Avea inTouch ZTE Blade Avea inTouch 2 - CM11 (Android 4.4.2) Rom (Güncellendi)

Sponsorlu Bağlantılar

srhr190909

srhr190909

Üye
bu rom tek kelimeyle mükemmel. akıcı herşey. fakat sarj konusunda çok sıkıntılıyım. avea kendi romunda ortalama 1 gün 10 saat kullanırken şuanda 20-22 saat arası kullanım yapabiliyorum en fazla. önerisi olan var mı bu konuyla ilgili?

krallee123

Üye
ben telefonun cpu ayarlariyla oynadmda birisi kendi telefonundaki cpu ayarlarini söyleywbilirmi ayarlari bozdum tel yavasladi

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
ben telefonun cpu ayarlariyla oynadmda birisi kendi telefonundaki cpu ayarlarini söyleywbilirmi ayarlari bozdum tel yavasladi
GPU: ONDEMAND
Minimum: 245
Maksimum: 1190 (Ben öyle kullnıyorum)
Set on boot kutucuğunu işaretle.

Son olarakta zRam'i Disable (default) yapmanı öneririm.
bu rom tek kelimeyle mükemmel. akıcı herşey. fakat sarj konusunda çok sıkıntılıyım. avea kendi romunda ortalama 1 gün 10 saat kullanırken şuanda 20-22 saat arası kullanım yapabiliyorum en fazla. önerisi olan var mı bu konuyla ilgili?
Evet şarj konusunda çok az sıkıntı var ancak bu roma değeceğini düşünüyorum.

srhr190909

srhr190909

Üye
GPU: ONDEMAND
Minimum: 245
Maksimum: 1190 (Ben öyle kullnıyorum)
Set on boot kutucuğunu işaretle.

Son olarakta zRam'i Disable (default) yapmanı öneririm.
Evet şarj konusunda çok az sıkıntı var ancak bu roma değeceğini düşünüyorum.
evet kesinlikle değecek bir rom. yapanların eline sağlık. umarım devamı da gelirpeki gpu ayarlarını ben bulamadım. nereden giriyorsunuz bende bakıp check in yapayım

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
evet kesinlikle değecek bir rom. yapanların eline sağlık. umarım devamı da gelirpeki gpu ayarlarını ben bulamadım. nereden giriyorsunuz bende bakıp check in yapayım
Ayarlardan Hakkinda kismina gir ordaki Derleme Numarasinin uzerine 7 kere tikla gelistirici secenekleri cikar. Menuye gelen performans alt menusunden ayarlayabilirsin.

krallee123

Üye
saol kardeşim sende olmasan biz ne yapıcaz

• Beğen
Tepkiler: Samizel Destan

bestof89

Üye
Bende geçen gün kurdum 3-4 gündür deneme fırsatım oldu. Oldukça güzel ve hızlı, yalnız superuser ayarlar bölümünde geliyor onu yükseltmenin veya supersu ile değiştirmenin bir yolu var mı. Titanyuma yetki verdiğim halde sistemle birlikte gelen programları silemiyorum, ancak uyutabiliyor, superuserin ayarlarından mı kaynaklanıyor? Emeği geçenlere teşekkür ederim.

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
Bende geçen gün kurdum 3-4 gündür deneme fırsatım oldu. Oldukça güzel ve hızlı, yalnız superuser ayarlar bölümünde geliyor onu yükseltmenin veya supersu ile değiştirmenin bir yolu var mı. Titanyuma yetki verdiğim halde sistemle birlikte gelen programları silemiyorum, ancak uyutabiliyor, superuserin ayarlarından mı kaynaklanıyor? Emeği geçenlere teşekkür ederim.
Superuser i yukseltmene falan gerek yok kardesim. Titanium bu rom da silemiyor. Root Explorer kurarak istedigin sistem uygulamasini silebilirsin.

