GPU: ONDEMANDben telefonun cpu ayarlariyla oynadmda birisi kendi telefonundaki cpu ayarlarini söyleywbilirmi ayarlari bozdum tel yavasladi
Evet şarj konusunda çok az sıkıntı var ancak bu roma değeceğini düşünüyorum.bu rom tek kelimeyle mükemmel. akıcı herşey. fakat sarj konusunda çok sıkıntılıyım. avea kendi romunda ortalama 1 gün 10 saat kullanırken şuanda 20-22 saat arası kullanım yapabiliyorum en fazla. önerisi olan var mı bu konuyla ilgili?
evet kesinlikle değecek bir rom. yapanların eline sağlık. umarım devamı da gelirpeki gpu ayarlarını ben bulamadım. nereden giriyorsunuz bende bakıp check in yapayımGPU: ONDEMAND
Minimum: 245
Maksimum: 1190 (Ben öyle kullnıyorum)
Set on boot kutucuğunu işaretle.
Son olarakta zRam'i Disable (default) yapmanı öneririm.
Evet şarj konusunda çok az sıkıntı var ancak bu roma değeceğini düşünüyorum.
Ayarlardan Hakkinda kismina gir ordaki Derleme Numarasinin uzerine 7 kere tikla gelistirici secenekleri cikar. Menuye gelen performans alt menusunden ayarlayabilirsin.evet kesinlikle değecek bir rom. yapanların eline sağlık. umarım devamı da gelirpeki gpu ayarlarını ben bulamadım. nereden giriyorsunuz bende bakıp check in yapayım
Superuser i yukseltmene falan gerek yok kardesim. Titanium bu rom da silemiyor. Root Explorer kurarak istedigin sistem uygulamasini silebilirsin.Bende geçen gün kurdum 3-4 gündür deneme fırsatım oldu. Oldukça güzel ve hızlı, yalnız superuser ayarlar bölümünde geliyor onu yükseltmenin veya supersu ile değiştirmenin bir yolu var mı. Titanyuma yetki verdiğim halde sistemle birlikte gelen programları silemiyorum, ancak uyutabiliyor, superuserin ayarlarından mı kaynaklanıyor? Emeği geçenlere teşekkür ederim.
kardeş dedigin ayarlari yaptim mesala clash of clans oyununa girunce veya baska bir yara girince ekrani gidip gelyo sonrada telefon kapaniyo nedenkibi cevap versene kardeş çok acilSuperuser i yukseltmene falan gerek yok kardesim. Titanium bu rom da silemiyor. Root Explorer kurarak istedigin sistem uygulamasini silebilirsin.
Bir yerleri karistirmissin sanirim bende oyle bisey olmadi hic fabrika ayarlarina donmeyi dene yada bastan kur romu.kardeş dedigin ayarlari yaptim mesala clash of clans oyununa girunce veya baska bir yara girince ekrani gidip gelyo sonrada telefon kapaniyo nedenkibi cevap versene kardeş çok acil
Cfq olarak ayarla. Whisper yanlis bilmiyorsam mesajlasma uygulamasi gibi birseydi ben sildim kullanmiyorum. O dedigin oyunu yuklemistim bi ara ama fazla oynamadim bi sorunda yasamamistim.kardeş 1190 ı 1152 yaptim duzeldi sorun I/O scheluder die bişi var onu ne yapiyim şu anda CFQ. onu ne yapiyim telefon sarji cok yiyo bidekardeş WHİSPER PYSH DİE BİR UYGULAMA VAR NE İŞE YARİYOR VE NASİL KALDİRALBİLİRİMbide sen hic o ayarlarla clash of clans oynadinmi çünku sadece o ouyunda oluyordu
En iyi olanı bana göre ONDEMANT. Ama hepsini de tek tek deneyerek test edebilirsin.cpu governoru ne olarak ayarlıyımondemkand yapınca oyuna girince 1190 yapınca kapanıyo telefon
fabrika ayarlarina geri döndüm ama ondemint bide 1190 yapinca hala kapaniyosistem köklu uygulamalari nasi kaldirabilirim o whisper pushu kaldiramadim devra disi bile birakilmiyorEn iyi olanı bana göre ONDEMANT. Ama hepsini de tek tek deneyerek test edebilirsin.
O zaman o oyun kurduğunu ROM da hata veriyor kardeşim. Root Explorer ile system/app deki istediğin sistem uygulama sini silebilirsin.fabrika ayarlarina geri döndüm ama ondemint bide 1190 yapinca hala kapaniyosistem köklu uygulamalari nasi kaldirabilirim o whisper pushu kaldiramadim devra disi bile birakilmiyor
kardeşim ben onu halletim yinede saol senin şuanda kullandgn temeanin adi nedir?O zaman o oyun kurduğunu ROM da hata veriyor kardeşim. Root Explorer ile system/app deki istediğin sistem uygulama sini silebilirsin.
Apex Launcher Pro:kardeşim ben onu halletim yinede saol senin şuanda kullandgn temeanin adi nedir?
kardeş ne zaman yeni rom gelirkiiiiiiii? gerçi bu romda çok güzel kullanışlı ve hızlıApex Launcher Pro:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Elegance İkon Paketi:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Galaxy S3 Arayüzü:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Şu an telefonumda bu 3 uygulamayı kullanıyorum kardeşim.
temaların telefonun hızlanmasına bir etkisi olurmu kardeşApex Launcher Pro:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Elegance İkon Paketi:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Galaxy S3 Arayüzü:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Şu an telefonumda bu 3 uygulamayı kullanıyorum kardeşim.
En son android sürümü bu kardesimkardeş ne zaman yeni rom gelirkiiiiiiii? gerçi bu romda çok güzel kullanışlı ve hızlı
temaların telefonun hızlanmasına bir etkisi olurmu kardeş
Temalarin etkisi olur tabiki bana göre en hizli kullanisli ve sade olarak apex launcher var.