Gerçekten kitkat düşük donanımda bile çok iyi çalışıyor şu an bütün ihtiyaçlarımı karşılıyor bu telefon ve gidipte 1000 tl bi telefona vermeme gerek kalmıyor ki zaten verilmezde öğrenciyken. Yükleme sırasında yardımcı olan konuyu paylaşan arkadasımıza da çok teşekkür ederim tekrardan cidden sayesinde üst seviye bir cihaza ihtiyaç duymayacağım bir cihazım oldu