Samizel Destan
Üye
-
Konu Sahibi
-
XDA'da Motoluxe için 4.2 MotoRox rom buldum kardeşim. Bi dene istersenMotoluxe olurmu kardeşim ? lütfen özelliklerine bakıp cevap verirmisin 4.0 arıyorum 1 haftadır
O zaman bu rom değil sadece tema. Başlığında rom yazdığı için söylemiştim senin telefona göre rom bulursam yazarımBunu yükledim zaten bu 2.3.7 fakat 4 görünümlü
kardeş bu in touch 2 ziplerini inderme linkine tıklıyorum inmiyo hottfile cıkıyo ordada indir yok yardımcı olursan.O zaman bu rom değil sadece tema. Başlığında rom yazdığı için söylemiştim senin telefona göre rom bulursam yazarım
Bilader Hotfile.com sitesi geçen gün kalıcı olarak kapatıldı o yüzdendir. Ben Hotfile linklerini kendi Yandex.Disk'ime yükleyip güncelleyecem.kardeş bu in touch 2 ziplerini inderme linkine tıklıyorum inmiyo hottfile cıkıyo ordada indir yok yardımcı olursan.
Hayir ayni degil. Senin cihazin hangisi?Bu avea in touch ve türkcell t40 ve vodafone blade v aynı işletim sistemini kullanıyolar anladığım kadarıyla peki bunların roomlarıda aynımıdır acaba benim telefonum vodafone blade v çekirdek sürümü (3.4.0-perf zte-kernel@Zdroid-smt) ana bant sürümü (8x25Q-QDOSKOL-3050) android sürümü (4.1.2 jelly bean ) avea in touch ve t40 la aynı gibi bunların roomunu yüklesem olurmu acaba nasıl yükseltecem bunun roomunu
Hayir ayni degil. Senin cihazin hangisi?
Bir yerlerde hata yapmis olmalisin ben defalarca flasladim su anda bunu kullaniyorum ve oyle bir sorunla karsilasmadim.Romu yükledim çok güzel ama sarj sorunu var sarj edıyor ama göstermiyor telefonu resetlemek zorunda kalıyorum bunun çözümünü bilen varmı ?
Bu rom Blade 3 icin yani Avea inTocuh 2 icin. Dedigin cihazlara uyacagini sanmiyorum.arkadaşım bende vodafone blade v ve zte blade s live var bunlara olurmu?
resimlerde blade III görünüyor ama
avea intoch 1 orjinal rom ve root unu bulabilir misiniz.?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızBurayı biraz karıştır istersen.
Kardes bu rom hosuna gittiyse bide son paylastigim 4.4.2 rom u kullan sanarsin S4 falan kullaniyorsunhocam çok teşekkür ederim. Kullandığım en senkron ve en hızlı rom bu oldu. Telefon hem hızlandı hemde çok daha kullanışlı oldu. çok çok teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?