krallee123

Üye
Superuser i yukseltmene falan gerek yok kardesim. Titanium bu rom da silemiyor. Root Explorer kurarak istedigin sistem uygulamasini silebilirsin.
kardeş dedigin ayarlari yaptim mesala clash of clans oyununa girunce veya baska bir yara girince ekrani gidip gelyo sonrada telefon kapaniyo nedenkibi cevap versene kardeş çok acil

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
kardeş dedigin ayarlari yaptim mesala clash of clans oyununa girunce veya baska bir yara girince ekrani gidip gelyo sonrada telefon kapaniyo nedenkibi cevap versene kardeş çok acil
Bir yerleri karistirmissin sanirim bende oyle bisey olmadi hic fabrika ayarlarina donmeyi dene yada bastan kur romu.

krallee123

Üye
kardeş 1190 ı 1152 yaptim duzeldi sorun I/O scheluder die bişi var onu ne yapiyim şu anda CFQ. onu ne yapiyim telefon sarji cok yiyo bidekardeş WHİSPER PYSH DİE BİR UYGULAMA VAR NE İŞE YARİYOR VE NASİL KALDİRALBİLİRİMbide sen hic o ayarlarla clash of clans oynadinmi çünku sadece o ouyunda oluyordu

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
kardeş 1190 ı 1152 yaptim duzeldi sorun I/O scheluder die bişi var onu ne yapiyim şu anda CFQ. onu ne yapiyim telefon sarji cok yiyo bidekardeş WHİSPER PYSH DİE BİR UYGULAMA VAR NE İŞE YARİYOR VE NASİL KALDİRALBİLİRİMbide sen hic o ayarlarla clash of clans oynadinmi çünku sadece o ouyunda oluyordu
Cfq olarak ayarla. Whisper yanlis bilmiyorsam mesajlasma uygulamasi gibi birseydi ben sildim kullanmiyorum. O dedigin oyunu yuklemistim bi ara ama fazla oynamadim bi sorunda yasamamistim.

krallee123

Üye
cpu governoru ne olarak ayarlıyımondemkand yapınca oyuna girince 1190 yapınca kapanıyo telefon

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi

krallee123

Üye
En iyi olanı bana göre ONDEMANT. Ama hepsini de tek tek deneyerek test edebilirsin.
fabrika ayarlarina geri döndüm ama ondemint bide 1190 yapinca hala kapaniyosistem köklu uygulamalari nasi kaldirabilirim o whisper pushu kaldiramadim devra disi bile birakilmiyor

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
fabrika ayarlarina geri döndüm ama ondemint bide 1190 yapinca hala kapaniyosistem köklu uygulamalari nasi kaldirabilirim o whisper pushu kaldiramadim devra disi bile birakilmiyor
O zaman o oyun kurduğunu ROM da hata veriyor kardeşim. Root Explorer ile system/app deki istediğin sistem uygulama sini silebilirsin.

krallee123

Üye
O zaman o oyun kurduğunu ROM da hata veriyor kardeşim. Root Explorer ile system/app deki istediğin sistem uygulama sini silebilirsin.
kardeşim ben onu halletim yinede saol senin şuanda kullandgn temeanin adi nedir?

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim ben onu halletim yinede saol senin şuanda kullandgn temeanin adi nedir?
Apex Launcher Pro:
Elegance İkon Paketi:
Galaxy S3 Arayüzü:

Şu an telefonumda bu 3 uygulamayı kullanıyorum kardeşim.

krallee123

Üye
Apex Launcher Pro:
Elegance İkon Paketi:
Galaxy S3 Arayüzü:

kardeş ne zaman yeni rom gelirkiiiiiiii? gerçi bu romda çok güzel kullanışlı ve hızlı
Apex Launcher Pro:
Elegance İkon Paketi:
Galaxy S3 Arayüzü:

temaların telefonun hızlanmasına bir etkisi olurmu kardeş

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
kardeş ne zaman yeni rom gelirkiiiiiiii? gerçi bu romda çok güzel kullanışlı ve hızlı

temaların telefonun hızlanmasına bir etkisi olurmu kardeş
En son android sürümü bu kardesim :) Temalarin etkisi olur tabiki bana göre en hizli kullanisli ve sade olarak apex launcher var.